Powiem tak: kto twierdzi, ze ta kobieta jest brzydka jest po prostu slepy. Moze sie komus nie
podobac, ale nie jest brzydka. Ci co tak twierdza, sa albo zakompleksionymi babolami albo
nie widzieli brzydkich ludzi. Porownywanie jej do pani Aniston jest smieszne, jaki ma w
ogole cel? Wspolczuje jej i ww Jennifer, tego, ze media tak sie na nie uwziely. To musi byc
meczace.
Zgadzam się z Tobą.Ja uważam,że nie ma brzydkich kobiet.Jest tak że jednemu się podoba a drugiemu nie i tyle.Mi się podoba jej typ urody i Jennifer.Zastanawiam się kiedy prasa przestanie je dręczyć.Brad jest z Angie i koniec .Ja nie wiem nad czym się tu jeszcze rozwodzić.
No właśnie robią tylko z igły widły Angie jest przepiękna i ma złote serce bo pomaga dziecią w afryce ale niektóre dziewczyny są zazdrosne i to jest najgorsze
W przerośniętych warach nie ma nic fajnego, a tym bardziej podniecającego. Nie oceniam aktorów po wyglądzie, także czuję się zobowiązany tutaj wspomnieć, że jej quasiumiejętności aktorskie są na równie żenującym poziomie.
Tak, zagrała żenująco. Zawsze gra pretensjonalnie i efekciarsko. Tak naprawdę, to jej rola w "Przerwanej lekcji muzyki" niczym nie różniła się od Wanted, 60 sekund, itd. Wszędzie gra tak samo. Najlepszym jej osiągnięciem aktorskim jest póki co "Oszukana", co nie zmienia faktu, że daleko jej do innych gwiazd.
A nagrody i wyróżnienia (zwłaszcza Oscary, bo o nich mówimy) to już w ogóle śmiech na sali. Takich przypadków - niezasłużonych nagród - było mnóstwo (właściwie są co roku stanowią 75%).
niezasluzonych moze, ale nie mow, ze osoba ktora dostaje oscara gra zenujaco. Nie musi stworzyc wybitnej kreacji, jednak do zenady jej daleko.
Bliżej do żenady aniżeli do talentu. Przejrzyj jej galerię na filmwebie, zobaczysz dwie - trzy miny.
faktycznie ocenianie dobrych filmow na 1 jest dbaniem o cokolwiek. ;]
moim zdaniem po prostu lubisz spierac sie z ludzmi, glownie z fanami, ktorzy maja pretensje co do ocen wystawianych przez Ciebie, zupelnie nieadekwatnych w stosunku do poziomu gry aktorskiej czy calego filmu. Jesli sprawia Ci to przyjemnosc to ok, ale czy ma jakis glebszy sens, niz chec zwrocenia na siebie i swoja opinie uwagi? Watpie.
Każdy film z Deppem ma zawyżoną ocenę o ok. 2, tylko ze względu na to, że wystąpił w nim Johnie. Nierozgarnięte fanki notorycznie sypią dziesiątkami jak z rękawa, więc czymże są moje 1, będące jedynie kroplami w oceanie? Poza tym nie uważam, żeby Depp wystąpił w choć jednym naprawdę ambitnym filmie pod względem treści. Póki co same papki...
wiec jaki byl Twoim zdaniem, slaby ?
W takim wypadku jakie wg Ciebie filmy, sa 'ambitne pod wzgledem tresci'?
Jest mnóstwo lepszych filmów od DB, które łączą w sobie elementy kina gangsterskiego, kryminału etc.
W sumie źle powiedziałem. Depp nie tyle co nie wystąpił w ambitnym filmie pod względem treści, co nie wystąpił w ambitnym filmie w ogóle.
A takie filmy robili: Polański, Kieślowski, Bergman, Lynch, Tarkowski, Kubrick bla bla bla...
Poza tym umiejętności Johnniego również nie są na zadziwiająco wysokim poziomie (raczej zadziwiająco niskim).
mam odmienne zdanie, ale rowniez cenie Kubricka. :) Do Lynch'a jakos nie moge sie przekonac, chyba ma za bardzo 'pokrecony' styl.
Faktycznie, tylko byle jaki aktor potrafi zagrać tak wąską game ról. Ciągle to samo ... Panie Dziadek_bez_powodu już widze jak w wieku 70 lat przeganiasz dzieciaki z ławki z pod bloku. Nienawiść do wszystkiego, spojrzałem na to jak oceniłeś filmy i to jakiś żart.
ej, ee, eee, ee! Nie po to nasi Polacy walczyli o wolnośc, żebyś Ty mi teraz mowila, ze nie mam prawa twierdzic, ze ktos jest brzydki. Za kogo Ty sie masz? Twoj Dziadek Komuchem byl i taka świadomosc czy co? Komunistka..... wstyd mi za takich Polaków.
wyluzuj, bo Ci zylka peknie. Narod to sie powinien wstydzic ale Ciebie, ze obrazasz innych ludzi i dodatkowo wjezdzasz na ich rodzine. Po drugie pora nauczyc sie czytac, gdzie napisalam, ze nie masz prawa, internetowy napinaczu?
Nie walczyli po to żebyś mówił o kimś że jest brzydki/ładny, a o to żebyś miał co żreć, nie stał w kolejkach itd. według mnie to było bardziej ważne w danym momencie.
no cos Ty, wazne jest to, ze ja odbieram wolnosc slowa, bo twierdze, ze Angelina jest piekna i nie dociera do mnie jak ktos moze uwazac ja za brzydule. Przeciez to zadecydowalo o tym, ze jestem komunistką:| zabronilam wszystkim innym twierdzic przeciez inaczej (nie wiem tylko gdzie tak napisalam i kiedy, ale to juz mniej wazne) bo przeciez nie moge okreslic swoich pogladow, bo zwyczajnie ich nie mam, nie zapominajac o tym, ze jestem jedyną komunistką ktora nie posiada pogladów (wtf?!). Poza tym nie mam szacunku do siebie, bo jestem zakochana w usmiechu J.Nicholsona, moj dziadek rowniez byl komunista, pocą mi sie rece i myszka z nich wypada, kiedy czytam posty uzydkownika Mloda_Sowa, mam wkleic tu swoje zdj by wszyscy mogli ocenic jak wygladam (nie wiem po co, no ale co to ma za znaczenie) , jestem szowinistyczna kobieta i przeze mnie kobiety oceniane sa przez pryzmat wygladu i niszcze cala prace odwalona przez te wszystkie lata przez feministki.. Aha, jestem rowniez seksistką i mongolem, mam duzo w swojej dupie, czyli zasugerowano mi ze jestem rozwiązła. Ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na tym filmwebie, co? ;))
a ja UWAŻAM ŻE ANGELINA była piekna teraz jest kościotrupem posuszonym i nie ma tej urody co miala... no niestety wszyscy sie starzeją... co nie znaczy że jest brzydka bo tak nie jest:) ale to juz nie ta angelina co była za czasów gdy grała w tomb raider:)
Laseczka użyła nowych sloganów i ma kisiel w majteczkach..... Każdy ma prawo do oceny czy cos jest brzydkie czy nie... Jesteś pokoleniem które urodziło się w czasach "wolności" i nie docenisz nigdy wolnego slowa.
dalsza konwersacja z Toba nie ma sensu, Twoje chamskie wypowiedzi mam serdecznie gdzies, takze wylewaj dalej swe zale i ponawiam sugestie- naucz sie czytac, gdyz nigdzie nie napisalam, ze odbieram Ci jakiekolwiek prawo do czegokolwiek, czyzby jakas trauma, obsesja?
poza tym skad ta agresja i chamstwo? Sprawia Ci to przyjemnosc, myslisz ze ktos sie przestraszy Twoich wypowiedzi? Pokazujesz tylko swoja niekompetencje i brak kultury. Chyb, ze poprawia Ci to samoocene- w takim wypadku nie przeszkadzam, bywaj zdrów :)
chamsto i agresja? coś taka delikatna? Wolność slowa, komuszku! Będe tępić takie zachowanie. Czasy niewoli się skończyły. Jestes młoda, jeszcze sie nauczysz cenić wolność.
Delikatna? Jestem kulturalna, w przeciwienstwie do Ciebie oraz nie epatuje chamstwem jak Ty, tak Cie to dziwi? Musisz miec jakis uraz, ja o niebie, Ty o chlebie. Od leczenia frustracji lub innych problemow natury psychicznej to jest psychiatra, nie filmweb. Komuszku? Znasz w ogole znaczenie tego slowa? Przypuszczam, ze tylko z wikipedii, wielki znawco komunizmu. Wolnosc slowa, owszem jest ale istnieje takze takie pojecie jak "kultura", o czym najwidoczniej nie masz zielonego pojecia. Rozumiem, ze masz na celu ublizenie mi poprzez nazywanie mnie pieszczotliwie 'komuszkiem'. Nie udaje Ci sie to. Nie jestem zwolenniczka komunizmu, ani tym bardziej-o zgrozo- komunistka, robisz z siebie pustego kretyna, klepiac w kolko te same hasla. Coz, Twoja sprawa.
poza tym, strasznie suche te Twoje teksty. Słabiutko.. jak tak żyjesz w wirtualnym świecie, to może wyjdź z koleżanką do kawiarenki na kawkę.. liźnij trochę realnego świata.
a tępić to mozesz sobie żyletki, spinaczu :) - i Ty mowisz o kulturze?
Spinaczu? i mowi to ktos kto sie rozpisuje na forum?
"to twierdzi, ze ta kobieta jest brzydka jest po prostu slepy. Moze sie komus nie
podobac, ale nie jest brzydka. Ci co tak twierdza, sa albo zakompleksionymi babolami albo
nie widzieli brzydkich ludzi?"??? I cenisz wolnośc słowa? I nie obrażaj ludzi chorych psychicznie.. bardzo nieładnie.
Na kim sie wzorujesz? Na naszej władzy sprzed lat " władza musie sie podobac a jak nie to won z kraju".
Powinnaś mieć login I Sekretarz, Panienko.
Zdazyles nazwac mnie komunistka, komuszka, nastepnie obrazic czlonka mojej rodziny, rowniez nazywajac go komunista, wiec kto jak kto, ale na pewno nie Ty powinienes mowic komukolwiek o kulturze ;)
Obrazilam ludzi chorych psychicznie? Gdzie? Zaliczajac Cie do nich? Gratuluje podejscia do samego siebie.
Nie wzoruje sie na nikim, a na pewno nie na wladzy sprzed lat.
Obrazilam ludzi chorych psychicznie? Gdzie? Zaliczajac Cie do nich? Gratuluje podejscia do samego siebie. a Ty sie uważasz ze osobe noramlena? Powiedz, co to jest normalność? a co? depresja, choroba psychiczna to wstyd? Buimia, anoreksja, wizyty u psychiatrow, wstyd? Zabić takich, nie? Takie masz zdanie, tak? Pięknie... Troche tolerancji dziewczyno! Bo wychodzisz na bardzo nietolerancyjną. To własnie przez takich jak Ty nasz kraj tak wygląda. Zero tolerancji. Dla nikogo. Chory gorszy. Gej - zlikwidować. Pewnie nawet tego, co innej muzyki, niz Ty, panno, słucha, jest zerem. Najlepiej to zabić. Moze za dużo Hitlera się naczytałaś, co? Żydzi też źli? i nie mogą miec swojego zdania? Widze, że jak ktos ma swoje zdanie, ze Jolie moze byc brzydka to jest nizszej kategorii. Gorszy, ten zły i nie zasługuje na szacunek. Ja tak nie uwazam, ale trzeba walczyc, w tym naszym, chorym przez takich jak Ty ludzi, kraju, o wolnośc slowa. Bo każdym moze miec własną ocenę estetyki. łapiesz? czy nie?? Nasz polska złota mlodzież.....I komunistką jesteś.. ukryta.
Poza tym- probujac nadal byc mila- ujme to tak, by wreszcie dotarlo do Ciebie, co mam na mysli.
Uroda moze i jest kwestia opini jednak bez problemu okreslic mozna czy ktos jest atrakcyjny, czy tez nie. Moze nie podobac Ci sie p. Jolie, ale stwierdzenie, ze jest ona brzydka badz nieatrakcyjna jest mocno przesadzone. Uwazaj sobie co tam chcesz o kim chcesz- ale to tak, jakby powiedziec, ze Mariah Carey nie umie spiewac. To, ze Tobie nie spodobalby sie jej glos, nie zmienia faktu, ze ma talent.
Mam nadzieje, ze wyrazilam sie jasno i w koncu przestaniesz pisac z choinki wziete farmazony o tym, ze probuje odebrac Ci prawo do wolnosci slowa czy tez, ze jestem komunistka.