Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Bo nie zauważyłem.Wiekszosc Menów podnieca sie widokiem jej ust - a ma usta jak ryba , nawet nie są sexy.To zwykła tapeta której gęba jest na okładce co drugiej gazety.

Lisek_3

(wygina palce i zaczyna pisac)
glownie w tym temacie rozmawiacie o ustach. No wiec powiem, co ja o tym mysle

Jesli tak strasznie podobaja wam sie wielkie usta, popatrzcie sobie na zdjecia Pameli Anderson albo Micka Jaggera i po klopocie. Jedni wola wielkie usta Angeliny Jolie a inny wola male usta Drew Barrymore. Wnioskuje, ze wy tak oceniacie kobiety "calkiem ladne rysy, ale ma male usta wiec nie mozna jej zaliczyc do grona seksownych". Czy kobieta musi miec usta jak ryba, zeby byla seksowna? Ja sama nie mam ogromniastych ust, ale nie powiem zebym nie byla z nich zadowolona. Maja ladny ksztalt, dolna warga wieksza od dolnej, podobne do ksztaltu ust Olsenek tylko troszke wieksze, ale jakos to jeszcze nie przeszkadzalo zadnemu chlopakowi....

flexia

dokładnie też tak sądzę :)

i również moje usta wyglądają podobnie :)
może nie zniewalająco jak np. u Jessici Alby, czy Belluci,
lub poprostu bardzo ładnie jak u Evy Longorii,
ale ładnie :P

pzdr

Lisek_3

moim zdaniem Bellucci ma nieladne usta, takie pomarszczne jak u starej babci...
Catherine Zeta-Jones nie ma wielkich ust, ale jest naprawde piekna kobieta, IMO ideal kobiecej urody. Wiec to zalezy co sie komu podoba. Dawniej modne byly malutkie usta, takie jak ma Drew Barrymore.
Moje usta mi sie podobaja, i jesli bedzie trzeba to zrobie zdjecie i sami sie wypowiecie.
Male jest piekne :-)

flexia

Od kiedy usta przypominające kształtem zapasioną żabę rozdeptaną na ulicy sa piekne..?
Dziwny macie gust.
Angelina jest pasztetem, a nie pięknością.. Ma łeb jak karton, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi na jej twarz, bo wszyscy są zapatszeni w jej żabie wargi.. Też mogę sobie napchać plasteliny do ust i podbojac Hollywood..
Pff..

Lubie_ser

z tej plasteliny zrywam boki....:-))))))))))))

Lubie_ser

WOW! Jakie mocne słowa!... "żabie wargi", "łeb jak karton" - to jakim cudem Angelina ciągle ląduje na najwyższych miejscach list najpiękniejszych kobiet??? Bo skoro jest takim "pasztetem" to znaczy, że całe jury, z całego świata, ze wszystkich gazet ma taki "dziwny gust". A może coś z Tobą jest nie tak?

Do tej pory nie miałam takich myśli, ale również zaczynam odnosić wrażenie, że tu naprawdę chodzi o zazdrość... Rozumiem - ktoś mówi "nie podoba mi się xxx (xxx - jedna część ciała)", ale nawiejżdżać na całą osobę, jako "pasztet" no to już chyba przesada. Pewnie, jak by tak o Tobie ktoś powiedział to byłabyś wręcz wniebowzięta, nie?

A może powiedz co myślisz o tym, jaką Jolie jest aktorką i o jej intelekcie? Czy może w głowie też ma PASZTET???

/Argh... Jak ja nie lubię takich ludzi.../

Electra_Firefoxx

a mi się zdaję, że usta Flexii możemy rozpoznać na zdjęciu Pani " Lubię ser"...czy się mylę??? ,-)

lollii

Ależ skąd, w głowie ma dwa ogórki małosolne xD

Lubie_ser

Wow, dziewczyno - Twoja inteligencja z pewnością wszystkich przerasta, prawda?

lollii

Pani Flexii z pewnością nic nie można zarzucić, gdyż ona potrafi docenić inne rzeczy w Pani Jolie niż tylko usta, które akurat jej się nie podobają. To normalne, że jednym podobają się usta Angeliny, a drugim Catheriny, ale tu chodzi o kulturę. Jednym ona wychodzi i potrafią powiedzieć "nie uważam, że Jolie ma ładne usta, jak dla mnie są trochę za duże, ale (np.) oczy ma ładne", a drudzy (ci, którym słowo "kultura" nic nie mówi) mogą powiedzieć "Angelina to pasztet, ma łeb jak karton, a jej usta wyglądają, jak usta rozjechanej żaby".

A w dalszej rozmowie o ustach - nie mówię w żadnym wypadku, że małe usta są brzydkie, bo niektóre mają naprawdę ładny kształt, ale istnieje też taki rodzaj "cienkich i zaciętych" - te właśnie uważam za brzydkie.

Pozdrawiam :)

Electra_Firefoxx

nie ma brzydkich ust, sa usta ktore sie moga nie podobac niektorym osoba. Mnie i "Lubie ser" najwidoczniej nie podobaja sie usta w stylu pletfala blekitnego. Uwazam, ze lollia nie ma prawa cokolwiek pisac o moich ustach. Jesli bedzie trzeba, wgram na kompa zdjecia i wtedy zobaczymy czy rzeczywiscie "male usta sa brzydkie". Podobaja ci sie wielgachne usta Jolie to ok, ale nie mow nic ludziom ktorzy maja mniejsze dobra? Bo to jest nieeleganckie.

flexia

Flexio! Ja nic nie mówiłam o Tobie, również nie lubię, gdy obraża się drugą osobę, dlatego nie podobał mi się post Lollii. Jak już powiedziałam są usta "małe, z ładnym kształtem" i "małe, wąskie i zacięte". Ale musisz mi przyznać rację, że Pani "Lubię ser" również niezbyt elegancko się zachowała pisząc swojego posta.

A napiszę coś, co dotyczy Pani Jones, jak i Pani Jolie:
Są osoby na tyle piękne, że jedna wada, która nam się nie podoba nie przeszkadza na urok całego człowieka. Tak więc obie Panie mają swoją swoistą urodę, którą uważamy za piękną. I zarówno Pani Jones, jak i Pani Jolie są cudownymi kobietami, a to, że jedna ma mniejsze usta, druga większe chyba nie szkodzi na to, jak wyglądają w całej swej okazałości, bo z pewnością Jolie nie wyglądałaby tak ślicznie, jakby miała małe usta, a Jones nie wyglądałaby tak, jakby miała duże. Każdemu pasuje to, co ma...

Pozdrawiam

flexia

ale o co Ci chodzi? czy ja komentuję wygląd Twoich? jestes przewrażliwiona..mnie juz tematyka ust męczy...sama mam średnie usta i zadnych kompleksów.....co zreszta widać :-))))))

lollii

"a mi się zdaję, że usta Flexii możemy rozpoznać na zdjęciu Pani " Lubię ser"...czy się mylę??? ,-)"mam wrazenie, ze tutaj skomentowalas wyglad moich ust ;-|

flexia

A w ogóle, to co ma do tego obrazek w moim zdjęciu..? O_o'

użytkownik usunięty
Lubie_ser

co tu się w ogóle dzieje, mówimy o filmach czy krytykujemy aktorów? Ta osoba z nickiem " Lubię Ser" to szczyt wulgarności. Skończcie z tym i weźcie się za recenzjowanie filmów lub chocby ich oglądanie, a wulgarne komentarze pozostawcie samym sobie. Dyskutujcie sobie dalej na temat Angeliny Jolie, bo obydwie za nią przepadacie

Jak tak w ogóle można obrażać drugą osobe-powiem tyle ja tez nie jstem święty-nawet wręcz przeciwnie ,i także tworze prowokacje, tak jak każdy- po prostu wyrażam swoje zdanie''prowokacje'' to złe słowo.
Ale gdy widze komentarz typu: "Ma łeb jak karton, żabie usta" itp. to aż mnie skręca.
Angelina Jolie jest najpiękniejszą kobietą na świecie- i nie mówie tego tylko ja ale i inni fani, magazyny, rankingi.
Nie ma porównania z Zeta-Jones lub z Belluci-jest nie powtarzalnym ideałem:piękna,świetnia gra,pomaga ludzią.
Do Violet: jesteś zadowolona, swtorzyłaś prowokacje, w końcu kogoś obraziłaś swoim sprośnym językiem.
Mam nadzieje,że przemyślisz to co robisz bo to jest wręcz odpychające.

Jak tak w ogóle można obrażać drugą osobe-powiem tyle ja tez nie jstem święty-nawet wręcz przeciwnie ,i także tworze prowokacje, tak jak każdy- po prostu wyrażam swoje zdanie''prowokacje'' to złe słowo.
Ale gdy widze komentarz typu: "Ma łeb jak karton, żabie usta" itp. to aż mnie skręca.
Angelina Jolie jest najpiękniejszą kobietą na świecie- i nie mówie tego tylko ja ale i inni fani, magazyny, rankingi.
Nie ma porównania z Zeta-Jones lub z Belluci-jest nie powtarzalnym ideałem:piękna,świetnia gra,pomaga ludzią.
Do Violet: jesteś zadowolona, swtorzyłaś prowokacje, w końcu kogoś obraziłaś swoim sprośnym językiem.
Mam nadzieje,że przemyślisz to co robisz bo to jest wręcz odpychające.

Desperate

no widzisz, jak dla mnie to Jolie nie ma porownania do Zety-Jones, a nie na odwrot. To tylko utwierdza w przekonaniu, jak rozne sa gusta ;-). Nie twierdze ze nie jest piekna, bo jest piekna i nie da sie temu zaprzeczyc. Jednak ze nie trafia w moj gust tak idealnie jak Catherina. Moze gdyby miala ciut mniejsze usteczka... Nie, i tak Zetka IMO wygrywa z nia pod kazdym wzgledem :-). Ale to ze bardziej podoba mi sie inna aktorka, nie czyni Jolie nieladna, bo jest naprawde piekna :)

Desperate

Hej, hej, hej - wypraszam sobie, i oczekuje przeprosin - to nie ja napisałam o tym kartonie, tylko Lubię Ser. Mnie z tym nie powiązujcie. Heh...

Może nie wszystko to, co dla was złe nazywa się Violet/Lisek, hę?

Przeczytaj posty Lubię ser jeszcze raz. Może wtedy zauważysz, że ona to napisała...

Pzdr.

Lisek_3

siema jestem chłopakiem co na początku chciałbym zaznaczyć chcę tylko powiedzieć to że angelina jolie może i wygląda jak wygląda ale wygląda tak jak wygląda dzięki wielu operacjom plastycznym które odbyła weżcie sobie sięgnijcie do zdjeć jak była młoda i zobaczcie czy wyglądała tak "zajebiście" jak nie którzy by pewnie powiedzili pozatym chciałbym powiedzieć że moim zdaniem wiele naszych polskich kobiet jest o wiele piękniejszych seksowniejszych inteligentniejszych, i przede wszystkim naturalnie atrakcyjnych (bez tuningu) pzodrawiam :))

zulus212

siema jestem chłopakiem co na początku chciałbym zaznaczyć chcę tylko powiedzieć to że angelina jolie może i wygląda jak wygląda ale wygląda tak jak wygląda dzięki wielu operacjom plastycznym które odbyła weżcie sobie sięgnijcie do zdjeć jak była młoda i zobaczcie czy wyglądała tak "zajebiście" jak nie którzy by pewnie powiedzili pozatym chciałbym powiedzieć że moim zdaniem wiele naszych polskich kobiet jest o wiele piękniejszych seksowniejszych inteligentniejszych, i przede wszystkim naturalnie atrakcyjnych (bez tuningu) pzodrawiam :))

dokładnie....podpisuje się pod tym :)

Pignon

Coś mi się zdaje, że zazdrość bierze nad Tobą górę.

Avaria

Nie lubie jej,nie rusza mnie w ogóle...Jak dla mnie jest strasznie sztuczna i plastikowa....
Jest wiele ładniejszych aktorek...

Sky_Angel

ona ma tak znieksztalcona twarz ze az mi jej zal , do tego usta :F
Operacja plastyczna by sie jej przydala

era

Co do tych operacji, to myśle, że na swoim koncie posiada ich calkiem pokaźną liczbę ;) No ale mogę się mylić...

Igojad

Jolie jest super atrakcyjna i ma śliczną twarz. Operacji zdaje się nie miała, bo i po co? Jest przepiękna i taka zostanie i co zrobicie!?