Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

70 miejsce !!Ludzie chyba powariowali Ona powienna być ciągle na 1!! A nie jakies głupie gwiazdki które zagrały w kilku filmach .Nie dorastają Jej do pięt !!!

użytkownik usunięty
nawrot_aga

Tak, Ja też tak uważam!!!!
< za krótki>
< za krótki>
< za krótki>

A Keira Knightley o znikomych zdolnościach aktorskich na 3 miejscu... Serce się kraja.

Jenks

Ta, a Bette Davis ma tylko 360 głosów. Co na to powiedzieć?

Audrey nie zasługuje na pierwsze miejsce. Wybitną aktorką nie była.

użytkownik usunięty
La_Pier

Audrey była najwybitniejszą ak torką w dziejach ziemi tylko tu dominują dzieciaczki które głosują na cukierkowe bezguścia .Równie dobrze pierwsze miejsce mogła by tu zająć noga od stołu ( to to tak samo dobra aktorka jak te paniusie z obecnego początku listy )

Przyznałem jej 10/10 bo obok tak wspaniałej ikony stylu,piękna
nie można przejść obojętnie.Jest mi bardzo smutno,z tego powodu
że biedna Audrey niedługo może wylecieć z top100 tylko dlatego,iż dzieci
emo są w przewadze na tym portalu,i pałują ją argumentując "ja jej nie znam".Tylko ona i Marilyn bronią honoru aktorek ze starego kina.
Brońmy ich bo serialowe idiotki sezonów tudzież narzeczone wampirów
zdominują niedługo i Streep.Bum

użytkownik usunięty
jamesdawid

Masz rację demokracją to najgorszy z ustrojów (daj plepsowi prawo głowu w zrobi sobie krzywdę )

jamesdawid

Podpisuję się pod tym co napisałeś, Jaesdavid, nic dodać nic ująć. Audrey wogóle jak dla mnie powinna być na miejscu 0, w jakimś osobnym rankingu na best of the best ;)
Nie, a tak na poważnie to płakać sie chce jak się zobaczy kto tam jest w tej topliście przed nią. Ludzie po prostu gustu nie mają.

użytkownik usunięty
delicateblonde

Teraz jest jeszcze gorzej bo dzieci neostrady zepchneły ją już na 96 miejsce . Apeluję do forumowiczów o akcję ratunkową ! .

A co m możemy zrobić? Ja już oceniłam Audrey 10/10 (niestety nie było nic ponad ;D) A teraz tylko patrzę i załamuję ręce.

delicateblonde

Tak to takie straszne! No po prostu żyć się nie chce! Weźcie wyluzujcie, to jakiś durny ranking, mam gdzieś czy Audrey jest na 1 czy 100 miejscu, też dałam 10/10 i jest jedną z moich ulubionych aktorek, ale nie przejmuje się tym "rankingiem".

użytkownik usunięty
Bisexidryna

To bardzo ważne

użytkownik usunięty

No i nowy popis naszych dzieciaków forumowych wypadła z setki ..Jeżeli na nią nie wróci w ciagu tygodnia to likwiduję konto

Ooooooooooooooooonniiiiiiiiiiiiiiiiiieeeee............. Nie no to jest akaś farsa noramlnie. Jak to być może???

użytkownik usunięty
delicateblonde

A może bo toleruje tu się trolow co zakładaja po 1000 kont .Jakaś Sanchez wychyneła z niebytu na 2 miejsce na liście w ciągu jednej nocy .Nie jest możliwe by fani jakieś zapewne podrzędnej aktorki uzbierali tyle głosów w tak krótkim czasie to był trolizm w stanie czystym

użytkownik usunięty

Dzieci neo pokazują na co je stać już 111 miejsce

So?? Nie przeżywaj tak! I nie musisz za każdym razem jak spadnie w rankingu pisać na którym miejscu jest. Świetnie to widać.

użytkownik usunięty
Bisexidryna

Dla mnie to tragedia

nawrot_aga

Powinna być co najmniej w pierwszej 50...

nawrot_aga

Ok, zgodnie z obietnicą usuwam konto. Audrey poza top setką to dla mnie niedorzeczność.