nie troche są podobne do siebie i są fajne ale Linds jest lepsza (lol)
Też się zgadzam co ci przyszło do głowy że ona jest podobna do Lindsay Lohan ja ją bardzo lubie ale Amanda to Amanda ładniejsza śmieszniejsz wogule jest cool !!! :-)
Pozdro kinomanka 15 :-)
wiesz czy ty zawsze musisz dawać tematy typu ,Lindsay czy Hilary, i takie tam? Ona wogóle nie jest podobna do Lindsay!!!!!!!!! Skąd wogóle to wytrzasnełaś?
Wież co demon możesz sie odczepić to jest bardzo ładna i utalentowana aktorka co ty do niej masz, bo narazie sądze że ty do każdej aktorki coś masz która pochodzi z USA ....
Chyba się nie myle a wogule ja ją bardzo lubie to jest moim zdaniem ładna śmieszna aktorka no i ja to w niej bardzo cenie !!!
Czy coś ci w niej nie pasuje to się nie wyżalaj !!!
Jak możesz tak pisać o niej wieź się zastanów co ty piszesz bo to wogule nie było śmieszne !!!
Wież co ja bym chciała pochodzić z USA a wogule tam pojechać i co też do mnie coś zaczniesz mieć nie pisz tutaj zrobisz mi przysługe bo będziemy się kłucić nie dam ci za wygraną i nie obchodzi mnie to że jesteś starszy bo zachowujesz się w miare na 1 gimnazjum !!!
Pozdro dla fanów Amandy Bynes ona jest super !!!
masz racje Kinomanka- rowniez serdecznie pozdrawiam. Demon zachowujesz sie jak pala*t! Dodam ze nie dorównujesz w zachowaniu nawet przedszkolakom. Wspołczuje takim ludziom ;/. Idz sie lecz, albo zmien zdanie bo to lekka przesada mowic ze Amanda sie nie nadaje albo ze jest brzydka...bosz takich ludzi to tylko pousówac z filmweba..bo tylko kpine sobie robią. pzd
Siostry i wszystko jasne.Głupia małolato czytaj uwarzniej. Nie pisałem że się nie nadaje jako aktorka iże żadna amerykańska aktorka mi sięniepodoba. Tylko że ta Amanda wcale nie jest ładna, są tysiące innych amerykańskich ładniejszych aktorek. Ja siebie nie uważam za ładnego, ale jak mówicie że ona jest ładna, to na Politechnice już o wiele ładniejsze można znaleźć,a wiadomo z czego słyną dziewczyny z Polibudy.
to chyba wasza opinia..wiele ludzi uwaza inaczej. Sam jestes palantem! a wiele ludzi inaczej sadzi o Amandzie Bynes...To pewne ze jak jestes brzydki to nawet nie licz ze taka Teresa Lipowska na ciebie poleci..buahahahahahahahaha
Co z tego która ładniejsza? Przecież one obydwie nie mają pojęcia o graniu i grają jedynie w filmach dla nastolatek :/ Lohan na mój gust jest zwyczajnie wstrętna...niestety, ale tak uważam. Nie dość że cała w piegach to jeszcze napuchnięta. A Bynes wygląda gorzej niż przeciętnie...gdyby nie tony tapety to by była po prostu brzydka i nikt nie zwracałby na nią uwagi. A aktorkami nie są - i błagam tylko nie piszcie o nich, że są utalentowane. Bo wcale nie są - przeciwnie, są gorzej niż słabe.
a ty demon chociaż mógłbys zainwestowac w słownik ortograficzny i dopiero sie wypowiadac na filmwebie i ty mowisz ze masz 18 lat?? To ja mam 14 i takich byków nie robie!! Współczuje takim osobą ;/;/
do madzia
Wreszcie jakaś starsza, rozsądnie myśląca dziewczyna.
Amanda to niskolatający smok a nie pięknisia.
do Love Chad
Ch.. mnie obchodzi jakaś Lipowska.Idź z siostrzyczką do homoclubu i się pobawcie przy zdjęciach tej Lipowskiej,jak tak wam się podoba.
Byki? podaj mi te byki, zdarza się przy szybkim pisaniu na klawiaturze,że nie wciśnie się spacji,shift czy alt, a ty, no właśnie:
''współczuje takim osobą" , nie rozśmieszaj mnie gówniaro.
uspokoj sie starszy człowieku. NIE masz gustu co do dziewczyn pewnie. A Teresa Lipowska to starsza babka w pełni wieku ktora na pewno by na ciebie nie poleciała..hahahaha. Idz i nie wracaj. A jesli nie lubisz Amandy Bynes to ise tu nie wypowiadaj nawet . pa
Co ty możesz wiedzieć o guście co do dziewczyn? ty naprawdę chyba jakieś lesbijskie ciągoty masz. Skończ z tą Lipowską,sprawdziłem kto to jest,za dużo gównianych seriali i badziewia oglądasz. Przykro mi ale ta Amanda to paszkwil, mam bardzo dobry gust i moi znajomi o tym dobrze wiedzą. Dorośniesz to może zmądrzejesz.
jeju..ale ty masz wypowiedzi. załoze sie ze nawet podstawowki nie skonczyłes. Napisz wprost ze nie lubisz Amnady Bynes a nie ja przezywasz od paszkwili. jak jestes z pragi to juz wiadome jaka masz kulture słowa...bosz..chyba sam jestes gejem skoro zadna aktorka nie przypada ci do gustu ;/...i co z tego ze jestes dorosły ale jakos nie widac po twoich wypowiedziach ze własnie nim jestes...to juz 5 latek ma lepsze wypowiedzi. pzd
To idź porozmawiaj z tym 5-latkiem. Przeklinanie ci się nie podoba, a może wolisz jak na forum wejdą ludzie którzy tylko będą tobie przytakiwać; ,, o jak fajnie, też tak myślę, zgadzam się z tobą w 100 %, jest super, i te pokemony cooooool" itp. Nie wmawiaju mi czegoś czego nie powiedziałem, nic nie pisałem że żadna mi nie przypada do gustu. tylko ta Amanda taki paszczur,że za chłopaka się przebrała i jej nie odróżniali.Tylko paszteta z krzywa gębą jak Bynes mogli wziąć do takiej roli. Jak tak bardzo chcesz mogę zrobić listę 100 amerykańskich aktorek które są o wiele ładniejsze.
to zrób ;P...prosze bardzo..a pokemony sa dla dzieci lub dla psychicznie niedorozwinietych takich jak ty. Pozdrawiam
Wiesz co demon nie obchodzi mnie to ile ty masz lat ja mam 16 i nie dam sobie na moje aktorki i aktorów coś powiedzieć , bo uważam ze świetnie graja i są bardzo ładni !!!
Ja ci na pewno nie będe przytakiwać moge się z tobą tutaj kłucić ile tylko się da ...
Powiem ci tak że Amanda Bynes moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorką widziałeś ją tylko jako chłopaka czy co obejrzyj sobie z nia więcej filmów bo ja oglądałm 4 z siostrzyczkami i naprawde to jest dobra aktorka a wogule jej wygląd wywiady mówią same za siebie, że to jest bardzo sympatyczna aktorka, która ma duże poczcie humoru tak jak ja ...
Ona jest ładna w mojej szkole chłopaki oceniali najładniejsze aktorki Amerykańskie i Amanda dostała 8 ileś była od niej lepsza tylko Kristin Kreuk co miała 9 ileś ...
Co do wyglądu to mnie bardzo uraziłeś mam cię dosyć zgadzam się że każdy może mieć swoje zdanie ale żeby aż tak się wyrażać o tej aktorce to to jest poprostu chamstwo z twojej strony !!! A nawet nie podoba ci sie te zdjęcie co ja mam na filmwebie no chyba nie powiesz że tam wyszła jakoś z krzywą nie wyrażam się sam wiesz o co mi chodzi .....
Bo wiesz co ja jestem do niej podobna i mam duże powodzenie ze strony chłopaków więc to mnie przeraża jakie ty bzdury piszesz rozumiem że możesz jej nie lubić ale pisz to bardziej kulturalnie a nie po chamsku będzie ci miło kiedy powiem o ulubionych aktorkach lub aktorach że są popiep**eni bo myśle że nie !!!
Pozdro dla fanów Amandy Bynes .... :-)
O kurcze ,,chłopaki" (naucz się mówić) z twojej szkoły, czyli skąd gimnazjum? nie rozśmieszaj nnie, tacy tylko o jednym myślą, więc powiedzą co tylko chcesz. Ja jestem szczery i bezpośredni, nie będę owijał w bawełnę. Posłuchaj młoda myślisz że wiecznie będą cię po główce głaskać, że to co tobie się podoba to jest najładniejsze i najlepsze, to chyba jesteś rozwydrzonym bachurem. Nie oglądałem tego filmu i nie zamierzam oglądać, widziałem jej zdjęcia i zwiastuny tego filmu.Nie potępiam jej talentu aktorskiego.Drażni mnie gdy ktoś na byle brzydala mówi ładny.To słowo ma swoją wartość. Moim zdaniem i nie tylko, bo np MaDzii też, Bynes nie jest ładna. Jak na kogoś mówi się że jest ładny to musi być ładny.
A ta amanda Bynes nie oszukujmy się.Ma twarz jakby jej dwa kartofle pod oczy wsadzili, no i gdzie ona ma piersi. Zamiast piersi przybyło jej na policzkach. Jest tysiące ładniejszych aktorek, a ty mi wyskakujesz tu z jakimiś serialami i filmami dla nastolatków. No ale chociażby ta Kristin Kreuk jest o niebo lepsza od Bynes.
moim zdaniem obie aktorki sa super..wkoncu kazdy moze miec swoje zdanie...ale Amanda chociaz jest naturalna i nie ma silikonow tak jak np. Pamela Anderson..yy a wiekszosc ja uwaza za ładna..chyba nie patrza na jej morde tylko na cycki ;/
Ja jestem fanka i Lindsay i Amandy...ale Lin ma większe doświadczenie aktorskie niż Amanda...chociaż...amanda mnie zaskoczyla w filmie Ona to On, bo zagrala swietnie. Siostra rodzona Lindsay lohan jest wielka fanka Amandy i zawsze chciala aby Lin zagrala z nia w filmie...byloby bardzo fajnie ;)
Ja bardziej lubie Lindsay-ma większy talent i jest ładniejsza ael Amanda też jest ok=) Fajnie zagrała w ona to on. Jednak itak jestem zdania że porównywanie ich jest bezsensu bo one wogóle nie są do siebie podobne!
ja tam wole Amande, chociaz wiecej filmow widzialam z Lindsay. Powiem szczerze że Lindsay mnie troche wkurza.
kurcze musze się wtrącić do kłotni bo coś tu nie gra...demonie rozumiem Amanda nie przypadła ci do gustu ale czy widziałeś jakiś film z nią ... gra świetnie ,w wywiadach jest bardzo zabawna i uśmiechnięta ... uroda to nie wszystko trzeba mieć to coś ... pozdrwiam!!
ale w tym temacie rozmawiamy o urodzie a nie umiejetnościach aktorskich,a z niej to żadna laska,ani piersi ani ładnej twarzy nie ma, morda jak ruska grucha
One nie są wogóle do siebie podobne moim zdaniem. A po za tym Amanda jest o wiele bardziej fajnieszja od Lindsay. Wogóle każdy jest od niej fajniejszy :P Hehe ;]
Co do kłótni jaka jest Amanda to wydaje mi się ze nie jest może tam jakąś pięknoscią ale nie jest przeciez brzydka.
Ma sympatyczny wyraz twarzy,i np.mnie się na nie których zdjęciach bardzo podoba a na niektórych wygląda nienajlepiej:)
Tak więc kazdy ma inny gust,jednym się ona podoba drugim nie i ta kłotnia naprawdę nie ma sensu.Ktoś ma swoje zdanie na jej temat a ktoś swoje i po co je sobie narzucac??Ech...
No dobra a teraz do tego czy Amanda jest podobna do Lindsay.
Może w tym ze obie są młode i są aktorkami ale co jeszcze...
Lindsay jest zupełnie inna i z charakteru i z wyglądu.
A która lepiej gra??Hm..no nie wiem,wydaje mi się ze Lindsay bo większe doświadczenie i więcej grała w filmach.Amanda nie jest zła tylko w kazdym filmie jest taka sama--)śmieszna,zabawna,wesoła .Nie mówię ze gra źle,tylko mogłaby zmienic role bo pamiętam ją tylko jako śmieszną i głupiutką nastolatkę.No dobra to tyle.To moje zdanko na ten temat.
Pozdrawiam wszystkich:)