pracowalam w londynie jako kelner (podla robota) i moja restauracja organizowala catering na planie filmu, w ktorym gral ten typ. jest smieszny i jak raz mnie rabnal w plecy na powitanie to polecialam na sciane. film sie nazywa I see U ale jakos nie moge go tu znalezc.
Podoba mi się Twoja reakcja. Nie: poznać kogoś takiego, jak Arjun, ale "poznać kogoś kto zna Shahruk Khan'a". Świetne!!! Brawo!!! Ja też zazdroszę tego spotkania i to z tych samych powodów co Ty. Choć bardzo lubię Arjuna. Niechby mnie też tak klepnął w plecy, to mogłabym lecieć na ścianę i 10 razy. Mnie by to nie przeszkadzało. Pozdrawiam.
no, to ja znam tego facet co gra na fortepianie w śpiewających fortepianach /czy jakoś tak.../ raz go widziałam na ulicy - obejrzał się za mną ... ;P
sorki za złośliwość ;))
Arjuna :P Tylko dziewczyny mówią, że miło jest poznać kogoś kto zna SRK:P:P Prawda!
Ja bym wolal spotkac/poznac Jasona Stathama/ta co grala rome w filmie don ...ewentualnie skazanca ktory juz niestety niezyje bo kochany arnold Schwarzenegger postanowil byc wielkim ch ujem i zezwolic na wykonanie kary smierci , nazwiska skazanego wam nie podbam bo niestety nie pamietam ale dawno temu czytalem o nim ksiazke (biografie) a pozniej ogladalem film byl to nieprawdopodobny czlowiek ;)