Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

że ona jest do kitu .... gra w beznajdziejnych filmach i sztucznie ..... nie wiem czemu w ją tak chwalicie chyba nie widzieliście szał na amande ...

_Anka_

No nie...Oceniasz ją za Szał na Amande? Kurde to było w 1999 roku...była praktytcznie wtedy dzieckiem...A ty po obejrzeniu takiego programu oceniasz jej grę aktorską.....No sory...

_Anka_

No nie...Oceniasz ją za Szał na Amande? Kurde to było w 1999 roku...była praktytcznie wtedy dzieckiem...A ty po obejrzeniu takiego programu oceniasz jej grę aktorską.....No sory...

Seniorita_Paulita

Też tak sądze nie oceniaj jej po jednym programie rozrywkowym obejrzanym tylko zobacz więcej z nią filmów polecam What a girl Wants - Czego pragnie dziewczyna i śliczny chłopak Olivr James - Ian!!!!!!!!
jak to Ci się nie spodoba to ja już nie wiem!
Pozdrowienia dla fanów Amandy Bynes i Olivera Jamesa!
kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

no i co z tego ... jeden film to coś znaczy nie ... ja tam jej nie lubie ... ani ładna ... ja nadal twierdze ,że gra sztucznie

ps:widziałam ten film czego pragnie dziewczyna czy jakos tam ... on jest denny

_Anka_

A dla mnie był super co niepodobają ci się takie filmy przecierz Hilary Duff gra w podobnych a dużo się ich na oglądałam!
Pozdro kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

hilary gra w innyh filmach... nie w takich dennych i nudnych ... a po za tym amanda i filmy romantyczne to zupełnie inna bajka....

_Anka_

ja lubie amandę , hilary tez ale troche denertuja mnie jej zagorzali fani, myślą że ona jest najlepsza a reszta oktorech i filmy w których grają są już beznadziejne... a oczywiście wszystki co łączy się z hilary jest super...przystopujsie troche ona nie jest jedyna a ktorka na świecie

Silver_Apple

Pół na pół to prawda co powiedziałaś jestem za ja bardzo lubie Amande Bynes jak i Hilary Duff i ich wogule nie dziele jak inne osoby !!!
Więc każdy ma swoje zdanie ja to wiem ale Amanda Bynes to dlaczego inna bajka z Hilary Duff nie rozumiem nie dość że się znają , Oliver James pierwszy wystąpił z Amandą Bynes potem dopiero z Hilary Duff!!!
No nie pisz, że to inna bajka bo przecierz What a girl Wants był bardzo romantycznym filmem i było tam dużo muzyki !!!
A Hilary Duff też w - Szansie na sukces było bardzo romantycznie no odrobinke tragedi i do tego super piosenki = ta sama bajka !!!
Takie jest moje zdanie pozdro kinomanka 15 :-) acha zapraszam na mojego bloga jest tam wszystko o Hilary Duff Amandzie Bynes i innych moich ulubionych aktorkach i aktorach jak ktoś nie wie to niech wejdzie w kinomanke 15 tam jest wszystko napisane każdy coś dla siebie tam znajdzie acha i licze na komentarze !!! tylko narazie zaczynam ale się staram żeby była super !!!
ach a oto stronka kinomanka15.blog.onet.pl serdecznie zapraszam wszystkich !!!

_Anka_

Na pewno nie jest do kitu.Czy gra w beznadziejnych filmach??Chyba nie.Obejrzyj Ona to on.Sztucznie też nie gra.Stara sie byc naturalna i to jej wychodzi.Jak ogladalas Czego pragnie dziewczyna tylko i wyłącznie to obejrzyj więcej bo to nie jest najlepszy jej film.

Klaudiiia

Obie są do kitu... Nie pasuje mi A) wygląd B)role w jakie gra ( małe wyjatki są) C) Za to że "zagrała" w śmieciowym serialu szał na amande i paru innych filmach D) Moge jej nie lubić i to moja sprawa:]

_Anka_

ja też myśle że ona jest denna i do kitu. I niech nikt nie mówi że ten szał to tylko lekka pomyłka bo mówi się że talent poznaje się w młodym wieku bo ona była, jest i zawsze będzie pustogłową kretynką i BURAKIEM. ten szał oznacza tyle że sie pokazała z najlepszej strony czyli tylko beznadziejnej.

Thebes

Ja widziałam ją tylko w ONA TO ON i uważam że to było super=DDD nie znam jej od żadnej strony. Ładna nawet jest i rzeczywiście gra w podobnych falmach co Hill ale to sa dwie różne osoby i co wogóle ma Amanda wzwiązku z Hilary! Oceniajcie je jako dwa inne osoby! Nic nie mam przeciwko A.B ale nie jest też moją ulubioną aktorką. Fajniutka jednym słowem!

Thebes

Wierz co ja myśle że to jest bardzo ładna i utalentowana aktorka przyznaje że Szał na Amande jej nie wyszedł ale ona miała już wtedy swój show widocznie musiał być naprawde dobry żeby dostać za to nagrode jako najmłodsza aktorka prowadząca swój show.....
A wogule ja z nią oglądałam 4 filmy i mi się bardzo podobały to jest taka śmieszna aktorka dla mie to duża zaleta kiedy ktoś jest śmieszny te jej minki ruchy i sposób bycia jest super więc sporównaniem do ciebie myśle że to będzie kiedyś bardzo poularna i sławna aktorka jeszcze się przekonacie !!!!

_Anka_

Hej! Myśle że ta dyskusja jest bez sensu:/ obie sa bajeranckie bo graja w fajnych filmach. Jeśli komuś sie nie podoba to niech tu nie wchodzi i nie czyta:)