Amy AdamsIII

Amy Lou Adams

8,2
75 361 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amy Adams

Za to te jej zgrabne nogi... Mmmniammm. Szkoda, że tak późno stała się znaną aktorkom.

vermes

O tych nogach to chciałem napisać, że miałem na myśli stan sprzed 7-10 lat. Teraz na zdjęciach paparazzi wygląda wyjątkowo nieciekawie.

vermes

Ależ prosimy o więcej, nieciekawych szczegółów... mankamentów... Amy Adams. Lol.

Mister... przecież potrafisz...

elase

No hej! Podrzucam tu link to jej nóg. Cześć i pozdrawiam! Wyglądają nieciekawie, no nie?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/24/60/c4/2460c4d44fd41cef58f73584a0a53 e0c.jpg

vermes

Normalne nogi osoby, która nie ma już 20 lat. Plus jasna karnacja - powoduje, iż jej nogi zdają się być masywniejsze.

vermes

To jak to się robi? Najpierw należy uwieść, potem skorzystać, a następnie porzucić... z powodu mało zgrabnych nóg. Lol. Rola twojego życia...

elase

Moim zdaniem nie należy czynić awansów kobiecie, która się z jakiegoś powodu nie podoba. Hejka!

vermes

"Za to te jej zgrabne nogi...". Moim zdaniem, porzuciłbyś taką A. Adams, z powodu jej "przebrzydłych" nóg.

elase

Porzuciłbym i nie wrócił. Mam taką mapę kobiecych nóg i nią się kieruję.

vermes

No właśnie o tym pisałam. O mapie, która prowadzi donikąd.

elase

Ładne nogi zawsze prowadzą do ładnego miejsca.

vermes

Czyli?

A tobie się zdaje, że ja flirtuję. Dobre sobie.

elase

Jest wiele ładnych miejsc na świecie, do których zaprowadzą piękne kobiece nogi.

vermes

Życzę w końcu szczęścia.

vermes

AktorkĄ

akinom_79

Chciałem podkreślić to, że ona starała się długo o ważne role.

vermes

lol.coś mi się zdaje, że ty lubisz cokolwiek innego podkreślić.

gadanina o kobiecych nieciekawych nogach, albo o rozwódkach drugiej kategorii.