AnnaSophia Robb

7,9
8 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

No cóż, czas mija, stare zastępują nowymi.
Tak samo dzieje się z naszymi postami, jeszcze pamiętam jak dążyliśmy do 2000 postów.
Teraz mamy nowy cel w życiu: DĄŻYĆ DO 3000 POSTÓW!:D

Violettelle

Według mnie tak jak i dla wszystkich MdoT wymiata, ale też fajnie grała w "Góra czarownic" i "Spy School"

A ta dziewczyna pisze tylko dlatego ze ten filmik z my immortal dodalem:P

ajihad

szczeze powiem ze nie dokonca czytalem wszystkie posty :P i zeby nie bylo ze sie powtarzam:) ale naprawde ktos dostal list od annki?? czy to tylko ... ?:P hehe

kaptur1213

Ajihad dostał plakat za autografem króciutki list.
http://www.filmweb.pl/topic/1122095/To+jest+kontynuacja+tematu+%22a+ja+dzisiaj+d osta%C5%82em+list+od+AnnaSophi%22.html?page=15
12 post od dołu

IrekYo

super :DD ja na jego miejscu nie wiem co bym zrobił :P

IrekYo

Jeżeli faktycznie Ajihad dostał list z PLAKATEM to czemu chociaż odrobinę tego plakatu nie pokazał? :]:]
No wiecie, jakby pokazał cały to Anka mogła by zauważyć na necie i Ajihad miałby przesrane od Anki, hehehe

miciok94

heheeeh moze mu napisala ze ma sie tym nie chwalic :)) ale malo kogo to moze spotkac :P

kaptur1213

Ajihad mial szczescie i szczerze mu zazdroszcze :P ale trzeba sobie uswiadomic ze niemamy do niej zadnych szans, no moze Ajihad ma odrobine szansy.

Trzebabylo by cos zrobic o niej, zeby wzrocila uwage na nas hehe.

miciok94

Jeśli ktoś ogląda/oglądał ekspres reporterów to niech wypowie się o (bodajże) drugim artykule.
W tym artykule o Michale to jaki debil używa metalowych narzędzi przy HMTD(nadtlenek urotropiny). HMTD jest środkiem inicjującym, który detonuje w reakcji z metalami. Jeżeli było tego około 4-5 gram to niech się cieszy, że niema tylko palców.

Jutro próbny egzamin humanistyczny

IrekYo

A ja wam się muszę pochwalić, że wczoraj wygrałem na lockerz IPod'a Toucha 8GB ;)

Kurde mole, wczoraj był RESTOCK na lockerz? Ja piernicze znowu mnie to ominęło :] Ja za to wygrałem 6 gier w konkursie Cdprojekt czyli tutaj --> www.efekt2.cdprojekt.pl

P.S - Na lockerz mam 240 PLZ

miciok94

JA - Szanse??
DObry żart, ryłem się przez pół godziny.
Co do listu, nie daję go na necie, gdyż chcę go zachować jako swój własny, nieoglądany(nie to że jestem samolubny:P)
MOże mieszkam w GB,ale za wize musze placic tak samo jak wy.
A my zawsze możemy pozostać przy niej... w świecie fantazji

ajihad

święte słowa ajihad

Miciok restock był tylko dla z-list ;)

hehe :P niestety ale tylko fantazja ... ale bardzo chcial bym ja zobaczyc na zywo :)) mam nadzieje ze ten nowy film bedzie super:D . co tam u was? :P

kaptur1213

Nie wiem jak u was ale u mnie tak jak na co dzień
nuda nuda i nuda ;p

Ehh kiedyś jak się miało po 10 lat to zabawe można było urządzić z wszystkiego, pamiętam jak brałem stołek wchodziłem pod niego i udawałem że porwało mnie ufo <lol> :D:D

hehehehhehe nice zabawa :P serio :D umnie to roznie nieraz nie ma czasu na nic a nieraz to NUDA ale zawsze cos sie znajdzie :)

kaptur1213

U mnie tez nuda, z wyjatkiem ze mam kupe lekcji:D
Fajna zabawa:D
Mozesz tylko wytlumaczyc jak lewitowales?:D

ajihad

Wiesz... lewitowałem w myślach
Wiesz jak to było kiedy się było małym :D
Z zapałki można było w myślach zmienić na samolot :D

A zmieniając temat, kto z was widział odcinek Danny phantom, gdzie głos podkładała ASR??

karmenion

Ja nawet nie wiem co to Danny Pthantom:D

ajihad

Danny chyba leci na Cartoon Network tak mi się zdaje :]
Ale już nie oglądam takich badziewi za przeproszeniem

miciok94

tu nie chodzi o film panowie, ale o ASR. jeżeli panowie preferują to prześle linki

miciok94

Tu nie chodzi o serial tylko o AnneSophie. Jeżeli ktoś preferuje podeśle linki(sam serial cieniutki)

karmenion

http://www.livevideo.com/video/5672C3ED59934B819528E82693A8632F/danny-phantom-ki ndred-spirits-.aspx

http://www.livevideo.com/video/8CC58501D9E84FA3A3136AC02BB1B3F5/danny-phantom-ki ndred-spirits-2.aspx

http://www.livevideo.com/video/6D635DEE096546D3B742DD101984E1F2/danny-phantom-ki ndred-spirits-3.aspx

karmenion

Sorry, ale kreskówek nie trawię( Z wyjątkiem Simpsonów, bo się wtedy z Amerykanów nabijam):D

ajihad

Kreskówki to ja lubiłem jak miałem 10-11 lat :] Teraz mam 15 i jedynie co mi się podoba do SpongeBob <lol2> Tylko to oglądam jak mam czas.

miciok94

A mi się podoba family guy i nic innego (no jeszcze dragon ball ale to inna historia)

IrekYo

OJ pamięta się te czasy, gdy się zasiadało do TV i oglądało DB:D

ajihad

A odcinek specjalny z 2008 DB widzieliście??

karmenion

hehe ja lubie kreskówki ale zalezy jakie :P ale tak na codzien to nie ogladam :) ciekawy jestem jaki bedzie ten film nowy z asr i to bardzo mam nadzieje ze bedzie super :D

kaptur1213

Jak wszystkie:D
Chociaż w niektórych mogła więcej wystąpić

karmenion

Dla mnie DB się skończył na Dragon Ball Z. Następna seria była już porażką;//

ajihad

8 grudnia urodziny Anki :* trzeba cos zrobic, jakichs prezent itp, itd.

miciok94

ehehe :P masz racje ale jak jej cos dasz?? :) pozdro

kaptur1213

postawimy se flaszke z google images i po sprawie ;)

Niepelnoletni jestesmy:P
Mozesz happy birthday zaspiewac:P

ajihad

no to Piccolo :D:D

Nie wiem czy wiesz, ale Piccolo to najdroższa orężada :]
Jeżeli będzie mi się chciało to może jakiś filmiki wykombinuje i wrzucę na YT :] Ze zdjęciami.

Szkoda że w Google Maps nie ma takiej funkcji jak :
- Numer telefonu,
- E-mail,
- Złóż życzenia

:P:P :D

miciok94

Być może na oficjalne stronie ASR zrobią dodawanie życzeń ;)

>>Być może na oficjalne stronie ASR zrobią dodawanie życzeń ;)

A wiesz jaki tam był by SPAM?

Poza tym za zaśpiewanie "Happy Birthday" publicznie bądź używane do celów komercyjnych troszkę byśmy zabulili.
http://www.joemonster.org/art/12785/Pazerna_strona_muzycznego_biznesu

A o Piccolo wiedziałem z demotywatorów ;]

IrekYo

No cóż
Jak były na stronie Michaela Jacksona kondolencje to spamu nie było ;p

no dobra trochę przegiąłem, ale na pewno wpisy było moderowane

IrekYo

xD zobaczymy moze cos bedzie :) bylo by fajnie :D

kaptur1213

8 sie szybko zbliza :PP hehe co tam u was :)?

kaptur1213

No właśnie leci ten czas tak szybko że we wtorek zapomniałem obejrzeć program na Discovery Since "Kinowa Produkcja" czy jakoś takoś. Już trzeci raz przegapiłem <hehe>

U mnie jakoś leci, poprawiłem spr. z Histy na 4 <jupii!> i dzisiaj wreszcie dzień wolny od nauki, ale tak czy siak jeżeli miałbym jakiś spr. na jutro to uczyłbym się około 22 hehehe.

Każdego dnia myślę co by tu wykombinować dla Anki. Ja myślałem nad tym aby zrobić jakiś "coolowy" filmik na YT, ale jeżeli macie pomysły to powiedźcie mogę zrobić wszystko, "dosłownie" (oprócz tych nie realnych, sami wiecie jakich).

ajihad

miciok spróbuj u mnie poprawić się to biedzie cud, a jak napiszesz na 3~4 to facetka ci wkręci, że ściągałeś. Poza tym żebyś miał 4 na koniec roku to musiałeś brać udział w konkursie gdzie klasowy kujon miał 13/50ptk.

IrekYo

Może zrób coś takiego że z dasz jej zdjęcia z każdych urodzin, i coś że z ro ku na rok stajesz się piękniejsza.
Nie wiem, nigdy nie byłem dobry na składaniu życzeń

ajihad

ajihad dobry pomysł podsunałes ale troche trudny w realizacji
Zrobić filmik z 16 zdjęciami które ukazywałyby jak Anka się zmieniała ;p

WAtpie tez w to, no bo watpie czy wujek gógl pokazał by jak anka się urodziła D:

ajihad

no to od roku w którym zadebiutowała
Google napewno będzie miał zdjęcia ;)