Czy tylko ja mam dość Angeliny w roli tajnej agentki ? Mr. & Mrs. Smith, Turysta, Salt i co jeszcze ? Czasem mam wrażenie, że filmy z jej udziałem są strasznie przewidywalne. Również nie rozumiem jej fenomenu... Widziałam wiele filmów z jej udziałem i nie jestem przekonana czy można nazwać ją wybitną aktorką. Najseksowniejszą kobietą świata ? Wg mnie jest przeciętna.
Ona po prostu pasuje do roli ''agentki'' ,pasuję idealnie .
Najseksowniejsza kobieta swiata ? Gdzie to usłyszałaś ? Wiecznym symbolem seksu będzie Marilyn Monroe nikt nie zajmie jej miejsca :) Nigdy !
Aktorka bardzo słaba , nigdy niczym się nie wyróżniła .
Mówiąc,''Aktorka bardzo słaba , nigdy niczym się nie wyróżniła'' masz na myśli Angeline, czy Marilyn?
To chyba oczywiste ze Angeline ;) nie zagrała w niczym znaczącym , gra przeciętnie , a Marilyn tak swietnie udawała ''głupiutka blondyneczkę '' w większości swoich filmów , [tak naprawde była zupełnie inna , nie była tak płytka jak w tych komediach]
Gdzie to usłyszałam ?
- 2002 r. - 3 miejsce - "Najseksowniejsza gwiazda filmowa" wg magazynu "Empire";
- 2005 r. - 3 miejsce - "100 Najseksowniejszych kobiet na świecie" wg magazynu FHM;
- 2006 r. - 1 miejsce - "101 Najseksowniejszych Ciał" wg telewizji E!;
- 2009 r. - 1 miejsce - "Najpiękniejsza kobieta świata" w internetowej ankiecie magazynu "Vanity Fair".
No nie wiem... może tu ??
Marilyn Monroe... Ja jej za piękność nie uważam.
Nie rozumiem tej ironii , no wybacz ale nie tracę czasu na przeglądanie stron informacyjnych jak i również plotkarskich , nie obchodza mnie ''jakieś'' rankingi , od ''jakichś'' osób , od ''jakichś'' magazynów
To co uważasz za piękność ? Marilyn Monroe zawsze bedzie symbolem kobiecości jak i rowniez niestety ''głupiutkiej blondyneczki'' [tak ją wykreowali producenci filmów w których brała udział]
Nie tracę czasu na przeglądanie rankingów, tylko wystarczy na filmwebie kliknąć ciekawostki dotyczące A. Jolie.... Kogo uważam za piękność ? Na pewno nie ją.
Myślę tak samo!!!Zastanawiam się skąd taka wysoka ocena...Aktorką jest co najwyżej dobrą,kobietą bardzo przeciętną!!
Jak każda dziewczynka na filmwebie komentująca urode i grę innych aktorek... zazdrościć jej wdzięku. Deal with it.