A ja uważam, że Alyssa jest utalentowaną aktorką i sympatyczną osobą. Nie znam jej osobiście, ale czytam wszelkie wzmianki na jej temat i wiem, że była (i jest nadal) ambasadorką Unicefu. Alyssa wyjeżdżała także na misje do Indii i Afryki oraz stworzyła stronę internetową SafeSearching, dzięki której internauci z różnych stron świata mogą pomagać biednym dzieciom. Nieraz odwiedzałam tę stronę, bo jest naprawdę piękna, nie tylko estetycznie. Alyssa dba o swoich fanów prowadzi nawet blog, w którym pojawiają się systematycznie wpisy od samej aktorki. Uważam, że jest naprawde fajną osobą zaangażowaną w pomoc innym i zostaje niesłusznie oceniana tu na Filmwebie z powodu plotek o jej kłótniach z Shannen Doherty, bo tak naprawde nikt nie wie jak było , a Aaron Spelling nie żyje i z tego co wiem w żadnej amerykańskiej prasie nie pisze, że Alyssa jest niewdzięczną awanturnicą, a sama aktorka była na jego pogrzebie i uczęszczała na przyjęcia A. Spellinga organizowane przez niego (jeszcze przed jego śmiercią).
P.S Phoebe jest moją ulubioną czarodziejką:)
to ze ktos pomaga biednym nieznaczy ze jest fajny. a z twojego wpisu tak wyglada. nie musi lubic Shannen. kazdy ma swoich wrogow i moze dla nich jest niewdzieczna awanturnica. A powiedz mi jak mozesz wiedziec ze ejst sympatyczna jak jej nie znasz? to jest sprzeczne.
Nie wszyscy muszą Ją lubić ja akurat ją uwielbiam jak gra wyrzucili Shannen bo się kłóciła a masz rację w tym że potem brakowało funduszy na dalsze kręcenie "Charmed" nawet same aktorki musiały sponsorować niektóre odcinki bo by przestali kręcić już może na 4 sezonie
A Ja ją lubie;) Szkoda że nie ma już Shannen ale dzięki temu jest Rose a ona też jest bardzo fajna:) Tak naprawdę to nie wiadomo jak było z tymi kłótniami... Nie osądzajmy jej tylko na podstawie jednej nie do końca pewnej kłótni...
Masz racje serial przestano kręcić z braku funduszy to nie była wina Alyssy wkońcu nawet same aktorki były producentami i musieli troche wspierać finansowo serial