Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

za harrego pottera to on oscara nie dostanie bo jakby mogl to juz by cos dostal za te filmy a widac ze nie moze po prostu zwykla rola do zapamietania

sobol1237

O tak... moja ulubiona postać z HP. UWIELBIAM TEGO GOŚCIA< JEST ZAJEBIASZCZY !!!

sobol1237

Lepszego Snape'a znaleźć nie mogli. W ogóle postać Snape'a jest moją ulubioną w Harrym Potterze, zaintrygowała mnie już po paru rozdziałach książki. Toteż jaki był mój zachwyt po obejrzeniu ekranizacji z Alanem w tej właśnie roli... na takie momenty w kinie się czeka. Co do oscarów i innych nagród to również uważam że ta kreacja zasłużyła na wyróżnienie.

goslawa25

Snape to najlepsza postać w całej serii, lepszego aktora nie znaleźliby nigdzie - ten jego głos... Nie wiem jak was ale mnie jego śmierć i wspomnienia powaliły na kolana.

Snaperus

Ja płakałam w kinie. 2 razy ;( szkoda, że zginął. W ogóle w Potterze moje postaci ginęły. Voldemort, Snape, Bellatrix :( szkoda

Karolina230

Uwielbiam sposób w jaki gra w HP. Snape, dzięki jego grze aktorskiej, jest najbardziej charakterystyczną postacią w całej serii. To na sceny z nim ( no i może z Draco;)) czekałam przez cały film.