Arkadiusz Jakubik

Arkadiusz Benedykt Jakubik

8,5
71 891 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arkadiusz Jakubik

od błazna w 13 Posterunku do pierwszoligowego aktora w "Domu Złym"

Hagan

Dokładnie tak :)
Właśnie wróciłem z kina z "Domu złego" - świetny kryminał się udało zrobić.

Hagan

W Nienasyceniu też warto zobaczyć co Pan Jakubik wyprawia.Jest to moim zdaniem bardzo dobry aktor charakterystyczny.Więcej postaci ze szczyptą szaleństwa, najlepiej demonicznego i więcej propozycji dla Jakubika!

Hagan

Jakubik jest rewelacyjny, bez dwóch zdań! Juz jako młody nastolatek uwielbiałem jego programy satyryczne. Bawiły mnie i uczyły dystansu do codzienności. Był wspaniałym komikiem. Nie raz uśmiałem się do bulu brzucha widząc jego skecze.
W ostatnich latach dał się poznac, jako znakomity aktor dramatyczny. W filmach zachowuje się tak naturalnie, a jednocześnie wtapia sie w swoją postac, że juz w pierwszych scenach dowolnego z nim filmu, przestaję widziec Jakubika, a widze tylko postac, którą gra.

Brawa! Brawa! Brawa!

Sony_West

zgadzam się j.w
od bezrękiego policjanta i dziwaka prowadzącego głupowaty program, do poważnych psychologicznych ról z maniakalnym charakterem, nie wiem czy którykolwiek z polskich aktorów w taki sposób zagrałby pijacki szał w weselu lub rozpacz przy stracie zony w "dom zły" Panie Arkadiuszu dwie ostatnie dramatyczne role genialne i wielkie pokłony, a po grze w "dom zły"
wyskoczyłem z laczków, jak mawiał Kiepski

arturroo123

racja , występując w filmie "Dom Zły" udowodnił , że nadaje się do roli pierwszoplanowch. W moim przekonaniu aktor niedoceniony ,prawda, w ostatnim filmie mógł się pokazać ,potwierdził ,że się do tego nadaje , ale liczę na więcej filmów z udziałem Arkadiusza.

Hagan

Popieram opinie. Jak traktowałem go zawsze jako takiego debilowatego dziwaka tak za role w Weselu i przede wszystkim w Domu Złym 10/10 się należy. Rewelacyjnie to zagrał, więcej takich ról, więcej udziału w dobrych filmach, wielki potencjał.

Hagan

I na dodatek świetny głos lektorski.