Amanda jest super oglądałam ją w Big Fat Liar z Frankie Muniz nawet mi się podobało...
potem na TV 7 Siostrzyczki Wow świetny serial wszyscy grają zajefajnie, a Amanda taką tam zakręconą nastolatkę gra :)
Potem w What a Girl Wants film boski a zwłaszcza ta obsada i muza ...
Potem weszło do kin She's the Man świetna komedia, obsada, muzyka i kupa śmiechu ... :)
No a teraz Lovewrecked Wow też był zajebisty :)
Ona zawsze gra w dobrej obsadzie :)
Frankie Muniz, Channing Tatum, Oliver James, Jonnathan Bennet, a w siostrzyczkach sami przystojnicy ...
Już nie moge się z nią doczekać innych filmów :) Komentujcie ... Pozdro
Do Kinomanka 16... jezu wyjdź za nią jeśli ci się tak podoba... Co nie zajrze na tą stronę,aby dowiedzieć się co zdażyło sie w siostrzyczkach... Widze tylkot woje posty...Wyluzuj... I radze oglądać bardziej ambitne kino niż step up, historia kopciuszka itp.
W Step Up i Historii Kopciuszka Amanda akurat nie grała ;] A ten tekst o wyjściu za nią to już poniżej krytyki ;/ Co w tym złego, że jej się podoba (jako aktorka oczywiście)?? Piszesz żeby wyluzowała, a to Ty przesadzasz. Ma prawo oglądać jakie filmy chce, a poza tym to, że lubi kino w takim stylu nie oznacza, że nie widziała ambitniejszych filmów.
A nawiasem mówiąc niewiem co możesz zarzucić Step Up...?
P.S. Jakby cała kinematografia składała się z samych ambitnych filmów to nie miało by to sensu. Lekkie komedyjki po to właśnie są, żeby na chwilę oderwać się od rzeczywistości, pośmiać się i nie musieć korzystać z komórek mózgowych.
Pozdr dla Kinomanki16 ;]
Do Michaela:
To ty wyluzuj :(
Ja nie chce za nią wyjść fakt podoba mi się Amanda ale jako aktorka moim zdaniem ma talent, a wogule to nie twoja sprawa co oglądam jak ty wolisz ambitniejsze filmy to twoja sprawa ja ci nie pisze takich głupot więc ty też niepowinneś...
Jak Ci się nie podobają takie komedie to już twój problem ;/
Nawet kiedy by mi się nie podobała jakaś aktorka, a komuś tak to bym tak chamsko jak ty nie napisała ...
Żadnej kultury na forum nie masz ???
Tylko dlatego mi tak odpisujesz, że ja lubie lekkie komedie a ty wolisz ambitne filmy
Najpierw zastanów się jak odpisywać bo nie zawsze każdy się z tobą zgodzi...
P.S. Pozdro dla Mandy (też nie wiem co on chce od Step up)
Dobra z Amandą przeszadziłem bo też nawet ja trochę lubie... A co do step up już wam mówie... jest to film o NICZYM... Jest tak przewidywalny i oklepany... gra aktorska-MARNA, scenogafia dobra, muzyka-mimo iż nie lubie hip-hopu fajna, taniec-ehh... może być(chociaż oni nie tańczyli baletu tylko taniec nowoczesny, znam się trochę)... Poza ty Nora-taka z niej aktorka jak z tego tancerza (głównego bohatera) aktor... ZROZUMCIE TO IŻ ON GRA JAK DREWNO I NIE MOŻNA OCENIAĆ FILMU TYLKO DLATEGO,ŻE TEN PAN WYGLĄDA DOBRZE... To na tyle