Moim zdaniem ten film jest super od początku do końca !
Najpierw obejrzałam sobie go bez napisów i już mi się spodobał, a jak sobie ściągnełam napisy to myślałam że spadne z krzesła super filmik obsada dobrana jak najlepiej było można James Kirk był bardzo podobny do Amandy gratulacje za obsade naprawde filmik jest exstra, piosenki Duk też mi się podobał a zwłaszcza na motorze kto tak myśli niech lkomentuje !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)
bardzo mi sie spodobal ten filmik.. ekstra komedia :D
ja bardzo lubie Amande jest bardzo smieszna w filmach ale wydaje mi sie ze jest taka tez w zyciu prywatnym :D ogladalam z nia tez what a girl wants tez bylo bajeczne :P
Nio What a girl Wants był bardzo romantycznym i muzycznym filmem też bardzo mi się podobał a zwłaszcza obsada !!!
Oliver James to jest dopiero chłopak włosy na jeża śniady głos i ten motor to jest u mnie filmik na 1 miejscu ach
Oliver James to mój ideał chłopaka - odpisz co o tym sądzisz !!!
Pozdro dla Ciebie oraz dla fanów Amandy Bynes i Olivera Jamesa !!!
Kinomanka 15 :-)
Oliver James hehehe ja tez go uwielbiam.... jest suepr, nie dosc ze spiewa bajecznie to jeszcze jezdzie motocyklem :D.... w What a girl wants gra fajnie- tworzy zgrana pare z Amanda... ale bardziej jego rola podoba mi sie w szansie na sukces....
Pozdrawiam :D
Sznsa na sukces też jest super bardzo mi się podobał ten filmik !!!
Ale Oliver James bardziej mi się podobał WAGW bo masz racje tworzą fajną pare z Amandą i po filmie też występowali razem pasują do siębie jako para , a w szansie na sukces z Hilary Duff tak dziwnie wyglądał ale też ją bardzo lubie fajnie tam grał ale kiedy chodzi o wygląd bardziej mi się podoba w WAGW !!!
Odpisz kinomanka 15 !!!! :-)
a mnie sie jego wyglad i w szansie i w WAGW podobal... po prostu ladny chlopak... a ladnemu we wszystkim ladnie i jeszcze gra i spiewa hmmm :D
Ja sondze, rze to głupie rze ona to on. No bo jak by była ona Franczesko, to jak by się nazywała - Franczeska?Poza tym sondze, irz oglondanie filmuw jak ten jest nie na poziomie, a teraz jeszcze leci móndial w TV i Franczesko gra, i lepiej nogami niż ci aktoży twarzo.!!
moim zdaniem dla mnie byl to super film warto isc do kina naprawde polecam:))
i zapraszam na mojego bloga mam tam krotka nocie o tym filmiku:))
He he he fajnie że wam się podobał ten filmik bo mi bardzo polecam go najbardziej zakochanym ....
Dobra komedia przy której można sie dużo pośmiać posłuchac exstremalnej muzyki no i zobaczyć niezłą obsade...
Jak dla mnie film ma 10 na 10 ..
Pozdro kinomanka 16 :-)
Amanda i Oliver są super :D ech.. ja nie widziałam ona to on .. :( kinomanko masz go na komputerze ? ;)
Buziaki :*
Tak mam go na kompie bo jeszcze na DVD go nie ma a co byś chciała się za coś zamienić ???
Hymm może pogadamy na gg odpisz i to szybko buziaczki :-)
2872045 czekam papa :-)