Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 963 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Po prostu nie rozumiem. Ani super urodziwa ani super zdolna, za to okropnie przereklamowana. Nawet dzieci nie potrafi wychować i nie umie wytłumaczyć dziecku że dziewczynka to nie chłopiec, bo czasu jej brak

anga12345

teraz jak się rozwiodą to dopiero zrobi im pranie mózgu :)

anga12345

Ja uważam, że bardzo dobrze zagrała w ,,Przerwana lekcja muzyki" tam na prawdę zagrała świetnie i miała okazje pokazać swój kunszt aktorski. Kolejne role miała obsadzone w dobrych filmach miło się je oglądało, ogólnie jak widzę obsadę z Angeliną to film często mi się film podoba, być może i w tym wszystkim pomógł jej ojciec. Ale myślę też, ze jakby osadzili inną aktorkę ten film wcale nie straciłby na wartości. Ona już później podejrzewam, że mogła sobie wybierać filmy w których będzie grała. Nie były to trudne role, ale filmy ogólnie ciekawe. I pewnie maszyna już z czasem sama się nakręcała. A z wychowywaniem dzieci to pewnie bardziej wychowują je nianie niż ona. Ale to nie jest tak, że jeżeli ktoś jest dziewczynką i chce być chłopakiem, to mu powiesz i każesz jej chodzić w sukience to nagle się temu dziecku zmieni mentalność. To może zacząć iść właśnie w drugą stronę jeszcze bardziej bo zakazany owoc najbardziej smakuje. I pewnie czym bardziej chciała by tą małą ustawiać tym bardziej byłby odwrotny skutek. Może jej to z wiekiem przejdzie, może imponują jej po prostu bracia, a może i tak zostanie, któż to wie.

anga12345

Angelina jest najbardziej wpływową kobietą na świecie, gra bardzo dobrze w filmach (sporo nagród itp) w każdym filmie niby wygląda tak samo, a jednak inaczej (np. ma zawsze te same spojrzenie ale różną ,,twarz" w Maleficent lub Turysta)
Jest też reżyserką filmową i jakoś te filmy też dostały sporo nagród.
Co do rozstania się z Bradem to (nie wiem czy to tylko plotka czy fakty) ale głównie zaszło coś o dzieciach i nie spodobało się to Angelinie przez co ona chce mieć wszystkie dzieci pod swoją opieką.

Według mnie jest to jedna z najlepszych kobiet jakie istniały ogółem na świecie jak i nadal istnieje.