Marny talent,uroda tez niezbyt(jej nos jest ogromny!!) i przeciętny "achievement".Nie rozumiem gówniarzy,którzy wynoszą ją pod niebiosa. To nie jest żadna wielka aktorka!! Proponuję zapoznać sie z Meryl Streep,Maggie Smith czy Nicole Kidman. To jest dopiero sztuka.A nie jakies przygłupawe minki pulchnego drewniaka.
Jak już chcesz kogoś krytykować to przemyśl najpierw argumenty, których zamierzasz użyć... To się tyczy szczególnie porównania Amandy Bynes z Meryl Streep, M. Smith i N. Kidman. Hmmm... To tak jakby porównywać Harry'ego Pottera z Gandalfem Szarym. Daj dziewczynie czas, aby mogła się wykazać. Na razie jest śmieszną nastolatką, więc na pewno nie może zagrać roli redaktor naczelnej pisma o modzie ("Devil wears Prada"). Nie ten wiek. Dla Ciebie Amanda nie ma talentu i jest brzydka, ale to Twoje subiektywne zdanie. Nie wiesz jaka będzie za 20 lat, nie wiesz co osiągnie. Pewnie jak uczyłeś/aś się tabliczki mnożenia to też Ci na początku nie wychodziło, ale potem... :) Nie sądzę, żeby była aż taka zła, ba nawet ją lubię. Nie wiem po co niektórzy rzucają wyzwiskami w stronę niewinnych aktorów. Zazdrość? Kompleks? Chęć dyskusji i czerpanie radości związanej z podsycaniem konfliktu? Chyba lepiej zająć się czymś produktywnym. Ale oczywiście to tylko moje SUBIEKTYWNE zdanie.
Pozdrawiam (i aż boję się obelg, które wkrótce padną na moją osobę ;) bye bye)
Ja tam ją lubię i nie przeszkadza mi, to, że ma duży nos :) Nicole Kidman też nie jest idealna, ale to nie znaczy, że przez, to mam jej nie lubić :) Każdy ma swoje zdanie. Pozdro :*
Sorki ,ale traktuję forum jako otwarte,wirtualne miejsce,gdaie można wyrazić swoją opinię. I nie zaprzeczam-może kiedyś pani Bynes będzie dobrą aktorką,ale jeszcze nie teraz.Po prostu jest to moja reakcja na traktowanie jej jako wybitnej artystki (taka przeciwwaga ;).Po prostu ona może i jest sympatyczna i może komuś się podoba,ale artyską(jeszcze) nie jest.Pozdrawiam
PS.Akurat studiuję matematykę,która od kiedy pamiętam była moją pasją i akurat z mnożeniem (i innymi takimi) problemu nie było :) Gorzej z historią i biologią ;)
Meryl Streep,Maggie Smith-To stare aktorki ktore powinny isc na emeryturę
a Amanda jest bardzo ładna nie neguję twojej wypowiedzi ale ma talent i urodę taka jest moja wypowiedz odkąt zobaczyłam ją w filmie Czego pragną Dziewczyny i Ona to On ..
Ehh ja tam Amande bardzo lubie po filmach widać że jest to bardzo ładna i zabawna aktorka wiesz no fakt nie możesz jej porównywać z Meryl Streep, Maggie Smith...
Amanda jest jeszcze młoda i narazie gra w komediach młodzieżowych, które mi się bardzo podobają ale jeszcze wszystko przed nią ...
Ja trzymam za nią kciuki bo myśle że jeszcze dużo pokaże jak będzie starsza...
moim zdaniem ona nie jest jakoś specialnie piękna z twarzy, ale jest zgrabna więc nie widze problemu, a co do jej zdolności aktorskich to trudno mi orzec ponieważ bardzo ją lubie
jest ładną dziewczyna i ma talent, może nie jest to Meryl Streep ale fajnie gra w filamch i wszystko jescze przed nią
Dziewczyna fajnie gra napewno nie można ją porównywać do Mery Strep czy gwiazd dużego pokroju ale myśle że kiedyś może dużo osiągnąć ale każdy ma inne zdanie na jej temat
Z wyglądu jest średnia. Zgrabna jest ale twarz jak dla mnie przeciętna.. Aktorką nie jest złą ale jakis super talent też jeszcze nie. Mi się podobała bardzo w Ona to On ;) Myśle że o każdej aktorce młodego pokolenia nie mozna powiedzieć czy jest dobra czy nie, chociaż niektóre radzą sobie z tym lepiej a inne gorzej. Ja tam jej życze powodzenia ;-P
hm...według mnie to świetna aktorka jak na swój wiek.Pamiętam ją jeszcze jako piętnastolatkę,kiedy grała w Big Fat Liar.Według mnie obok roli w "Ona to on" jest to jej najlepszy występ w filmie.Na pewno muszę to z przykrością stwierdzić,bo jestem patriotą,że jest o niebo lepsza od jej rówieśniczek w naszym kraju.Wbrew wypowiedzi Immortala uważam,że Amanda nie jest jeszcze znaną aktorką w naszym kraju.Dopiero dochodzi do bram tej sławy i być może już nie długo będzie to aktorka taka jak wymienione wcześniej przez Immortala.Trzeba przyznać że w jej wieku rzadko kto ma już takie doświadczenie sceniczne jak ona.A i uroda nieprzeciętna.Nie jest przynajmniej wychudzona jak niektóre aktorko-modelki,a że ma gruby nos...no cóż,nie ma nikogo idealnego.
to chyba tyle ode mnie :D