Jak jej nie znacie, to po co zadajecie takie pytania? Jeśli choć trochę znacie sie na dobrych filmach, to powinniście mieć w swojej filmografii serial z nią w roli głównej "Siostrzyczki". Od razu byście skumali, że jest dobrze zapowiadającą się młodą aktorką. Denerwują mnie tacy ludzie, jak ci którzy nie znają, a wypisują o kimś głupotę.
Znam tą "aktoreczkę" i nie widzę powodu aby znalazla się wogóle w top 100, a co dopiero na 1 miejscu.
Jedną rolą w serialu nie zasługuje się na tak wysokie miejsce w rankingu, na to pracuje się latami i wspaniele odegranymi rolami czego o niej akurat nie można powiedzieć.
Serial się skończy i ciekawe, czy ktokolwiek będzie o niej pamietał, bo wątpię aby była angażowana do wielkich ról w przyszłości.
w filmografii? chyba w ulubionych, jka w każdym razie w filmach nie występuje ;) a co do AB to cóż, serial jak wszystkie inne głupkowaty, nie wydaje mi sie zeby to była trudna rola dla jakiegokolwiek aktora, ale nie bede jej oceniać bo nie widziałąm zadnego filmu z nią
pozdro
co mnie najbardziej wkurza w opiniach typu ''kto to do k. nedzy jest' 'jest beznadziejna' itp to to ze wy, mlodzi, krytykujecie wszystkich po kolei :hilary duff, lindsay lohan, siostry olsen i inne nastoletnie aktorki tylko dlatego ze im po prostu zazdroscicie. slawy, sukcesu, pieniedzy. i taka jest prawda. mowicie ze amanda jest do niczego, ze hilary jest do niczego, a w glebi skreca was ze zlosci ze to nie wy gracie w filmach, nie jestescie w kolorowych czasopismach i to nie wy jestescie piekne i podziwiane. prawda w oczy kole?
ja tam za tymi nastoletnimi nie przepadam, tzn nie tyle co nie przepadam a nie lubie takich filmow w jakich one na razie graja. mowie na razie, bo maja po nascie lat, za kilka lat moga byc wielkimi osobistosciami.
pozdrawiam wszystkich niezazdroszczacych nikomu sukcesu.
a mnie wkurza zarzucanie zazdrości. nie lubie hilary duff ale nie musze jej od razu zazdrościć - mam prawo kogoś nielubić, nawet młodego. wiec dzieki za pozdro ;)
Co do zazdrości to to jest totalna głupota co napisałaś. Nie lubie Paris Hilton i jakoś nie zazdroszczę jej tego że jest sławna, gra w filmach. A co do Amandy to ona nie jest taką kiepską aktorką jak piszecie, brakuje jej jeszcze trochę do doskonałości ale na pewno nie jest taka kiepska.
A moim zdaniem ona jest super!
Troche mnie to wkurza, że tak piszecie na moją z ulubionych aktorek, ale ja rozumiem, że wy chcecie mieć własne zdanie, ale wy nie rozumiecie, że ktoś bardzo lubi tą aktorkę, a wy ją obrarzacie różnymi słowami a nawet bluzgami, nie możecie poprostu napisać, że ją nie lubicie. A jak tak macie się wpisywać jak do tej pory to oszczędzie takiego kitu i wogule się nie wpisujcie! Oki!!!
Moja wypowiedź o tej bardzo utalentowanej aktorce jest na głównej stronie! Oglądajcie i miłe komentarze zostawiajcie!!! Pozdro dla wszystkich fanów Amandy Bynes!!! Kinomanka 15 :-)
Kinomanka 15
Nie trzeba zagrać w milionach produkcji, żeby dowieść, że ma się talent aktorski - najwspanialszym dowodem na to jest Amanda Bynes
Uważam że jest jedną z nielicznych utalentowanych aktorek młodego pokolenia! Napewno lepsza od Olsenek, Lindsay i innych. Jeśli chodzi o Hilary o i tak ją bardziej lubie ale Amanda dobrze się zapowiada. Wkurza mnie że jak ktos jest młody,sławny i gra w filmach to odrazu się mówi że nie umie grac, że gra w dennych filmach, że wszyscy zazdroszczą itp. przecież tak nie musi byc z każdym! Pozdro=)