Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 622 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

Przecież jej pożal się Boże "gra" polega jedynie na robieniu durnych min i wytrzeszczania oczu (albo obydwu tych rzeczy naraz). O "Szale na Amande" to już może nie wspomne, bo to przebija wszystko co najgorsze...

smerfetka

Nie wspominaj, proszę, "Szału na Amandę", błagam Cię...;) Włączyłam to kiedyś przez przypadek... Rany! w życiu nie widziałam większego gówna, bo nie wiem, jak to określić...:/

smerfetka

Aha, i co do wytrzeszczania oczu i durnych min to muszę Ci przyznać rację.

smerfetka

macie racje zgadzam się z wami w 100% :D

jatuginemamo

też się zgadzam w 100% choć szał na amandę czasem jest śmieszny.
kiedy jej nie ma na ekranie...

smerfetka

ejjj ale ona jest zabawna:D i dość dobrze wychodzi jej bycie idiotką;) ja tam ją wolę oglądać od tych Lindsay i Hilary:P ale i tak najlepsza jest Sophia Bush xD ale tak serio to ona fajnie gra(Sophia)

smerfetka

ona jest stworzona do grania idiotek :D:D
a co do Sophii Bush to też się zgadzam że dobrze gra :)

smerfetka

amen, amen!

akvarko

Amanda Bynes jest wg mnie dobrą aktorką.
Pomyślcie że jest wiele osób które lubi wieczorem położyć się z kobietą i obejrzeć romantyczną, lekko głupawą komedię.
I jak tylko widzę 'Amanda Bynes' , to wiem że właśnie taki film za chwilę obejrzę.
Amanda przypomina mi grą i repertuarem filmów nieco młodego, żeńskiego, nieco bardziej lajtowego Jim'a Carrey'a. Oczywiście nie porównuje ich talentów, bo wiadomo że Carrey to Carrey, oraz że Carrey bardziej się wygłupiał i bawił. Ale jak wiadomo Jim z czasem odszedł nieco od grania głupka i zagrał sporo na prawdę poważnych i tak samo świetnych ról. Myślę że z czasem Amanda oprócz robienia jak to wyżej ktoś napisał 'wytrzeszczania oczu i robienia głupich min' , co zresztą robi świetnie, pokażę nam więcej.
I na to czekam i liczę, a tymczasem nacieszam się jej rolami w przyjemnych, lekkich i głupawych komedyjkach.
Pozdrawiam userów filmweb.

PS: Faktycznie, na top 100 mimo wszystko Amanda nie zasługuję (jak narazie).

Kristofio

"Pomyślcie że jest wiele osób które lubi wieczorem położyć się z kobietą i obejrzeć romantyczną, lekko głupawą komedię."
W takim razie współczuję ci kobiety ;)

smerfetka

|||||||||||||||||||||Zgadzam się :) Porażka totalna xD

smerfetka

Ja też nei lubię tych jej głupich min.Amanda jest beznadziejną aktorką:/

smerfetka

Jest straszną aktorką a "Szał na Amande" czy jak to się zwie to już nie będe pisala bo żal. Drugi film z jej udziałem To "ona to on" porażka dobrze że grali tam jeszcze inni to było chociaż na kogo popatrzeć.

smerfetka

czy ja wiem????
wielka fanka jej nie jestem
ale ogolnie jest spoko
choc czsem tanio gra :)
ale nie jest beznadziejna ;)

Pozdrawiam

aga92

Amanda to po prostu aktorka, która gra zawsze to samo i tak samo, ale nie szufladkujmy jej, może jej się znudzi i zechce pokazać coś bardziej ambitnego. A. jest aktorką do typwych filmów dla nastolatek, które ogląda się, kiedy lecą i tyle.

smerfetka

zgadzam sie beznadziejna aktorka. !!!!
Robi jakieś minki i mysli ze jest zajebista.

Maloletnia_Gwiazda

Skąd wiesz o czym ona myśli? Lepsza od vanessy Hudgens, bo nie rbi z siebie gwiazdy na miarę Audrey Hepburn...

smerfetka

A ja ją lubie.
Umiecie robić takie miny ??
Wątpie.
Dzięki nim jest ona własnie wyjątkowa, nie jak zwykła przeciętna aktorka.
Aktor powinnien umieć takie rzeczy.
A ona to robi świetnie ;)

InnaNizInni

taaak, robienie głupich min to przecież podstawa... ^^
gorzej jak to jedyna umiejętność ;)

smerfetka

a tak wogole co mozna pokazac wielce
gry aktorskiej w komedii romantycznej !!!

smerfetka

Gorsze miny robi VANESSA HUDGENS!!
To prawda robi te miny ale to pasuje do tych mlodziezowych filmow.
Nie mam nic przeciwo zeby w takich grala, bo w powaznych rolach to ja faktycznie tych jej mion nie widze.

ale trzeba jej przynac ze MA BARDZO LADNY GLOS.

guga_buzka

prawda, Vanessa to też typ "jednej miny", na dodatek strasznej... ale to nie miejsce żeby o tym dyskutować ;)

smerfetka

zgadzam sie.... :P nie jest za fajną aktorka

astok0

sam jestes nie za fajny mongole i nie znasz sie na kinie

użytkownik usunięty
smerfetka

To prawda może robi tylko głupie miny ale za coś jej filmy stały się rozpoznawalne i lubiane zgadzam się z kolegą Jima Carrey'a też znamy z głupkowatych komedii ale już później pokazał na co go stać. I może jej problemem jest to że została obsadzona w takich głupkowatych rolach i nie mogła pokazać co tak naprawdę umie zobaczycie dostanie role w jakimś dramacie i będziecie ją wychwalać

smerfetka

Ja jednak bardzo lubię Amandę. Jej głupie miny? Przecież o to chodzi! Dzięki temu się śmiejemy. Gra w komediach więc jest komediantką. Ale każdy ma przecież własne zdanie

Sarah_Joann_Shy

zgadzam się. nie jej wina, że dostaje takie role, nie inne. generlanie nie przepadam za typem filmów, w których gra, ale uważam, że jest spoko ;]

ItsJustMe

sama decyduje w czym gra, więc jej wina, sorry bardzo...

użytkownik usunięty
smerfetka

Sama decyduje, ale wiadomo że nie dostanie dobrej roli jak np rywalizuje z np Meg Ryan jak ona jest lepsza w te klocki od niej i tamci co ją opsadzają też o tym widzą wiec jak narazie nie ma szans ale jak sie nie lubi aktorki to nic nie moge zrobić żeby was przekonać;)

o to mi chodziło ;P fakt, nie musi przyjmować wszystkich propozycji, ale skoro na razie ma ich - domyślam się - niewiele, więc głupotą by było nie przyjmować. z czasem być może dostanie role w ambitniejszych filmach.

ItsJustMe

zaczerpnięte z wikipedii:
"Jest uznawana za jedną z najbardziej rokujących na przyszłość aktorek młodego pokolenia".
I zgadzam się z wypowiedzią kolegi co do Carreya. Zobaczycie, że Amanda jeszcze kiedyś zaskoczy!

(zaznaczam, że nie jestem jej wielką fanką, ale jak dla mnie jest fajna!)

Pachne_Sloncem

wedlug mnie amanda jest dosyc dobra
dostaje takie a nie inne role wiec
nie moze sie jeszcze wykazac :)
ale to co z nia ogladalam rewelecja nie bylo
jednak mam nadzieje ze wkrotce
sie wykaze ale nie skonczy tak jak
linsday lohan :)

POzdrawiam

aga92

Jest dobra,specjalnie dostaje takie a nie inne role bo wiedzą ze jest w tym dobra..switnei gra dla mnie..mozna tu by bylo pisac i pisac ale nie chce sie rozpisywac.

smerfetka

Weźcie się opanujcie;/
Hilary cały czas gra w komediach romantycznych
robi się już nudna i brzydzi mnie:/
Ale wy ją wielbicie
Amanda chociaż przy tym jest zabawna;/
A co do głupich min to nie jej wina.;/
Szał na Amandę był głupi i jednocześnie śmieszny. xD
A Vanessa w ogóle tego beztalencia nie mam
zamiaru komentować
Sztuczna gra po prostu rzygać się chce.;/
Wy za to w ogóle nie gracie i jest dobsz;/

smerfetka

Na stos z High School Musical!!!!!!!! Zabić pedała Zaca, zakopać lalusiowatą Vanesse czy jak jej tam... Ludzie jak to można w ogóle oglądać? Całkowicie rozumiem tych wszystkich ludzi, którzy lubią czasem obejrzeć głupawą, nie wymagającą myślenia komedie romantyczną, ale TO jest przesadą! Nie powinno się produkować czegoś, co normalnych ludzi przyprawia o mdłości!! (i jeszcze ten kretyn Zac! Nie znoszę go! Przecież to całkowite beztalencie! Zauważyliście jak gębę rozdziawia, kiedy z playbacku śpiewa? plastik!)
A co do Amandy to trudno ocenić. Fakt, ambitnych ról to ona nie grała, ale może wraz z rozwojem kariery coś się zmieni. Ani mnie ona grzeje ani ziębi. Uważam, ze jest "znośna".

_queen__

Ech tam dla mnie jest zabawna. O nieeeebo lepsza od Vanessy.

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

NO MUSZE POWIEDZIEC ZE SMERFETKA-SKARPETKA:p BAAARDZO NIE LUBI AMANDY GDYZ POD PRAWIE KAŻDYM FILMEM-PANI BYNES,PODPISUJE SIE Z NEGATYWNYM NASTAWIENIEM DO FILMU!!
KOBIETO JAK JEJ NIE LUBISZ TO PO CO OGLĄDASZ Z NIĄ FILMY I NALOGOWO DODAJESZ KOMENTARZE POD JEJ STRONAMI,NAWET TU JĄ ZJECHALAS...ZAZDROSCISZ JEJ CZY CO? DAJ NA LUZ...

hahahha znalazła mój komentarz pod jednym z jej filmów i ma używanie xD
Tam wypowiadałam się na temat owego filmu a tutaj na jej temat, mogę...?
Dziękuje.
I nie krzycz dziecko (sory, ale tak sie zachowujesz... smerfetka-skarpetka? brawooo, nawet się zrymowało xD )

smerfetka

co oznacza stwierdzenie ''jestem jej wielką fanka''-mozemy lubic ludzi za wyglad, za to kim są, ale stwierdzenie, że Amanda jest ''wielka'' aktorką na to trzeba jeszcze zaczekać nie grała w wielu filmach, a w zadnym w ktorym mogla by sie wykazac

użytkownik usunięty
wikiw99

a widzisz nawet rymować potrafie...nie twierdze ze AB jest godna Oscara, ale gra dobrze, wczuwa się w role i dla mnie jest dobra a to ze pani S sie ona nie podoba i jej gra /bo prawdopodobnie jej zazdrosci to juz nie moja sprawa...acha i tak w ogóle dzieciaczku zDoliny Papa Smerfa...na forum nie da się krzyczeć= ŻAL.PL

krzyczeć = używać Caps Locka

A dyskutować z Toba nie bede, pozdrawiam.

smerfetka

Moim zdaniem Amanda jest genialna, po co w ogóle otwierać taki temat, ze to jedna z najbardziej beznadziejnych...bleble ble.
Smerfeta sorry ale to świadczy o Tobie jaka z Ciebie egoistyczna i wroga osoba, widze nawet że wdarłaś sie z kolezanka powyżej, niestety ale asia251090 ma racje:/
I pierwsze słysze, ze pisząc drukowanymi literami będę krzyczał:/
Amanda jest genialną młodą i dobrze zaczynającą aktorką, życzę jej szczęscia!

smerfetka

hmm ja bym bardziej ją nazwała "dziecko hollywood'u". Szkoda ze jak do tej pory nie moglam obejrzec jej w filmie o odmiennych charakterze niż"american dream" czyli slodkie romantyczne powiesci dla nastolatek o milosci itp. Nie powiem,bo fajne sa te filmy,może sobie taki obejrzec dla przyjemnosci inie trzeba sie wysilac zeby go zrozumiec. Ale jestem ciekawa jak zagralaby w takim filmie jak np Milczenie owiec,zastanawia mnie w jaki sposob odegrala by role Judy Foster...noo jestem bardzo ciekawa,ale mam nadzieje ze zobacze ja nie tylko w takich glupawych filmikach ale również w poważnej produkcji:)

smerfetka

ja lubie ja własnie za jej śmieszne miny. :)
wiem przynajmniej ze jak obejrzę film w którym jest ona to nie bede zawiedziona bo ona nie gra w beznadziejnych komediach...
tylko w takich w których mozna sie pośmiac..:D
ale kazdy ma swoje zdanie.. :)

smerfetka

Smerfetka jesteś żenująca!
Napisałaś swoją wypowiedź w stylu roztrzepanej nastolatki, która zazdrości pomyślności swoich koleżanek.

Kup sobie Chupa Chupsa i wyluzuj!

kojot19

Zazdroszczę jej owszem, jednej rzeczy - możliwości zagrania z Colinem Firthem ;)

I dziękuje bardzo za "jeżdżenie" po mnie za wypowiedzenie swojego zdania.

Od tej pory bede wszystkie beztalencia wychwalać pod niebiosa żeby zdobyć waszą sympatie <udławiła się Chupa Chupsem>

Widze, że mój nick was nieźle zmylił, hah... :D

PS. Gdzie nowe filmy Amandy, hmm? Nie widze żadnych nowości :]