Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Nie chodzi mi o to aby obrazić Angeline i jej fanów. Jest ona dość utalentowaną aktorką, ale
gdyby nie związała się z Bradem nikt by o niej nie wiedział, nie byłaby tak sławna jak jest
teraz. Wszyscy się nią tak zachwycają, ale nie większość zwraca uwagę tylko na jej wygląd,
a nie na umiejętności aktorskie. Zbytnio jej nie lubię. Nie mogę oglądać filmów z jej
udziałem, ponieważ jakoś strasznie mnie drażni. Jedyny film, który mogę ocenić pozytywnie
to "Przerwana lekcja muzyki", tam była naprawdę niezła, ale większość jej filmów to
strzelaniny, w których chodzi w czarnym obcisłym kostiumie.

Była już sławna przed Bradem - choćby z roli w Tomb Raiderze, Hakerach i 60 sekundach oraz za Oscarową rolę w "Przerwanej lekcji muzyki".

MegaTM

Zgadzam się z MegaTM. Jeżeli uważasz że większość jej filmów to głupawe strzelaniny, to najwyraźniej nie widziałaś takich filmów jak Oszukana, Gia czy Bez Granic. Poza tym nawet bardzo uzdolnieni aktorzy grają czasem w średnio ambitnych filmach akcji, kino to kino. : >

Jest coś w tym co piszesz....
Więcej się mówi/słyszy o jej związku, dzieciach, problemach z odżywianiem niż dokonaniach aktorskich.
Z jednej strony wychowując taką gromadkę dzieci nie ma czasu na prężną karierę z drugiej wydaje mi się,
że ostatnie jej filmy były przeciętne lub nawet więcej niż przeciętne więc i propozycji pewnie wielu nie ma.

"nikt by o niej nie wiedział" to przesadzone słowa. Od czasu kiedy zwiazła sie z Bradem wiecej słyszy się o ic h związku, same plotki, nic sensownego ale Angelina tak jak i Brad byli tymi z wysokiej półki już grubo przed 2005. Zgadzam się z Toguitur - wiekszośc wypowiada sie o Angie po zobaczeniu Lary, Mrs & Ms i Salt. Biorą ją za aktorkę do sensacyjnych, średnich filmów. Mi jako wiernej fance AJ trudno wypowiedzieć się obiektywnie i trzymam się zasady " nie wiem, nie komentuje ". Angeline się ceni albo ma sie jej dość lecz po oglądnięciu wielu jej filmów, wywiadów, przeczytaniu chociaż kilku ambitniejszych artykułów i sledzeniu jej pracy nie aktorskiej ( przynajmniej moim zdaniem ) odzyskuje się wiarę w to ze ktoś ze świata Hollywood może być świetną osobą a nie tylko aktorką, o której czasem wspomni się na portalach plotkarskich. Fakt faktem że stała się sławna dzięki sensacyjnym i nieporozumieniach z ojcem ale jest osobą, którą warto śledzić :)

użytkownik usunięty
magdagrochu

Rzeczywiście, trochę źle to ujęłam, ale gdyby nie Brad to byłoby o niej głośno, raz na jakiś czas kiedy np. promowałaby swój nowy film. Teraz pisze się o tym, za ile kupiła buty dla dziecka, a nie o tym w czym lub jak zagrała.

Tak, taka jest właśnie smutna prawda. Angelina wycofała się dość zauważalnie z showbiznesu, teraz wiecej czasu poswieca dla rodziny i swojej pracy nie-aktorskiej co moim zdaniem jest świetne i warto brać przykład z takich ludzi ale fani jednak za nią tesknią. Media wymyślają rewelacje bo nie chce im się sięgnąć w "głębsze" źródła, które publikują inne wystąpienia ANgeliny więc piszą o emocjonujących odwiedzinach sklepu spożywczego przez Angelinę...

użytkownik usunięty
magdagrochu

Teraz się z tobą do końca nie zgodzę. Według mnie Angelina nie wycofała się z showbiznesu, ale wręcz przeciwnie. Każdy ma inne zdanie, może moje jest negatywne, ponieważ nie lubię Jolie i dlatego tak to postrzegam.