Adam BrodyI

Adam Jared Brody

7,1
8 945 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Brody

The O.C już na TVN!!! ;) Szkoda tylko że tak wcześnie...Ludzie przecież ja codziennie kończę szkołę ok.15 :(
Mogliby przesunąć telenowelą na 14, a "The O.C" na 15, ale znając życie nigdy się to nie stanie...Pozostało mi ogladać powtórki o 6.45 ;(

Ciuszek

mam ten sam problem :/ kończe szkołe ok. 15-16 :/ masakra :/ rano też nie moge oglądać :// poprostu ,,kocham" TV ://

Ciuszek

widze że nie tylko ja mam ten problem ;/ W wakecje było super i nikt sie nie przejmował :D Ja tez koncze szkole okolo 15 ;/

Ciuszek

ja też muszę wstawać wcześniej żeby się wyrobić i jeszcze obejrzeć powtórkę o 6.45, bo wracam ze szkoły średnio około 15, więc na normalny odcinek nie mam za bardzo co liczyć... ://

Pomyluna

taak, ja wracam o 18:10 zazwyczaj :/ I zawsze od pon. do pt. o godzinie 14 jestem w szkole... Bo moja klasa zaczyna lakcje najwcześniej o 11...
Ja również "kocham" tvn, i "kocham" moją szkołę... A tak wcześnie rano nie chce mi sie wstawać ;P ale i tak wstaje bo "życie na fali" to świetny serial :D

Ciuszek

ludzie i ja koncze 15-16 Jak nic Piszem petycje do TVN ! ktos musi w koncu cos z tym zrobic :d ja nie daje rady wstawac na powtorki nawet do szkoly malo kiedy sie wyrabiam a przecie przez emisje tego super serialu <najbardziej kocham Setha ale to tak miedzy nami> ;p ze szkoly mnie wywala bo ile mozna uciekac i sie zwalniac? :D pozdro

dinka007

Oczywiście Seth jest najlepszy ;)
Kto go nie lubi?????