Ansel Elgort

8,0
19 344 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ansel Elgort

Już w dwóch filmach byli blisko jako postacie, ciekawe czy zaiskrzy prywatnie.

kilapekila

Pasują do siebie, pięknie razem wyglądają. Tylko, że Ansel jest trochę młodszy.

Waitmehalfway

2 lata to nie dużo, zwłaszcza w okolicach lat 20. Co innego jak ktoś ma 14, a ktoś 16. Tutaj nie wydaje mi się to być znaczna różnica. Zwłaszcza, że do siebie tak bardzo pasują.

kilapekila

A możliwe że będą w 3. filmach blisko, no bo ,,Zbuntowana'' :)
Ledwo zaczęła się ich kariera, a są w dwóch (moze 3.) - TYCH SAMYCH - filmach, podobają mi się jako rodzeństwo, mam zamiar obejrzeć ,,Gwiazd Naszych Wina'' więc zobaczymy.... :D

natalii03012000

Polecam ten film! świetny :)

kilapekila

Jak już pisałam wczoraj to się przekonałam, miałaś/miałeś rację, rewelacyjny ;)

jeśli polecasz mi jeszcze jakieś filmy chętnie obejrzę :)))

natalii03012000

Podobny film do "Gwiazd naszych wina" to na pewno "Now is good", film jest moim zdaniem lepszy od tegorocznego i też polecam serdecznie. Zakochałam się w tym filmie i mimo tego, że rycze na nim jak nienormalna to mogłabym oglądać w kółko :) tak to z tego gatunku nie znam równie dobrych filmów, może zaproponuj inny to z chęcią rzucę jakimś wartym obejrzenia filmem :)

kilapekila

Dzięki :) postaram się oglądnąć i wieże na słowo. Często oglądam filmy ze względu na aktorów, a przede wszystkim lubię filmy fantazy i przygodowe. Czy masz mi coś do polecenia ? :)

natalii03012000

JA też ze względu na aktorów często oglądam haha. Z fantasy... hmmm, tegoroczniaczki to na pewno Niezgodna, Transcendencja, Na skraju jutra i pare innych, ale te uważam za najlepsze. Z młodzieżowych no to na pewno będzie Więzień Labiryntu od 19 września w kinach, POLECAM GORĄCO, bo czytałam książke :D a tak to jeszcze standardowo Igrzyska Śmierci, a ze starszych to 2 części Percy Jacksona moge polecić, całkiem fajne :) no i staruszki, które na bank oglądałaś typu Harry Potter itp.

kilapekila

okej dzięki :)

kilapekila

Ej ziomki, a btw to on z ta swoja dziewczyna (Violetta? Albo Vanessa? Nie wiem jak sie nazywa)jest jeszcze razem?

asia280497

http://images.kdramastars.com/data/images/full/59337/ansel-elgort-and-girlfriend -violetta-komyshan.jpg?w=600
Violetta Komyshan. Chyba tak ;)

mrs robinson

"The Fault In Our Stars actor Ansel Elgort and his high school sweetheart Violetta Komyshan have split.

The 20-year-old actor and the ballerina had an amicable breakup, a source told US Weekly in an article on Tuesday.

'They tried to navigate his commitments, but between the filming and press for the movies [it got difficult],' the insider said."
A ja takie cos znalazlam

asia280497

oooo :P.

asia280497

Yyy... oni podobno zerwali.

Agnesunny

Ups, nie przeczytałam do końca ;p

kilapekila

Z tego, co można zaobserwować na zdjęciach i filmach (szczególnie podczas kręcenia TFiOU) można wywnioskować, że między nimi coś może lub mogło być. Sposób, w jaki potrafią się na siebie patrzeć, ich wspólne docinki a czasem nawet (to moje wrażenie) można zauważyć, że nie umieją od siebie rąk oderwać. Ale to mogą być tylko błędne spostrzeżenia. Owszem, ładnie razem wyglądają, ale według mnie są to tylko bliscy przyjaciele i nic więcej :)

Agnesunny

Też tak myślę :)

kilapekila

Z tego co wiem to Ansel od dawna ma dziewczynę :( ... a szkoda ... ( Violetta Komyshan )

kilapekila

Cóż, jeśli sugerowalibyśmy się fabułami filmów... To po "Zbuntowanej" by się nienawidzili :p