Dlaczego niektórych zdaniem jest fatalną aktorką ....
Nierozumiem tego gdzie popełniła błąd że miała własny show kiedy była dzieckiem i komuś to się nie podoba no dobrze a filmy też w nich źle wystąpiła ja oglądałam z serialem 4 i uważam ją za bardzo ładną sympatyczną i utalentowaną aktorke ...
Gdzie wam się nie podobała w siostrzyczkach zagrała super taka z poczuciem chymoru nastolatka...
W WAGW zagrała u boku Olivera Jamesa i co wam się w tym filmie nie podobało amerykańska nastolatka która szuka ojca spotyka swoją miłość swata swoich rodziców i przy tym jest sobą ....
A ona to on jest najbardziej zajebistym filmikeim w nim pokazuje już naprawde że jest dobrą aktorką ....
Wiecie co ja ja bardzo cenie za te poczucie humoru bo czym patrze na nią wydaje mi sie bardzo sympatyczna pełna życia dziewczyna wiec prosze was przemyślcie to a jak do niej coś macie to napiszcie gdzie ona taki błąd popełniła...
A po 2 też lubie bardzo Hilary Duff ale o co wam chodzi z tym że Amanda z Hilary duff to inna bajka hymmm wyjaśnijcie !!!
A wogule czy zauważyłyście jak od filmu Ona to on podniosła jej sie ocena jest lepsza od Hilary
Po jednym filmie jej się tak ocena wysoko podniosła ale to nie oznacza ze jest lepsza od Hilary.Wydaje mi sie ze Hilary jest bardziej sympatyczna i ładniejsza.No kiedys bo teraz nie jest taka zla ale sie zmienila i troche zbrzydła.
Szał na Amande rzeczywiscie FATALNY!!!
Nawet ją lubie ale nie dorównuje według mnie Hilary.
Takie jest moje zdanie wiec prosze mnie nie krytykować.
Wyrażajcie teraz swoje...
Pozdrawiam:
Hilka