Nie prowokuj mnie i nie obrażaj mojej ulubionej aktorki. Jeśli nie doceniasz jej osiągnięć to przestań się wypowiadać albo rozwiń swoją wypowiedź i wytłumacz dlaczego twoim zdaniem za wiele nie osiągnęła. Krótko mówiąc wypisujesz bzdury i tyle.
bo zwyczajnie nie zagrala w zadnym dobrym filmie poza oszukana clinta. reszta to mega badziewia
W takim razie wnioskuję, że nie oglądałeś z nią zbyt wielu filmów. Ta aktorka ma prawie same dobre role i gra w wartościowych filmach. Świetnie zagrała Larę Croft w serii Tomb Raider albo w filmie Pan i Pani Smith. Są to jej słynne role. W Przerwanej lekcji muzyki też była świetna i mimo, że wtedy była jeszcze młoda to i tak dobrze wypadła. Oszukaną oglądałem i w tym filmie aktorka miała również wybitną rolę. Można by jeszcze długo tak wymieniać, ale nie ma na to czasu. W każdym bądź razie, żeby móc ocenić aktorkę, trzeba obejrzeć z nią trochę produkcji, bo inaczej jest to bezsensu.
Haha, dokładnie. Jesli już miałabym jej bronic to raczej postawiłlabym na przerwana lekcje muzyki alo na gia. Ale jak widać są gusta i gimbogusta.
"Złodziej życia", "Kolekcjoner kości", "Przerwana lekcja muzyki", "Oszukana" oraz "Bez granic"- rewelacyjne role, kreacje, które przejdą do historii. Jednakże Angelina Jolie to aktoka, której genialności nie mierzy się ilością epokowych ról, tylko sposobem życia. Jest przepiękną kobietą, cudowną personą i rewelacyjną osobą. Wiele robi dla fundacji i akcji charytatywnych oraz jest jedną z nielicznych aktorek, które pilnują swojego życia prywatnego i nie pozwalają, by ludzie wchodzili jej z butami w prywatne sprawy.
Oczywiście oprócz wymienionych wyżej ról zagrała też w kilku trochę mniej ambitnych produkcjach, które mimo wszystko również przejdą do historii. Są to właśnie filmy o Larze Croft oraz "Pan i Pani Smith".
Przestańcie wymieniać te filmy jako jedne z najgorszych. Mi się one podobały. Swoją drogą obejrzałem na razie 11 tytułów z tą aktorką i średnia ocena to 8, a ulubione mam z nią 3 tytuły.
Ale filmy są super. Fajnie się je oglądało. Tomb Raider mi się podobał, ponieważ lubię przygodówki, a Angelina Jolie świetnie odtworzyła postać Lary Croft. A film Pan i Pani Smith też był fajny, bo lubię również kino akcji no i Angelina Jolie zagrała tutaj przy boku swojego męża :-)
To, że dobrzy aktorzy grają w jakimś filmie, nie oznacza, że jest to film wybitny. Zazwyczaj aktorzy nie piszą sobie ról... Dobry film to całokształt... Tu nie ma co się licytować, który film był dobry, ambitny, beznadziejny... Tu chodzi o aktorstwo, a Angelina Jolie dzięki wsparciu swojej urody jest mega, bo jest utalentowana i piękna. Mieszanka, która nie pozwala być obojętnym na jej osobę...
Zgadzam się z tobą:) Nie oceniamy tutaj filmów w których wystąpiła, czy były one wybitne i kultowe czy była to przysłowiowa "kaszana" .
Oceniamy jej role w tych filmach, a grać ona potrafi:)
Ja mam takie pytanie do wszystkich wy ją oceniacie za jej grę aktorską czy oceniacie ją po filmie powiem tak to że ktoś gra w słabych filmach nie znaczy że aktor/ka jest słaby/a szczerze każdy aktor ma raz rolę w filmie co ma ocenę np. 7,5 i 5,5 przecież chyba każdy z was wie że aktorzy sobie roli nie wybierają