Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Aktorstwo

użytkownik usunięty

Ostatnio przeczytałem że kończy aktorstwo. Ponieważ dzieci są ważniejsze od pracy. (Ma podobno odejść jak dzieci będą nastolatkami... To prawda... czy jaja sobie robią?>

Bardzo przereklamowana aktorka. W Przerwanej lekcji muzyki zagrała świetnie, ale nic więcej nie pokazała. To nie będzie wielka strata dla kina.

użytkownik usunięty
BelzeBoobies

Będzie. Zwłaszcza jakie teraz puszczają marne aktorki. Do dobrych aktorek można dodać Anne (nie pamiętam nazwiska w każdym bądź razie zagrała kobietę kot w mrocznym rycerzu), Amanda Seyfried, Halle Barry, Meryl Streep...

Anne Hathaway. jest wiele innych lepszych Hollywoodskich aktorek - na przykład te, które wymieniłeś. Nie mówiąć już o aktorkach Europejskich.

użytkownik usunięty
BelzeBoobies

HELENA BOHAM CARTER?

O, chociażby. Niestety, ale Jolie daleko do aktorek z najwyższej półki; taki kunszt aktorski, jak w przypadku Susan Sarandon, czy Kathy Bates wydaje się, że jest poza jej zasięgiem. Oczywoście nalezy uwzględnać typ kina jakim parają się owe Panie, bo to z pewnością ma wpływ na sposób ekspresji. Jednak dla mnie, to nawet młoda Ellen Page jest owiele bardziej przekonywująca, niż Jolie w jej ostatnich kreacjach.

użytkownik usunięty
BelzeBoobies

Ja tam lubię Jolie...

Ja ją lubię też, ale tylko jako niezrównoważoną Lisę w Przerwanej lekcji muzyki:)

użytkownik usunięty
BelzeBoobies

Ja ją lubię w Pan i Pani Smith...

użytkownik usunięty

No cóż, wielka szkoda dla filmu to nie będzie :) Jak ktoś wyżej napisał, bardzo przereklamowana aktorka z jedną dobrą rolą na koncie. Niestety, albo stety, (jak każdy) starzeje sie i musi wyjść z tego z twarzą, zanim ktokolwiek zauważy brak talentu aktorskiego. A tak to ma jeszcze szanse zostać w pamięci ludzi jako ta "seksbomba". Dobre posunięcie po prostu :)

Jedna z najciekawszych i najbardziej interesujących postaci kina. Wielki talent i uroda, niepowtarzalna osobowość. Dla kina jej nieobecność (juz widoczna, pojawia sie w jednym filmie na pare lat) bedzie wielką stratą.

użytkownik usunięty
Enemie

Dopiero w 2015 będzie jej nowy film ehh na który czekam z niecierpliwośćią