Amanda Bynes

Amanda Laura Bynes

7,6
4 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amanda Bynes

Bardzo fajnie gra w tym filmie. Taka odważną śmieszną nastolatkę. Jak cos wymyśli to tylko boki zrywać!!

___Dark_Phoenix___

zgadzam sie, czuje sie w tej roli tak pewnie, ze mozna pomyslec ze naprawde taka jest

madlenka1989

No jasne Amanda Bynes to jest taka śmieszna że naprawde można boki zrywać z tego co zrobi lub powie a przy tym jest taką fajną nastolatką bo tak się zachowuje !!!
Pozdro kinomanka 15 !!
Jak chcecie się o niej więcej dowiedzieć to wchodzie na stronke kinomanka15.blog.onet.pl są tam o niej ciekawe rzeczy animacje tapety i wiele innych !!! Więc patrzcie i komentarze zosatawiajcie !!!

Kinomanka_18

Amanda w "siostrzyczkach" jest świetna po prostu!!! :DDD ;) Ona jest bardzo ładna i ma świetną figure, świetny głos, gra tam bardzo realistycznie i wydaje mi się sympatyczną osobą :)
a tak w ogóle to tvn7 nas olał i chyba już nie puści kolejnych serii tego serialu... =( co mnie baaardzo smuci... zawiodłam sie na telewizji tvn ;(
no a wracając do Amandy to oglądałam z nią jeszcze film "what a girl wants" i tam też fajnie zagrała :D teraz czekam aż jakoś zdobędę "ona to on" bo to na pewno będzie przezabawna komedia ;) wiem to po zwiastunach =]

Fluorescent

Musisz iść na "Ona to on" naprawde polecam!!! To chyba jej najlepszy film!!! Amanda jest świetna!!!!!!!!!!!!:*

Loolly

Też tak myśle w Ona to on zagrała super to chyba najlepszy film roku ale inne też są super .
Zgadzam się Amanda jest ładna śmieszna i taka utalentowana mam nadzieje że zostanie wielką gwiazdą bo tego jej z całego serca życze !!! jeszcze czekam na Lovewrecked wiecie kiedy będzie !!!
Pozdro dla fanów Amandy Bynes
Kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

Jak ktoś wie kiedy będzie Lovewrecked to niech pisze ....
bo ja już sie tego filmu nie moge doczekać .....
wydaje się bardzo ciekawy :-)
Pozdro kinomanka 16

Kinomanka_18

film już wyszedł i jest bardzo fajny też bardzo lubie Amandzie fajnie gra ... śmieszna ładna wogule jest super nadaje się do takich komedi i nie wyobrażam sobie jej w horrorze :D Pozdro