http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,16907234,Alan_Rickman_na_Camerimage __Przyjedzie_po_nagrode.html
Chyba nigdy nie byłam tak szczęśliwa :D Wiadomo, kiedy dokładnie będzie jakieś spotkanie z fanami? :)
Wszędzie piszą, że spotkanie z fanami będzie po pokazie filmu "A Little Chaos", a ten w harmonogramie jest 16.11 o godzinie 17:30. Problem jest taki, że jeśli chcesz dostać się na tej jedyny seans, to bilet na niego możesz kupić jedynie na 10 minut przez seansem, o ile będą jeszcze miejsca wolne, a te, niestety, nie są numerowane. :(
Można również wykupić bilet wstępu na wszystkie wydarzenia festiwalowe. Tylko do dziś najtańszy 150zł. Od jutra ceny od 230zł. Też nie masz zagwarantowanego wejścia na pokaz, bo wszystko zalezy od wolnych miejsc..
O TAK! POPIERAM! W końcu Król kiedyś musi zawitać do Królewskiego miasta.
A tak na marginesie, to szczerze gratuluję mieszkańcom Bydgoszczy. Od kiedy dowiedziałam się, że Alan osobiście odbierze tę nagrodę umarłam z 1000 razy :) Tak blisko a jednocześnie tak daleko.
Byłem, nie dawno wróciłem ;) Świetny gość, bardzo pogodny i sympatyczny, bez problemu odpowiadał na pytania widzów nie rzadko z humorem.
Też byłam:) Kolejna pozycja z mojej bucket list odchaczona. Alan mega sympatyczny,zrównoważony, i świetnie zakonserwowany:)