Która jest według was piękniejsza i bardziej utalentowana i dlaczego? Obie są uważane za
megapiękności swoich czasów,stąd to pytanie.
Audrey. W ogóle ne rozumiem fenomenu urody Angeliny wg. mnie ona jest jedynie ładna a bez make-upu napewno jedynie przeciętna widziałam jej zdjęcia z dzieciństwa , napiszę tylko tyle przeciętna dziewczyna z sąsiedztwa
Przepraszam ale to porównanie jest bez sensu. 'Uważasz że piekniejsza jest zorza polarna czy kurz pod łóżkiem ?' Audrey to prawdziwa piękność, ikona i utalentowana aktorka. A Angelina gra baardzo przeciętnie, zero mimiki i zawsze jest mdla. Moze dużo osób ja docenia i zaraz zostanę nazwana gimbusem bez pojęcia o kinie, ale po prostu mecze się oglądając fimy z nią. Brzydka bardzo moze nie jest ale jako aktorka... no i jest dużo ladniejszych ale mniej znanych i mniej skandalicznych. AUDREY ZDECYDOWANIE.
Hmmm, też nie uważam, aby Angelina była powalającą pieknością, przynamniej dla mnie nie jest. Jednak nie uważam, aby jej gra aktorska była zła - tu akurat się broni wieloma dobrymi rolami. Ale co do Aubrey... Ona już na stałe zapisała się w historii kina, nie dość że utalentowana to na dodatek piekna. Jej uroda robi wrażenie, tym bardziej że w czasach jej młodości nie były popularne operacje plastyczne i powiekszane biusty i usta.