Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

A ja ją lubie nie jest jakąś utalentowaną aktorką heh ja na takie gwiazdy mówie gwiazdy młodego pokolenia czyli grają filmy przeznaczone dla nastolatek.
Ale podoba mi się jest aktorką komediową nie zawaliła żadnego filmu przynajmiej ja się nie zawiodłam.

Big fat Liar fajny filmik ale w 2000 r. teraz to bym sobie go darowała bo jest za dziecinny ...

What a girl Wants o to mi się bardzo podobał.
Końcówka najlepsza bo Daphne nie tylko odnalazła ojca, ale również zeswatała rodziców, znalazła chłopaka i przy tym wszystkim była sobą :)
A soundtrack był świetny ...

Lovewrecked też był świetny wogule obsada dobrana ...

She's the man fajna komedia na wieczór, muzyka i jeszcze ta obsada :D

No a teraz Hairspray to już wogule zawalisty, lekki, przyjemny no ale
koniec przewidujący lecz mi to wogule nie przeszkadzało, dobra obsada,
a muzyka sprawia bardzo miłą atmosfere.
W nim Amanda mnie zaskoczyła, bo musiała śpiewać i ładnie jej to wyszło a Zac Efron to już wogule się postarał :D

Teraz czekam na Sydney White mam nadzieje że tez będzie fajną komedią :)

A i jeszcze What i like about You świetny serial komediowy chwilami romantyczny bardzo mi się podobał ona jest stworzona do takiej roli ...

Z gwiazd młodego pokolenia to Amanda jest z jednych moich
ulubionych aktorek.

Kinomanka_18

Ja lubię ją jako osobę, ma pieniądze, urodę, a nie wykorzystuje tego do durnych rzeczy i nie wywołuje jakichś głupich skandali jak chociażby LiLo. Ta druga niewątpliwie ma większy talent, ale nie będzie już z niej pożytku. Za to kwestionowałabym talent aktorski Amandy. Denerwują mnie te jej ciągłe głupie minki, sztuczne uśmiechy i szczerzenie zębów. Kiedy pojawia się na ekranie to, pomimo iż oglądałam z nią dużo filmów, jest powiewem świeżości. Ale póki co nadaje się tylko do przesłodzonych komedii.

incognito_2

Zgadzam sie z toba w 100 procentach..Ale powiem ci ze ejst utalentowana aktorka bo jak by nie byla to by mi sie jej wsyztskie filmy nei podobaly a tak to sa extra lubie ja:) she's the man jest super czego pragna dziewcyzny po prostu film zaje**** ahh i ejszcze switna koncowka dobra aktorka "mlodego pokolenia" nie ma nikgoo innego od niej heh;..

Kinomanka_18

Ja także bardzo lubię i cenię Amandę Bynes. Niektórzy mówią, że ona nie umie grać, robi głupie miny itd etc...ale ja się nie zgadzam, miny robi bo jest przecież aktorką komediową, umie tez jednak zachować powagę, a i jej gra jest według mnie dobra ponieważ pomiędzy śmiesznymi scenami, minkami, uśmiechami potrafiła mnie jednak wzruszyć (w filmie WHAT A GIRL WANTS). Zgadzam się tez z incognito, sława i pieniądze Amandzie nie uderzyły do głowy. To tyle.
Acha...dołączam link do mojego rysunku przedstawiającego Amandę :P
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy doceniają tą młodą i utalentowaną aktorkę :*

Sarah_Joann_Shy

http://fc37.deviantart.com/fs36/i/2008/288/f/a/Amanda_Bynes_by_SaraJoann.jpg

Sarah_Joann_Shy

Popieram. Na razie nie nadaje się do top 100, ale wydaje się być fajną dziewczyną, nagich fotek nie rozsyła, etc etc... Ona jest zabawna. Wy nigdy nie robicie głupich min? Chyba przesadziliście z botoksem...