Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Choć poznałam go równo 10 lat temu za sprawą Harry'ego Potter'a...ale obejrzałam tez i
inne filmy z jego udziałem:) ale nie za dużo:/ Oprócz Harrego widziałam: Szklana Pułapka,
To właśnie miłość, Rozważna i Romantyczna, Robin Hood - książę złodziei, Pachnidło,
Sweeney Todd - Demoniczny golibroda z Fleet Street...i to wszystko...wiem że to mało...ale
on budzi we mnie jakąś taką nić sympatii...nie wiem dlaczego...no i ma hipnotyzujący
głos...ooooooo tak:)

Natalia89

tez poznałam go jako Snapa, ale i dopiero jak zobaczyłam go w innych filmach, to uznałam że jest dobrym aktorem :]

Natalia89

to leć do wypożyczalni / sklepu i szukaj kolejnych! :

Natalia89

Wiesz ja zrobiłam tak samo, większość filmów które podałeś widziałam, głównie ze względu na niego, bo wydał mi się strasznie interesującym i genialnym aktorem. Też poznałam go w Harrym, ale zwróciłam uwagę na niego przez postać którą grał, ale to inna historia. To jego spojrzenie, chłodna ocena sytuacji i właśnie ten głos z tym cudnym akcentem. Ma coś w sobie. :)

munia

zgadzam się z Wami co do talentu Alana !!! Ja również poznałam go w Harrym i potem oglądałam filmy z jego udziałem tylko ze względu na niego !

Natalia89

jak bylam w podstawowce i wyszla pierwsza czesc harrego to specjalnie dla Niego bylam 7 razy w kinie :P zalatwilam sobie plakat z filmu i powiesilam nad lozkiem :D TAK Snape zawsze mnie jaral...aaa wkoncu wyznalam to publicznie i dodam ze jako nie-Snape tez jest w nim cos sexy..:D