Powiem tak: kto twierdzi, ze ta kobieta jest brzydka jest po prostu slepy. Moze sie komus nie
podobac, ale nie jest brzydka. Ci co tak twierdza, sa albo zakompleksionymi babolami albo
nie widzieli brzydkich ludzi. Porownywanie jej do pani Aniston jest smieszne, jaki ma w
ogole cel? Wspolczuje jej i ww Jennifer, tego, ze media tak sie na nie uwziely. To musi byc
meczace.
Jak można porównywać wygląd, który jest tylko i wyłącznie kwestią gustu, do talentu, przy ocenie którego żadne "widzi mi się" nie gra roli?
To tylko przyklad. Jak co, czy kto wyglada- kazdy widzi. Nazywanie jednej z pieknych kobiet brzydula, jest smieszne. Niedawno widzialam post dot. Belluci, ze jest jedna z najbrzydszych. Moze sie komus ktos nie podobac, ale to nie zmieni faktu ze ta osoba nadal bedzie atrakcyjna.
To tak jakbys powiedzial, ze kwiaty sa paskudne, obrzydliwe i najbrzydsze na swiecie. Nie jest tak, niezaleznie od czyjejs opini. I tyle.
Mylisz się. Równie dobrze mogę powiedzieć: Bellucci jest brzydka, niezależnie od tego, czy się ona podoba czy nie - kto mi zabroni? Talent to coś innego, tutaj już jest więcej miejsca na obiektywizm.
nikt Ci nie zabroni, a czy ktos to mial zamiar zrobic? Bo na pewno nie ja, zreszta nigdzie nawet tak nie napisalam, wiec nie rozumiem co wy tacy agresywnie nastawieni do mnie.
niezależnie od opinii innych ludzi( w tym i twojej) mogę stwierdzić( nie tylko ja), że jesteś niebywałym pustakiem o skrajnie komunistycznych poglądach. I uwierz mi jest tak niezależnie od tego co teraz napiszesz mongole.
obrazajcie mnie dalej, swiadczy to o Was, nie o mnie.
Nie wiedzialam, ze ta strona sluzy obrazaniu innych ludzi, szkoda, ze ne ma tutaj takich ktorzy posiadaja kuture. I co Wy macie wszyscy z tym komunizmem, uparliscie sie wszyscy na niego i na mnie? Przykre to jest. Niezaleznie co teraz napisze bla bla bla, sam nazwij siebie mongolem i najezdzaj se na mnie dalej, mam to gdzies, rodzice kultury nie nauczyli czy co? Pustakiem to nazywaj sobie do swoich kolegow albo lepiej do odbicia w lustrze, bo sam zachowales sie jakbys nim byl. Niezaleznie od tego co napiszesz- mam to w dupie i sama najlepiej wiem jakie mam poglady i czy jestem komunistka czy nie;)
Nie ma sensu dyskusja z dziewczyną, która chce się oddać Jackowi Nicholsonowi bo nie masz szacunku do samej siebie. I tak uparliśmy się wszyscy na tego KOMUNIZMA jak ty to mówisz. I pewnie masz dużo więcej niż tylko nasze poglądy w swojej dupie co???I NE MA tutaj osób z kuturą koleżanko bo pisze się KULTURA ty internetowy napinaczu. Daj proszę swoje zdjęcie to ocenimy jak ty się prezentujesz. I nigdy nie będziesz potrafiła określić swoich poglądów bo nie masz ich i tyle
wytykasz mi bzdurną literówkę, a sam piszesz niepoprawnie, zaraz zapewne napiszesz, ze 'to bylo umyslne;'. ;]
ha ha ha , najpierw nazywasz mnie komunistka, a potem stwierdzasz, ze nie mam pogladow, co Ty czlowieku w ogole piszesz, polecam powrot do szkoly, jesli juz ja skonczyles, lub regularne wizyty w niej w nastepnym roku szkolnym.
aa i jeszcze jedno, uwazasz, za brak szacunku, napisanie, ze gdybym spotkala faceta ktory usmiecha sie jak J. Nicholson, to chcialabym wyjsc za niego za maz? Doprawdy, ciekawe.
masz racje, ja rowniez chcialam podyskutowac na poziomie, ale coz poradzic skoro zostalam obrazona na wstepie?
nie mam pojęcia.... wydaje mi się że prowodyrem tej rozmowy jest troll starscream22 ale mogę sie mylić:)
nie prościej było raz, a porządnie pomyśleć, i raz napisać? Czyżby nasza Śniezynka się napięła? Pewnie Twoje blade łapki zaczeły się pocić, a myszka wymykać spod kontroli. Serducho z nerwów waliło jak szalone, a w Twojej główce nawał pomysłów, co napisac... i ledwo napisałaś, z napięcia, wymyśliłas coś nowego.... Potem, zadowolona "ale mu dowaliła".... kropelki zimnego potu na skroniach. I jeszcze ha ha ha!.. obronić się śmiechem najłatwiej. Już wiemy skąd hasło "internetowy napinacz."
p.s. jak z Twoją fotką? dasz nam ją? ocenimy, czy coś jest ładne czy nie, bez względu na to czy nam się będzie podobać czy nie.
ta kościotrup to jest twoja matka nie można tak mówić bo co bo troche chuda jest ?? no i co z tego dalej jest piękna na zawsze czy tego chcesz czy nie melepeto
Według mnie ona nie jest brzydka, ale nie jest też jakoś szczególnie ładna. Taka przeciętna. Zresztą dużo bardziej powinny się liczyć jej zdolności aktorskie i niestety one nie powalają.
ee, przecietnej urody to ona nie ma na pewno :) nie sposob jej nie zauwazyc. No wybitna aktorka nie jest, jest wiele duzo gorszych, np. 'pseudo-aktorka' M.Fox ktorej takze w kwesti wygladu niz zarzucic nie mozna. :)
Wiesz, jak się tak zastanowiłam to masz rację, Angelinę się jednak tak czy inaczej zauważa, bo ona ma coś takiego w sobie ;)) I co do M.Fox, to absolutnie się z Tobą zgadzam, Angelina jest od niej duuużo lepsza. ;)
moim zdaniem przecietna urode ma np. Katherine Heigl. Calkiem przyzwoita kobitka, ale niczym specjalnym sie nie wyroznia. :)
No i znowu się z Tobą zgadzam :D Uświadomiłaś mi, że Angelina nie jest taka zła, jak sądziłam :))
Dzięki ;D Na pewno obejrzę jeszcze parę filmów z nią :)
"Przerwaną lekcję muzyki", "Kolekcjonera kości", obie części Tomb Raider, "Aleksandra", "Mr. & Mrs. Smith", "Wanted"no i "Salt", także jeszcze trochę przede mną. Korci mnie żeby teraz zabrać się za "Oszukaną" :)
Oszukana- bardzo przyzwoity film. Mozesz rowniez obejrzec "Gia". Mnie sie podobal. :)
Wanted to straszny gniot ;/
kobiety... wstyd, zeby ona same mierzyły się tylko URODĄ.... feministki tyle walcza, żeby kobiety nie były oceniane tylko przez urodę. a tu wejdzie taka Królowa sniegu i takie jaja sobie robi.... wstyd kobieto!!
kobiety... wstyd, zeby ona same mierzyły się tylko URODĄ.... feministki tyle walcza, żeby kobiety nie były oceniane tylko przez urodę. a tu wejdzie taka Królowa sniegu i takie jaja sobie robi.... wstyd kobieto!! - HA HA HA, CO TY BIERZESZ ?
Jesteś szowinistyczną świnką i wstrętną seksistowską babą. Przez takie jak ty kobiety będą zawsze postrzegane pod względem ciała.
A tam feministki. Kobiety TRZEBA mierzyć pod względem urody i to jest dla nich komplement. Tyle się męczą robiąc fryzury, makijaż i dobierając ciuchy - żebym potem ja, samiec, nie doceniał tych starań i nie ocenił ich pracy?
Wally, uroda i dbałość o siebie, to ważna rzecz, ale są też inne ważne rzeczy.....etc