Ogólnie Adrien ma coś w sobie, moim zdaniem :)! Na ekranie również go lubię :)
Zgadzam się w 100%. Może nie jest wysokim, ciemnym brunetem z szesciopakiem i piwnymi oczami, ale ma cos takiego w sobie, ze przyciaga. A aktorem jest moim zdaniem bardzo dobrym ;)
Taaa, pierdolenie. Jak byście zobaczyły takiego kolesia na ulicy to w ogóle nie zwróciłybyście na niego uwagi, albo stwierdziłybyście, że ma wielki nochal. Ale Adrien jest przecież aktorem, więc ma coś w sobie, taaa, jasne...
Wielu rzeczy - ok, zgoda, ale charakteru nie poznasz po postach.
Mój nos też pasuje do mojej twarzy. Umówimy się?;)
kurcze sama już przez ciebie nie wiem ;D raczej to drugie.
jeśli nos jest paskudny ale pasuje do reszty to nawet się tej brzydoty nie zauważa ;P
a jakby się Adrienowi nos nie podobał to go na operacje odpowiednią stać
Mi wszystko pasuje do reszty ciała:D
A z innych walorów to jestem bardzo wrażliwy. Piszę wiersze, czasem płaczę.
I dla mnie nie jest najważniejsze czy nos pasuje, czy nie, więc wciąż możemy się umówić:D
Eee, ja tych wierszy to tak nie pokazuję każdemu. Tylko wybrani mają do nich dostęp, a my się właściwie nawet nie znamy:P
Bo życie nie jest optymistyczne. A ja, jako człowiek wrażliwy nie jestem obojętny na zło dziejące się na świecie, więc o tym piszę;)
Wgląda tak jak by na żałosne skomlenie nieudacznika życiowego...w dodatku średnio kulturalnego. Pozwolisz, że kwestia mojego gustu pozostanie jednak moją!
Konstruktywna odpowiedz nie ma co! Następna będzie : "że co" ? Słuchaj nie zaśmiecaj tego forum, bo ono nie powstało po to żebyś tu swój bunt z podstawówki pokazywał całemu światu! Ja też nie mam zamiaru wdawać się w pyskówki z Tobą, bo jak widać po 2 wcześniejszych wpisach a nawet 3 nie miałoby to najmniejszego sensu.
O cholera, teraz to mi dowaliłeś!!! Nie wiem co mam odpowiedzieć, może po prostu żegnam.
Sądziłem, że możesz zaniemówić. Pożegnałbym się średnio kulturalnie, ale staram się zrobić dobre wrażenie na alfa940.
I o czym by to świadczyło! Żenada, to jedyne słowo na to co sobą prezentujesz, taki stary koń a taki głupi! Możesz się zegnać jak chesz, mnie to jednak nie interesuję, nie interesują mnie takie kmioty jak ty. I teraz już na poważnie, bo i tak za dużo cennego czasu straconego, nie do widzenia.
badosia jesteś po prostu epicka! :D Gdybyś miała chłopaka to byś nie zachwycała się aktorem i nie rzucała do oczu każdemu kto go skrytykuje,a to coś już o Tobie mówi. W sumie wiele ;D Uwielbiam takie wpisy jak te Twoje!
hmm nie jestem pewna czy dam radę ;) twoje zachowanie zależy także od osoby z którą aktualnie spędzasz czas
eee tam gusta są przeróżne, a duże nosy u facetów fajnie wyglądają :) są bardziej charakterystyczni wtedy :)