Zwykle się tym nie sugeruję, ale sądząc po ocenach jakie wystawiłaś filmom z (podobno) ulubieńcami dzieci w granicach wieku 6 - 14 lat, Twoje konto to zwykła prowokacja.
to nie prowokacja tylko dziewczynce się wydaje, że zna i rozumie kino, a do tego dostała właśnie neo (stradę)
Każdy ma inny gust! dla mnie ona jest najpiękniesza! dla niej mogłabym zostać lesbijką :D
Nie czy wiesz dziefczynko*, że tu ocenia się grę aktorską, a nie urodę?
*by nie urażać dziewczynek mądrzejszych
dajcie spokój, szkoda naszego czasu, ta dziewczyna pewnie zna angeline z gazetki bravo, a to chyba nie ten poziom, więc nie mamy o czym gadac
nie kazdemu taki typ urody musi sie podobac co prawda ocenia sie gre aktorska ale nie ma chyba tak by na forum jakiejs aktorki nie wspomnial ktos o jej urodzie. Tak czy inaczej jak dla mnie Angelina nie powala uroda i szczerze to dziwie sie ze wiekszosc uwaza ja za ideal piekna, owszem ladna jest ale bez przesady tak jak i Brad niby najpiekniejszy najseksowniejszy a jak dla mnie nic specjalnego.
no tak, ale ten wpis na samej górze to ostra przesada. oczywiście, że gusta są inne, ale chyba nie można powiedzieć, że jest 'ohydna'.
no Brad to przesada bo Angelina dla jednych ma urode, dla drugich talent, a dla trzecich to i to. A Brad... niestety dla mnie nie ma nic.
ohydne?! no cóż czego się można spodziewać po dziewczynce zakochanej w High School Miusical... Sama pewnie wyglądasz jak gwiazda wiejskiego disco i teraz próbujesz się dowartościować pisząc taką bzdurę, każdy facet powie ci że Angie jest piękna... jaki żal !
autorka tematu moze przeszadzila z "ohydna" ale ma prawo sie wypowiedziec. To ze wedlug niej Angelina nie jest najpiekniejsza aktorka nie znaczy ze akurat ona jest "gwiazda wiejskiego disco" ludzie opanujcie sie ! Kazdy moze miec wlasne zdanie. Ja disneya mam za soba , nie jestem nastolatka a jednak jej uroda mi sie nie podoba ok nie jest ohydna jest po prostu ladna , i wlasnie dziwi mnie to ze dla wiekszosci jest idealem.
jak byś nie zauważyła, to nazwałam tą dziewczynę tylko dlatego aby podkreślić to, że chce się dowartościować obrażając kogoś. skoro ona obraża Angie to znaczy że ją też można, w końcu sama wystawia jakąś głupią opinię w dodatku niczym nie uzasadnioną...
Zgadzam się jest fajną aktorką i ma niezły dorobek filmowy jak na swój wiek ale wygląda strasznie ! Te jej żylaste ręce są ohydne i te usta też mi się nie podobają . Z pewnością jak by przytyła troszeczkę to wyszło by to na jej korzyść ;)
Pewnie mówisz to z zadrości, poza tym korzystaj ze słownika. A co do ust zgodzę się - dla mnie są okropne. Mimo, że naturalne, wyglądają jak wypchane silikonem.