Ansel Elgort

8,0
19 344 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ansel Elgort

jego kariera poszła fru... po baby driverze kariera się poszła j***ć, johnatan nie był świetny, billonaire boys club 130$ w weekend otwarcia, jesienni zabójcy co do cholery to jest? jeszcze ta scena sexu, ta scena była niezręczna. szczygieł był zjechany, ale myślę że po west side story ansel elgort będzie miał uratowaną karierę

wyrelowyrewolerowany

Teraz to już na pewno jego kariera pooszła.... Na samo dno chyba.. https://www.thewrap.com/ansel-elgort-sexual-assault-2014/

Wojasss

uczył się od najlepszych

Wojasss

Haha, ale masz timing xD Zastanawiam się tylko co teraz zrobią z West Side Story. Wypuszczenie tego filmu z Elgortem to będzie samobójstwo. Oznaczałoby to porażkę w Box Office i dezabrobatę środowiska filmowego i krytyków, nawet jeśli film będzie udany. Ja stawiałbym, że zrobią dokrętki z innym aktorem, tak jak to było z tym filmem Scotta kiedy afera z Kevinem Spacey wyszła na jaw.

Kowalski356

I dobrze. Więcej w zielonych w kasie dla "Diuny" od świeżego twórcy, jak dla nikomu nie potrzebnego remake'u od dawno wygasłego wizjonera ;)

Swoją drogą - Spacey w "All the Money in the World" zagrał drugi plan, z kolei Elgort w "West Side Story" jest głównym bohaterem. Spielberg ma jeszcze ciężej teraz, niż wtedy Scott...

Kowalski356

No timeing niezły miał Rewolwer xD A co do samej sytuacji nie chce mi się wierzyć, że zgwałcił ją pomimo tego, że ona tego nie chciała... 17 lat już miała przecież, więc musiała wiedzieć na co się pisze... Sam nie wiem co o tym sądzić :/

Wojasss

Moim zdaniem nie powinniśmy oceniać jeszcze jeśli nie mamy 100procentowych dowodów co do zaistniałej sytuacji. Dopóki nie będziemy mieć pewnych dowodów co do tego to Ansel jest niewinny, więc na moje nie wieszajmy jeszcze na nim psów...