Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby była spokrewniona z producentami czy innymi ważnymi szychami z wytwórni filmowej, którzy domagali się aby zatrudnić ja w tym filmie? Tak się czasem dzieje i nie mogę się oprzeć wrażeniu że tak było tez w tym przypadku. Nie moge uwierzyć że ona po prostu wygrała tę rolę w castingu, ponieważ ona jest po prostu brzydka. Nie mam jakiejś obsesji na punkcie urody aktorów (a szczególnie aktorek), ale jej bylejakość aż uderza przy oglądaniu obu części Narnii. Wiem że wiele facetów (przynajmniej ci, z którymi ja oglądałam 2 część)było niezadowolonych że w filmie nie występują ładniejsze aktorki. I to mnie własnie zastanawia - przecież twórcom powinno zależeć na podniesieniu atrkacyjności obrazu!! Stąd moje pytanie, czy może jej tatuś jest jakoś związany z produkcją Narnii?
ja też nic nie mam. nawet ją lubię. podziwiam jej talent. no, ale właśnie, taka gwiazda nie pasuje do zaczarowanego świata Narnii.
Ma bardzo dziewczęcą urodę. Balansuje między tworzeniu na sobie wrażenia bezbronnej pastereczki i niezależnej, silnej kobiety. Mi się wydaje, że mężczyźni to właśnie lubią ^^
wal sie ona jest sliczna, a ty paskudna pisz se takie brednie dzie indziej naprzykład w wariatkowie!!!! ona powinna dostać te role i dostała wiec sie a wall!!!!!!!!
Anna jest sliczna i utalentowana. Tatar, Troll, Julia, Olka, lulu, Angelina, milejdi, fendlerania, ja i wielu innych ludzi tak twierdzi więc wal sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz rację ona jest po prostu wredna!!!
po co wogule sie odzywa
zgłosiłam usunięcie jej okropnego komentarza który obraża!!!
wszystkich !!!
moimi ulubionymi aktorkami są Anna i Georgie!!!
więc nie krytykuj innych pomyśl o sobie jędzo!!!
wiesz co ta strona jest dla tych ludzi co lubia Annę a nie dla jendzy którta obrarza te osoby!!! a pozatym ja znam wielu chłopcuw którym Anna sie podoba np. damian kuba tatar i wielu innych znajomych których taka jendza nie zna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ham z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!