Alyssa Milano

Alyssa Jayne Milano

7,4
3 731 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alyssa Milano

A ja uważam, że Alyssa jest utalentowaną aktorką i sympatyczną osobą. Nie znam jej osobiście, ale czytam wszelkie wzmianki na jej temat i wiem, że była (i jest nadal) ambasadorką Unicefu. Alyssa wyjeżdżała także na misje do Indii i Afryki oraz stworzyła stronę internetową SafeSearching, dzięki której internauci z różnych stron świata mogą pomagać biednym dzieciom. Nieraz odwiedzałam tę stronę, bo jest naprawdę piękna, nie tylko estetycznie. Alyssa dba o swoich fanów prowadzi nawet blog, w którym pojawiają się systematycznie wpisy od samej aktorki. Uważam, że jest naprawde fajną osobą zaangażowaną w pomoc innym i zostaje niesłusznie oceniana tu na Filmwebie z powodu plotek o jej kłótniach z Shannen Doherty, bo tak naprawde nikt nie wie jak było , a Aaron Spelling nie żyje i z tego co wiem w żadnej amerykańskiej prasie nie pisze, że Alyssa jest niewdzięczną awanturnicą, a sama aktorka była na jego pogrzebie i uczęszczała na przyjęcia A. Spellinga organizowane przez niego (jeszcze przed jego śmiercią).
P.S Phoebe jest moją ulubioną czarodziejką:)

milus_2

to ze ktos pomaga biednym nieznaczy ze jest fajny. a z twojego wpisu tak wyglada. nie musi lubic Shannen. kazdy ma swoich wrogow i moze dla nich jest niewdzieczna awanturnica. A powiedz mi jak mozesz wiedziec ze ejst sympatyczna jak jej nie znasz? to jest sprzeczne.

milus_2

Nie wszyscy muszą Ją lubić ja akurat ją uwielbiam jak gra wyrzucili Shannen bo się kłóciła a masz rację w tym że potem brakowało funduszy na dalsze kręcenie "Charmed" nawet same aktorki musiały sponsorować niektóre odcinki bo by przestali kręcić już może na 4 sezonie

My_lover___Holly

A Ja ją lubie;) Szkoda że nie ma już Shannen ale dzięki temu jest Rose a ona też jest bardzo fajna:) Tak naprawdę to nie wiadomo jak było z tymi kłótniami... Nie osądzajmy jej tylko na podstawie jednej nie do końca pewnej kłótni...

My_lover___Holly

Masz racje serial przestano kręcić z braku funduszy to nie była wina Alyssy wkońcu nawet same aktorki były producentami i musieli troche wspierać finansowo serial

milus_2

Głupio że to przez nią Shannen wyleciała z Charmed ale w serialu ją lubie :)

Frantic_Girl

Uważam że Shannen nie wyrzucili z powodu Alyssy lubie obie aktorki i szkoda że Shannen odeszła ale obie się kłuciły!!!