Jeżeli ktoś nie widział to już jest piosenka Alana z Johnym razem z obrazem. Jak ktoś nie widział to prosze bardzo.
Smacznego ;)
"pretty woman"
http://pl.youtube.com/watch?v=U3RbaVZv34w
pozdrawiam!
Świetne ^^ i Rickman umazany pianką;), miód i orzeszki;).
Nie mam pojęcia czy zabije Trupina, dowiemy się jak obejrzymy;P
Zabije Turpina (gdzieś o tym czytałam) z resztą to widać w zwiastunie jak zsuwa się ciało z krzesła na zapadnię. Po włosach stwierdzam, ze chyba jest to nasz Alan.
Ale zabije go, mówię Wam xD
biedny Alan.. przerobiony na ciasteczka..
Zabije Turpina (gdzieś o tym czytałam) z resztą to widać w zwiastunie jak zsuwa się ciało z krzesła na zapadnię. Po włosach stwierdzam, ze chyba jest to nasz Alan.
Ale zabije go, mówię Wam xD
biedny Alan.. przerobiony na ciasteczka..
(wybaczcie jeżeli dodały się dwa komentarze ale ten pierwszy jak na złośc się nie pojawia xD)
wiesz że tez mi się wydawało że to właśnie jego ciało gdyby było widać nos to bym jeszcze poznała hihihi lol
mam tylko nadzieje że zabije go pod koniec a nie w połowie filmu bo jak tak to wyjde z kina lol :P
Ja na miejscu Dippa to bym mu podcięła gardło przy tym goleniu, abyśmy już nie słyszały tego głosu :)....ale jestem wredna dla tego biednego Alana...żartuje ! Dobrze że tutaj śpiewa jego głos jest bardzo potrzebny, dla mnie Alan powinnien nagrać płytę :) Pozdrawiam
Kurcze Alan z takim niepowtarzalnym głosem płyta byłaby the best :)może kiedyś wyda taką płytę z piosenkami które śpiewał na deskach teatru i w filmie ....marzenia, Alan pomyśl o tym to dobry pomysł :)
o, to by było faktycznie niezłe.
Ja chcę zobaczyć ten film!!!
Kurde, nie wytrzymam do lutego.
Miałam przepisowo, kulturalnie iść do kina ZANIM obejrzę go w inny, mniej przepisowy sposób, ale normalnie nie wytrzymam.
Ach, ach, ach! Alan śpiewający.
nie mogę.
Nie wytrzymam.
ach.
Ciesz się Kejt, że w ogóle będzie w twoim kinie.
Ja plakatów z Pachnidła do dziś przed kinem nie widziałam ; p
Za to jak 'wystękałam' film w wypożyczalni to oglądałam go w totalnej ciszy.
Witam!
Co do tej płyty to na YouTube wyczytałam w komentarzach, że Alan nagrał już jedną :))) Co prawda nie śpiewa na niej, bo jest to powieść ;) Uwaga podaję tytuł - zapada pełna skupienia cisza... Thomas Hardy "The return of the Native." Dalej jest napisane, że jest ona dostępna na CD i cytuję "dostarcza wielu godzin przyjemności słuchania!" Mmmmmmm........
A więc do dzieła! Zaczynamy poszukiwania! :D
Kiedyś na czacie ktoś podawał linka do dwóch pierwszych rozdziałów, mam chyba nawet gdzieś na dysku...
Co do tej płyty.. Słuchałam już tego i zdaje mi się, że było parę rozdziałów na stronie www.britbitsandclips.com
nie jestem pewna czy podałam dobry adres, bo Kaliope to okropna sklerotyczka, ale gdzieś w audio na tejże stronie (o zbliżonym nazwą lub tym samym adresie, jak mówiłam nie wiem cyz podałam dobry ^^) były te rozdizały.
Jak ktoś ma ochotę to proszę, niech szuka :)
wlasnie wczoraj bylam na filmie i duet Rickman/Depp jest niesamowity , piosenka jest swietna - cala sciezka dzwiekowa bardzo mi sie podobala.
Film krwawy ale warto isc bo bardzo dobry...no i Alan
Byłąś na tym filmie. Ah szczęściara z Ciebie. ;)
Jeszcze bardziej mam ochotę na to pójść. A i ciesze się, że jest w naszym gronie ktoś, kto może nam coś więcje o tym filmie powiedzieć. Czy znowu było Alana jak na lekarstwo? Czy odegrał w tym filmie znaczącą rolę? ;)
No właśnie również jestem ciekawa czy w tym filmie jest go trochę więcej niż zazwyczaj.
Też mam całą ścieżkę dzwiękową :D. Świetna jest :D
no niestety jest Go jak na lekarstwo bo jednak glowna postac to sweeney todd i johnny depp :(, no i niestety dobrze to Alan nie konczy w tym filmie..ale dalej ja poszlam wlasnie dla niego i nie bylam rozczarowana chociaz jedna scene (bez Alana) ogladalam przez palce, doslowanie.
Muzyke mam juz na ipodzie i chodzi ze mna wszedzie. pozdrawiam
oh no niestety najwięcje było zapewne Deppa i pani Carter, no ale cóz... Alan był mimo wszystko ;)
Ja sama mam obawy co do tego filmu, bo już scena początkowa mnie przeraża. To nie jest chyba na moje nerwy. ..
byly niestety krwawe sceny -bardzo krwawe i chociaz sie ciesze ze poszlam to drugi raz to chyba sobie na dvd ogladne gdzie bede mogla pewne sceny przyspieszyc
Tak sobie myślę - dobrze, że tutaj w samej piosence zaoszczędzono nam dalszego widoku po tym jak Sweeney (z narastającą żądzą mordu w oczach) przykłada brzytwę do gardła Trupina. Co prawda, to scena przez to kończy się w kulminacyjnym momencie, ale to chyba lepiej, co nie? ;)
Piosenka duetu Rickman-Depp wspaniała, a efekty dźwiękowe tak czyste, że słychać nawet drapanie brzytwy przeciąganej po zaroście... Mmmmm... Cudnie! ;)