Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Kochani..Tony nie urodzil sie w Port Talbot, tylko Margam, pare kilometrow od Port Talbot, nie lubie niedokladnych informacji <mysli> . ; )

użytkownik usunięty
frog18

wszedzie pisza, ze w port talbot. wydaje mi sie, choc nie jestem pewna ze to Margam to po prostu dzielnica Port Talbot...

Margam to faktycznie dzielnica Port Talbot
http://en.wikipedia.org/wiki/Margam

frog18

No nie wiem czy to tak calkiem dzielnica ;/ bylam w Port Talbot, zlazilam to miasteczko i dowiedzialam sie ze Margam lezy jakies 15 drogi do Port Talbot , hm, nic juz nie rozumiem <mysli> ;/

frog18

dziekuje za link, poczytam i tam <mysli>

użytkownik usunięty
frog18

CZY W UK MALE WSI MAJA SZPITALE?!? No chyba ze matka urodzila go w asyscie akuszerki...

no bez przesady.Co wogóle za róznica! Pozatym Port Talbot to miasteczko a nie wieś! a akuszerek to chyba juz nie było w latach 30-stych! wprawdzie to dawno było, ale nie w średniowieczu! :D

użytkownik usunięty
Majka_6

moja babcia rodzila w latach 50 przy asyscie akuszerki. Rodzic w domu moze kazdy jesli ma ochote.

Port Talbot nie jest wsia, ale Magram (jesli przyjac wersje, ze nie jest jego dzielnica) juz tak. Tak wiec Hopkins pewnie urodzil sei w szpitalu w Port Talbot, ale mieszkal i wychowywal sie w oddalonym o 15 km Magram.

Zagadka rozwiazana?

tak,mi wystarczy fakt ze wogóle sie urodził! a gdzie i jak to już mniej ważne ! :D

użytkownik usunięty
Majka_6

dla autora watku widac jednak wazne...