Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 041 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Film Anthony'ego Hopkinsa. Proszę wymieniać.

Mateo_SF

Będzie ciężko ale ok - najgorszy.... hmmmm.... myślę i myślę i chyba jednak Hannibal - chociaż wcale taki zły nie był ;)

A najlepszy - ex equo "Okruchy dnia" i "Milczenie owiec" :)

Mateo_SF

mmmm najlepszy to chyba "Słaby punkt" i "Joe black".

penelopeeeee

Najgorszy , trudno wybrac
Najlepszy to bez żadnego pierdo....a ,,Milczenie owiec ,, jako Hannibal Lecter , a za razem jest to dla mnie rola mieszcząca się na pewno w pierwszej 5ce najdoskonalszych kreacji aktorskich ( w samym filmie Hopkins zagrał tylko 16 minut i dostał oscara) .

Mateo_SF

Na najgorszy typuje filmy : "Nixon" "Aleksander" "Picasso: Twórca i Niszczyciel" "Piętno" "Wszyscy ludzie króla" ewentualnie drugą część "Mission Impossible"

Trzeba mu jednak oddać sprawiedliwość ze nawet w tych mocno wątpliwych dziełach nie zszedł poniżej pewnego poziomu.

Mateo_SF

Mi się podobał w Amistadzie, Nixonie i jako niezapomniany Hannibal Lecter. Najgorszy hmmm może Ptolemeusz w Aleksandrze? Wszyscy ludzie króla gniot dla mnie więc nie będę oceniał go pod względem tego filmu.
O przypomniała mi się jego fajna rola w Bunt na Bounty! Genialna!

Lukeusz

Ech, co do najgorszych waham się między "Piętnem" a "Aleksandrem". Najlepsze (a w każdym razie moje ulubione)-"Joe Black", "Milczenie owiec" i może jeszcze "Dracula".

Mateo_SF

najlepsze: Tytus Andronikus / Milczenie owiec / Prawdziwa historia
najgorsze: Na skróty do szczęścia / M:I 2 / Bad Company - Czeski łącznik

cathi

Najlepszy "Okruchy dnia"
najgorszy zdecydowanie "Dziewczyna z Pietrovki"

Mateo_SF

Najlepszy: Joe Black; Milczenie owiec
Najgorszy: Beowulf

AnnaFiend

najlepszy zdecydowanie "Milczenie owiec" aż miałam ciary tak się wczuł w rolę:)