podobaja mi sie wszystkei filmy z amanda bynes !:* ciekawe czy beda nowe filmy z nia w 2008 r. oby tak poprostu jest najlespza w tym co robi lubie patrzec na jej filmy !!
tez bardzo lubie filmy z jej udzialem swietnie gra nie jest taka jak wszyscy aktorzy/aktorki mlodego pokolenia ma w sobie cos co nikt jej nie odbierze z jej gry aktorskiej i oby tak dalej.Pewnie będa nie mogli by zapomniec o tej wspanialej aktorce narazie polecam ci filmy ona to on ,rozbitkowie,sydney white,czego pragnie dziewczyna pozdro dla ciebie :)
Amanda jest świetna!Uwielbiam ją!Wszystkie filmy z nią mi się podobają i mam nadzieję,że już niedługo pojawią się z nią nowe filmy...pozdro dla fanek i fanów Amandy
Tak zgodze sie z tym Amanda jest świetna bardzo naturalnie gra w filmach naj lepsze są te jej miny które potrafi robić :) Fajnie gra we wszystkich filmach jakich dotychczas wystąpiła,patrząc na nią nie jestem w stanie sie nie uśmiechać bo te jej gesty są poprostu świetne :D Jest to również moja najlepsza aktorka.
Pozdrowienia dla wszystkich wielbicielek i wielbicieli Amandy Bynes.