Po prostu nie rozumiem. Ani super urodziwa ani super zdolna, za to okropnie przereklamowana. Nawet dzieci nie potrafi wychować i nie umie wytłumaczyć dziecku że dziewczynka to nie chłopiec, bo czasu jej brak
Ja uważam, że bardzo dobrze zagrała w ,,Przerwana lekcja muzyki" tam na prawdę zagrała świetnie i miała okazje pokazać swój kunszt aktorski. Kolejne role miała obsadzone w dobrych filmach miło się je oglądało, ogólnie jak widzę obsadę z Angeliną to film często mi się film podoba, być może i w tym wszystkim pomógł jej ojciec. Ale myślę też, ze jakby osadzili inną aktorkę ten film wcale nie straciłby na wartości. Ona już później podejrzewam, że mogła sobie wybierać filmy w których będzie grała. Nie były to trudne role, ale filmy ogólnie ciekawe. I pewnie maszyna już z czasem sama się nakręcała. A z wychowywaniem dzieci to pewnie bardziej wychowują je nianie niż ona. Ale to nie jest tak, że jeżeli ktoś jest dziewczynką i chce być chłopakiem, to mu powiesz i każesz jej chodzić w sukience to nagle się temu dziecku zmieni mentalność. To może zacząć iść właśnie w drugą stronę jeszcze bardziej bo zakazany owoc najbardziej smakuje. I pewnie czym bardziej chciała by tą małą ustawiać tym bardziej byłby odwrotny skutek. Może jej to z wiekiem przejdzie, może imponują jej po prostu bracia, a może i tak zostanie, któż to wie.
Angelina jest najbardziej wpływową kobietą na świecie, gra bardzo dobrze w filmach (sporo nagród itp) w każdym filmie niby wygląda tak samo, a jednak inaczej (np. ma zawsze te same spojrzenie ale różną ,,twarz" w Maleficent lub Turysta)
Jest też reżyserką filmową i jakoś te filmy też dostały sporo nagród.
Co do rozstania się z Bradem to (nie wiem czy to tylko plotka czy fakty) ale głównie zaszło coś o dzieciach i nie spodobało się to Angelinie przez co ona chce mieć wszystkie dzieci pod swoją opieką.
Według mnie jest to jedna z najlepszych kobiet jakie istniały ogółem na świecie jak i nadal istnieje.