Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

Możecie się ze mną zgodzić lub nie (mało mnie to interesuje ;) ), ale ta "aktorka" ma jak na mój gust słaby warsztat aktorski. Zobaczcie na mimikę jej twarzy, jest zawsze taka sztuczna i wymuszona. Ponadto uważam, że "talent aktorski" jako tako, powinno się oceniać bardziej pod kątem ambitniejszych ról, niż głupiutkich, słodkich, familijnych komedyjek. Nie chce jej jakoś umniejszać, ba, chwała jej za to, że wybiła się spoza wielu nastolatek do showbiznesu, ale w nim, takich, jak ona już tam było i jest wiele :/ Mnie szczerze mówiąc denerwują jej kreacje aktorskie. Tyle na razie w temacie ;)

skuzmanow

aha, no i sorry, ale jak mowicie, ze ona jest "ładna", to mysle sobie, ze macie jakis wypaczony obraz "piekna" :D jakby sie obciela inaczej, to nie odroznilbym jej od chlopaka, takze sorry :D zreszta, co bylo widac w filmie "ona to on" czy jakos tak..

skuzmanow

Są różne pokroje aktorów. Są tacy, których rozpoznajemy z światowych bestsellerów, z horrorów, z filmów obyczajowych, seriali, no nie wiem... Jest też rodzaj aktorów, którzy grają w takich produkcjach dla nastolatek. I nie powinniśmy każdego aktora porównywać pod tym samym kątem. Amanda Bynes wyróżnia się na pewno na tle innych aktorek, które grają w podobnych filmach. I to się liczy. Nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób próbuje młodziutkie aktorki porównywać z legendami kina. A Amanda Bynes to akurat moja ulubiona aktorka wśród jej konkurentek :).

efciaq

ale ja tu nikogo nie porównuje. bezsensowną próbą jest porównywanie aktorów do siebie, bo cenimy ich przede wszystkim za ich oryginalność. po prostu uwazam, ze ... eh kazdy ma swoj gust ;) mnie ona osobiscie drazni, innych fascynuje i tego nie neguje. we wszystkim jednak trzeba znalezc obiektywizm :] pozdrawiam

skuzmanow

nie sądze,żeby jej uśmiech był sztuczny,Amanda jest świetną aktorką jak na swój wiek.Jeszcze przyjdzie jej czas do ambitniejszych ról,bo kto w jej wieku grał rolę główną w jakimś wielkim filmie?

ksa666

z tym "świetną", to przegiołeś/przegiełaś już z deczka... poza tym mówisz w "jej wieku". ona ma 21 lat. dakota ma 13, a AnnaSophia 14 i mają pare genialnych ról, także wiek nie jest aż tak dużym czynnikiem generującym talent. Nie chodzi mi o jakąś zazdrość, bo jestem biernym komentatorem, aktor ze mnie nie byłby żaden, ale jak oceniacie kogoś tak wysoko, to mnie to lekko zaskakuje i martwi, bo widze że społeczeństwo idzie w ślad coraz większej tandety i wiochy...

skuzmanow

każdy ma swój gust,mnie się tam ona podoba i zdania nie zmienie :P

ksa666

tak pięknie potrafimy się różnić
.
.

skuzmanow

Powiem wam że gra ona nawet lepiej od tej Knightley czy jak jej tam.

Dorothy_Duff

Ehh ja też ją bardzo lubie nie gra sztucznie dla mnie gra bardzo naturalnie a wogule nie skończyła szkoły aktorskiej więc i tak się wybiła fakt że Show na amande jest żałosny lecz filmy mi się z nią podobają pozdro :)