Anna Popplewell

Anna Katherine Popplewell

7,4
5 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Popplewell

Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby była spokrewniona z producentami czy innymi ważnymi szychami z wytwórni filmowej, którzy domagali się aby zatrudnić ja w tym filmie? Tak się czasem dzieje i nie mogę się oprzeć wrażeniu że tak było tez w tym przypadku. Nie moge uwierzyć że ona po prostu wygrała tę rolę w castingu, ponieważ ona jest po prostu brzydka. Nie mam jakiejś obsesji na punkcie urody aktorów (a szczególnie aktorek), ale jej bylejakość aż uderza przy oglądaniu obu części Narnii. Wiem że wiele facetów (przynajmniej ci, z którymi ja oglądałam 2 część)było niezadowolonych że w filmie nie występują ładniejsze aktorki. I to mnie własnie zastanawia - przecież twórcom powinno zależeć na podniesieniu atrkacyjności obrazu!! Stąd moje pytanie, czy może jej tatuś jest jakoś związany z produkcją Narnii?

Możliwe,że może ma w rodzinie kogoś kto ma układy np.tatusia,który zalatwił córeczce rolę w filmie.Dla mnie ona też jest brzydka i nie powinna grać w ogóle w filmach.Na nia się nawet nie da patrzeć!!!!!

Fallen_Angel_90

WOLNEGO!!!

Ja też się dziwię dlaczego to właśnie ona dostała tę rolę.

moim zdaniem Anna jest bardzo ładna. ;)a zresztą w aktorstwie nie liczy się uroda! wygrała casting dzięki umiejętnościom. gdyby producenci kierowali się tylko wyglądem z pewnością 'opowieści..' nie odniosłyby takiego sukcesu. nie to się przecież liczy.

milejdi

racja. a skoro odniosła sukces dzięki "Opowieściom..." to talent posiada. Po co komu uroda jeśli nie umie dobrze zagrać roli?

Julia_20

A ona jest i ładna i dobra w graniu! Mnie się podoba!

Tatar

Mnie się podoba, ze Anna nie ma takich ostrych rysów twarzy. Tak jakoś fajnie.

Julia_20

właśnie, ona ma taką piękną, delikatną urodę. ach, gdybym mogła zamieniłabym się z nią. ;D

milejdi

A ja z chęcią bym się zamienił z Willem, albo lepiej Caspianem! :D

Tatar

Chodzi mi o granie z nią w jednym filmie, oczywiście!

Tatar

Rety!..

Tatar

W każdym razie, ona dobrze zagrała swoja rolę, co mi sie szczególnie podobało w "Księciu Kaspianie". Jest bardzo ładna z każdą fryzurą i prawie każdym stroju. Ja pierwszy raz sie tak wyraziłem o dziewczynie w krawacie...

Tatar

ja też tak myślę. widzę, że jesteś jej wielkim fanem. ;)

Julia_20

Talent jak talent, ale ja odnoszę wrażenie, że w "Lwie, Czarownicy i Starej Szafie" Zuza jedynie miała 'wyglądać', nie miała dla opowieści żadnego większego znaczenia - po prostu była. Nie uważam Anny za brzydką, ale też nie wydaje mi się, żeby była specjalnie ładna... Też mnie ciekawi, dlaczego wybrano właśnie ją.

Czemu tak uważasz? Według mnie Anna jest młodą,utalentowaną,ładną aktorką i nie mam jej nic do zarzucenia. A mi się wydaje (jak zawsze zresztą), że jej po prostu zazdrościsz.

Sipur

są gusta i guściki. trzeba się z tym pogodzić.

Ale książkowa Zuzanna właśnie była taka drętwa.
Anna poprostu musiała się wcielić w tą postać i udało się jej to.

Olkaaxd

Tak, moim zdaniem, też się udało. Zagrała tak jak musiała.

Julia_20

i wyszło jej.

użytkownik usunięty

Uroda jest ważna dla aktorki...Narnia odniosłaby sukces ktokolwiek by nie grał Zuzanny (innymi słowy: to nie jest film, na który chodzi się ze względu na grających w nim aktorów). Ale producentom powinno zależeć żeby w filmie grali ludzie na których da się patrzeć, bo to podnosi atrakcyjnośc obrazu. Proste. Dziewczyna, która gra Zuzanę jest brzydka (jeśli wam się podoba - lucky you, ale niestety jesteście w mniejszości), jej obsadzenie wydaje mi się bez sesnu, dlatego węszę spisek rodzinny.

"Brzydka"?!? Wolnego!!!

użytkownik usunięty
Tatar

Szczerze mówiąc nie zetknęłam się wcześniej z ani jednym mężczyzną, któremu ona by się podobała (jesteś pierwszy). Raczej słyszałam same narzekania, aż sama się zaintersowałam kwestią jej obsadzenia.
Ale to dobrze dla Ciebie, pewnie film bardziej ci sie przez to podobał.

Tatar

aa, jak Tatar broni swojej damy. ;)

milejdi

Anna dostała tę role dlatego że ma talent aktorski,nie wyobrażam sobie zamiast niej taką Paris Hilton,to by było okropne!!!

Angelina_9

Z tym się można zgodzić!

Angelina_9

pff, nie straszcie mnie. będę miała koszmary!

milejdi

Z kim wy kogo...!!! Wrrrrr! >:<

Tatar

Tatar, jeśli ci to poprawi humor, Paris nie dorasta do pięt Annie.

milejdi

Oczywiście, że nie dorasta! Anna przynajmniej nie robi wokół siebie afery jak ona! Jej szajba, przepraszam za słownictwo, nie odtegowała!..

Tatar

Zgadzam się w 100%! Anna jest skromna i za to ją lubię!

Sipur

Tak, Anna jest taka bardziej spokojna. Widać, że Anna ceni sobie prywatność. Podejrzewam, że też byłabym taka, gdybym jakimś cudem mogła należeć do grona tych gwiazd!

Julia_20

Właśnie! Annie po prostu, nie uderzyła sława do głowy. Woli naukę, niż balangi do 3 w nocy.

Sipur

Podobno Emma Watson tez jest taka.

Tatar

Zresztą Anna mówiła w jednym z wywiadów że nie jest specjalnie poznawana na ulicy i że nie musi nosić ciemnych okularów. Te młode Brytyjki to naprawdę mają poukładane w głowach!

Tatar

No, nie wszystkie... Ale Anna z pewnością ma dobrze w głowie. Kiedyś widziałam taki film na youtube, jak Anna wychodzi z jakiegoś budynku, a na zewnątrz są ludzie i czekają na autografy. Kilka dała i poszła szybko.
Chciałabym mieć Annę za bliską koleżankę!:)

Julia_20

A kto by nie chciał?

Sipur

Ja jakbym mieszkał w sąsiedztwie, to bym ciągle podrzucał kwiaty i czekoladki!

Tatar

Już Annie, zazdroszczę!

Sipur

Anna i Skandar mieszkają niedaleko siebie... Tak gdzieś kiedyś czytałam.

Julia_20

Swoją drogą, ciekawe w której to częsci Londynu...

Tatar

Chcesz wysyłać kwiaty i czekoladki pocztą?

Sipur

Chachachacha! Dobry żart! Jakbym wiedizął która część Londynu, to bym pojechał na wakacje do krewnych w Londynie i poszukał. Podrzucił pod drzwi...

Tatar

No tak, zostałbyś anonimowy. A może zostawił byś pod salą, w której się uczy na Oxfordzie?

Sipur

Ciekawa uwaga...

też się nad tym zastanawiam.tyle ze mi nie o urodę chodzi a o talent.Nie wiem nie czytałam(zaraz mnie za to zlinczujecie:))ale wydawała mi się jakaś taka sztywna...

olga930

Była sztywna, bo taka była jaj rola. Nie wiem czy czytałaś książkę, ale Zuzia własnie taka była...

troll_3

Mi Anna sie podoba, i uważam że jest ładna. A co do jej roli, to zagrała ją świetnie :)

Mieli wziąć na Zuzannę kolejną piękną supergwiazdę? Uwierzcie mi, ale według mnie aktorka grająca Zuzannę jest idealna, ponieważ to zwykła dziewczyna, którą można spotkać wszędzie, nie jest żadną top modelką porażającą swoją urodą... Przecież Zuzanna była normalną dziewczyną. ;P

Jovanka_3

no, nie chciałabym zobaczyć w roli Zuzanny na przykład Angeliny Jolie. :D

Lulu_

Ja do Angeliny nic nie mam, ale w roli Zuzanny nie wyobrażam sobie nikogo innego xD