Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 593 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Bez wilekiego błysku, dobry warsztat. Aktor który najbardziej sprawdza się w rolach typków z podciemnej gwiazdy. Przecietny, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Na brak pracy nie powienien narzekać.

golmac

CO do określenia:
przeciętny...
wiesz... czuje jakby taki niesmak...
Alan nie jest przeciętny!
I wclae nie jest prawdą,z ę alan gar najlepiej tlyko czarne charaktery.
ciekawam ile filmów udało ci się z alanem obejrzec.
przeciętny!
no wiecie państwo?!
nasz alan iz ireplejcebol
:D
prawda?

Kaliope

Przecietny ?!

No comments.

Nie wypoiwadam sie, poniewaz z milosci do Alana nie bede obiektwna.

Caireann

stanowczo protestuję przeciwko nazywaniu Alana Rickmana "przeciętnym", jako że, jak zauważyła Kaliope, Alan iz ireplejcebol .
ale każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, oczywiście.

Kasiatko

podpisuję się pod Waszą trójką
o Alanie można powiedzieć wszystko, ale na pewno nie to, że jest przeciętny!

golmac

Każdy ma prawo do własnego zdania. Ale ja jako wielka fanka Alana nie zgadzam się na nazywanie go przeciętnym. Myślę, że twoja opinia jest oparta na obejrzanych max. 2 filmach z z jego udziałem (pewnie tych, w których grał czarne charaktery). Radzę obejrzeć resztę.

P. S. Jestem głęboko zsolidaryzowana z paniami powyżej:)

2night

Ja też uważam że każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale to przeciętny to chyba już za dużo! Alan jest świetnym aktorem i gra równie dobrze jako ciemny charakter i jako romantyczny gość:) Jak ktoś widział tylko szklaną pułapke to niech sie lepiej nie wypowiada !!

golmac

Ze coo??
Ze jak?? :P
nie no Alan jak dla mnie Zagral idealnie np. płk. Brandona a to nie jest typ z pod ciemnej gwiazdy wrecz odwrotnie.

Przecietny to bardzo nie trafna nazwa jego talentu

ooo:D:D

ZuzaZua

golmac- i pewnie jeszcze uwazasz, ze Bruce Willis jest lepszym aktorem :) ?

Caireann

:)))

golmac

Dziewcyznki wy moje.
autor tego wpisu już nam nie odpowie z racji,ze to jest bardoz stary wpis z jakiegos 2003r. ale przegladajac wpisy oburzenie nie pozwoliło mi na to odpowiedziec.
wiem, kazdy ma sowje zdanie, ale alan nie jest przecietny!
Teraz wszytskie na trzy cztery:

IREPLEJCEBOL!

:)