Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
139 376 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Robert De Niro i Al Pacino wystąpią razem w niezależnej produkcji "Righteous Kill" w reżyserii Jona Avneta.

Dwaj legendarni aktorzy wystąpią w roli policjantów ścigających seryjnego mordercę. Zdjęcia rozpoczną się 6 sierpnia w Connecticut.

Wspólny występ był pomysłem samych gwiazdorów. Wcześniej Pacino i De Niro, przyjaciele w życiu prywatnym, zagrali razem w obrazach "Ojciec chrzestny II" i "Gorączka". W pierwszym z filmów nie mieli jednak żadnych wspólnych scen, a w drugim pojawili się razem na ekranie tylko w dwóch scenach. Tym razem, jak zapewniają twórcy, będziemy mogli podziwiać ich obok siebie przez cały czas.

Czekam z niecierpliwością na kolejny newsy na ten temat, komentujcie, jak myślicie co z tego będzie? Czy to dobry pomysł? Czy w ogóle wypali?

Swir

Ja uważam że zdecydowanie to wypali. W gorączce pomimo małej ilości scen z ich wspólnym udziałem ogląda się je naprawde świetnie> To bardzo zgrany duet!Będę czekac na film z niecierpliwością

Swir

To będzie trzeba zobaczyć na wielkim ekranie! Jedyne, co mnie trochę niepokoi, to osoba mało znanego reżysera - czy poradzi sobie z prowadzeniem tak wielkich aktorów, czy też da im wolną rękę?

Thommy

ja myślę że takim aktorom cześciej daje się wolną ręke. W końcu to profesjonaliści i na pewno sobie poradzą

ola8359

Jon Avnet nie jest aż taki nieznany. Zrobił chociażby thriller "Fatalna namiętność" z Richardem Gere i Bai Ling, pokazywany dość często w TV.

Bezmozgi_Ogladacz_again

Gdzies czytałem ze De Niro i Pacino nie mogli znieść swojej obecności kiedy grali wspólne sceny. Prawda, czy dziennikarska bujda?

Motorcycle_Boy

Ja z kolei czytałem, że Pacino nie lubi się za bardzo z Dustinem Hoffmanem...

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ja również czytałam, że Al Pacino nie lubi się z Hoffmanem, ale docenia jego talent aktorski, zaś z De Niro się nawet przyjaźnią (źródło:,,Al Pacino o samym sobie'')

Pozdrawiam;)

seth_george

Warren Beatty zgromadził ich razem na planie filmu "Dick Tracy" i było to podobno niemałe osiągnięcie.

Bezmozgi_Ogladacz_again

Dziś w TV powiedzieli, że razem z De Niro i Pacino ma zagrać 50 Cent. Będzie podobno odwtarzał rolę handlarza narkotyków. Przyznam się szczerze, że to dość dziwny dobór ról...

Bezmozgi_Ogladacz_again

50 Cent? Hmm... zaczyna się robić ciekawie. Na prawdę bardzo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Jon Avnet (88 Minutes), Al Pacino, Robert De Niro i teraz 50 Cent ;)

Swir

Ta małpa? Cholera, nie lubię jak do filmu wciska sie na sile raperów. Zwłaszcza takich niewydarzonych.

Motorcycle_Boy

Money, money. Amerykańskie dzieciuchy bedą w podskokach latać do kin, zeby zobaczyć swojego idola w filmie. Proces czysto marketingowy.