Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

Hej!! Chciałabym sie dowiedzieć ile waqży Amanda Bynes.NIestety nigdzie nie moge znalezc tej informacji.Licze ze ktos z was wie i z góry dziekuje za odpowiedz!!

Mulan80

eee a po co Ci to?? ale z tego co widzę to ona ma zmienna wagę w Siostrzyczakch raz była troche grubsza a raz szkielet wiec nie wiem nie mam pojecia

sara137

Jestem jej fanka.Prowadze o niej bloga i chciałam napisac takie podstawowe informacje a wagi nigdzie nie moge znalezc!!!

Mulan80

Nie mam pojęcia ile waży ale mozesz sobie zerknac na ten link
http://www.celebrities.pl/amanda_bynes/
pewnie masz juz te wszystkie informacje ale tak daje zeby bylo :)
A i co do wagi to wydaje mi sie, jest w jej przypadku wahajaca wiec nie podawaja konkretnej. Jak to kobieta :D waga jej sie waha :). Ale tak na oko (na to slepe heheh :P) z 50 kg wazy. Szczupla dziewczyna i w ogole :D. Pozdro ;)

Mulan80

daj adressik tego bloga ja mam ogolnie o gwiazdach bloga oraz o Hilary Duff

sara137

www.a-m-a-n-d-a-bynes.blog.onet.pl oraz mój drugi www.the-best-keira-and-johnny.blog.onet.pl. A tak w ogóle to THX za wasze odpowiedzi:)

Mulan80

Ja gdzieś tam w necie kiedyś znalazlam, że ma 170 cm wzrostu, a waży 63 kg:)
Pozdrawiam:)

Pinokia

Siemka! Chciałam tylko powiedzieć, że nie może ważyć ok. 50 kg, przy jej wieku i wzroście ponieważ było by to wychudzenie i miała by anoreksje(a z tego co wiem to jej nie ma:P). Za to zgadzam się, że może ważyć 63 kg, bo to by była prawidłowa waga:):). No to na tyle:P nie żebym się wymondżała tylko tak powiedziałam, a jeśli się myle to mnie poprawcie:P:P:):) Oki, to Pozdrawiam:)!!!!!!!!!

Mulan80

Hahahahaha leżę i kwiczę hahahahah :D ile waży - netto czy z dwoma wiaderkami wody...
ludzie ja za to chciałbym wiedzieć ile waży Christian Bale... :D

Kamecha

Ekhm, ekhm.... wypraszam sobie te zdania: "że nie może ważyć ok. 50 kg, przy jej wieku i wzroście ponieważ było by to wychudzenie i miała by anoreksje". Wątpię, ważę mniej od niej, mam ten sam wzrost i jakoś nie widzę, żebym miała anoreksje...

Ophelia

masz anoreksję albo małe tzytzki

Kamecha

Ani to, ani to Kamecho ;-)