Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

Jak jej nie znacie, to po co zadajecie takie pytania? Jeśli choć trochę znacie sie na dobrych filmach, to powinniście mieć w swojej filmografii serial z nią w roli głównej "Siostrzyczki". Od razu byście skumali, że jest dobrze zapowiadającą się młodą aktorką. Denerwują mnie tacy ludzie, jak ci którzy nie znają, a wypisują o kimś głupotę.

__tabasco__

Znam tą "aktoreczkę" i nie widzę powodu aby znalazla się wogóle w top 100, a co dopiero na 1 miejscu.
Jedną rolą w serialu nie zasługuje się na tak wysokie miejsce w rankingu, na to pracuje się latami i wspaniele odegranymi rolami czego o niej akurat nie można powiedzieć.
Serial się skończy i ciekawe, czy ktokolwiek będzie o niej pamietał, bo wątpię aby była angażowana do wielkich ról w przyszłości.

__tabasco__

w filmografii? chyba w ulubionych, jka w każdym razie w filmach nie występuje ;) a co do AB to cóż, serial jak wszystkie inne głupkowaty, nie wydaje mi sie zeby to była trudna rola dla jakiegokolwiek aktora, ale nie bede jej oceniać bo nie widziałąm zadnego filmu z nią
pozdro

wybryk_natury

co mnie najbardziej wkurza w opiniach typu ''kto to do k. nedzy jest' 'jest beznadziejna' itp to to ze wy, mlodzi, krytykujecie wszystkich po kolei :hilary duff, lindsay lohan, siostry olsen i inne nastoletnie aktorki tylko dlatego ze im po prostu zazdroscicie. slawy, sukcesu, pieniedzy. i taka jest prawda. mowicie ze amanda jest do niczego, ze hilary jest do niczego, a w glebi skreca was ze zlosci ze to nie wy gracie w filmach, nie jestescie w kolorowych czasopismach i to nie wy jestescie piekne i podziwiane. prawda w oczy kole?
ja tam za tymi nastoletnimi nie przepadam, tzn nie tyle co nie przepadam a nie lubie takich filmow w jakich one na razie graja. mowie na razie, bo maja po nascie lat, za kilka lat moga byc wielkimi osobistosciami.

pozdrawiam wszystkich niezazdroszczacych nikomu sukcesu.

psychopatka

a mnie wkurza zarzucanie zazdrości. nie lubie hilary duff ale nie musze jej od razu zazdrościć - mam prawo kogoś nielubić, nawet młodego. wiec dzieki za pozdro ;)

wybryk_natury

Co do zazdrości to to jest totalna głupota co napisałaś. Nie lubie Paris Hilton i jakoś nie zazdroszczę jej tego że jest sławna, gra w filmach. A co do Amandy to ona nie jest taką kiepską aktorką jak piszecie, brakuje jej jeszcze trochę do doskonałości ale na pewno nie jest taka kiepska.

muuchaaa

A moim zdaniem ona jest super!
Troche mnie to wkurza, że tak piszecie na moją z ulubionych aktorek, ale ja rozumiem, że wy chcecie mieć własne zdanie, ale wy nie rozumiecie, że ktoś bardzo lubi tą aktorkę, a wy ją obrarzacie różnymi słowami a nawet bluzgami, nie możecie poprostu napisać, że ją nie lubicie. A jak tak macie się wpisywać jak do tej pory to oszczędzie takiego kitu i wogule się nie wpisujcie! Oki!!!
Moja wypowiedź o tej bardzo utalentowanej aktorce jest na głównej stronie! Oglądajcie i miłe komentarze zostawiajcie!!! Pozdro dla wszystkich fanów Amandy Bynes!!! Kinomanka 15 :-)
Kinomanka 15

Kinomanka_18

Nie trzeba zagrać w milionach produkcji, żeby dowieść, że ma się talent aktorski - najwspanialszym dowodem na to jest Amanda Bynes

Loolly

Uważam że jest jedną z nielicznych utalentowanych aktorek młodego pokolenia! Napewno lepsza od Olsenek, Lindsay i innych. Jeśli chodzi o Hilary o i tak ją bardziej lubie ale Amanda dobrze się zapowiada. Wkurza mnie że jak ktos jest młody,sławny i gra w filmach to odrazu się mówi że nie umie grac, że gra w dennych filmach, że wszyscy zazdroszczą itp. przecież tak nie musi byc z każdym! Pozdro=)