Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Która jest według was piękniejsza i bardziej utalentowana i dlaczego? Obie są uważane za
megapiękności swoich czasów,stąd to pytanie.

użytkownik usunięty

Zdecydowanie Hepburn

Angelina.

Audrey. W ogóle ne rozumiem fenomenu urody Angeliny wg. mnie ona jest jedynie ładna a bez make-upu napewno jedynie przeciętna widziałam jej zdjęcia z dzieciństwa , napiszę tylko tyle przeciętna dziewczyna z sąsiedztwa

aneta_95

Audrey ! Choć to co robi Angelina też zasługuje na szacunek.

Przepraszam ale to porównanie jest bez sensu. 'Uważasz że piekniejsza jest zorza polarna czy kurz pod łóżkiem ?' Audrey to prawdziwa piękność, ikona i utalentowana aktorka. A Angelina gra baardzo przeciętnie, zero mimiki i zawsze jest mdla. Moze dużo osób ja docenia i zaraz zostanę nazwana gimbusem bez pojęcia o kinie, ale po prostu mecze się oglądając fimy z nią. Brzydka bardzo moze nie jest ale jako aktorka... no i jest dużo ladniejszych ale mniej znanych i mniej skandalicznych. AUDREY ZDECYDOWANIE.

użytkownik usunięty
Karlaaajn

Hmmm, też nie uważam, aby Angelina była powalającą pieknością, przynamniej dla mnie nie jest. Jednak nie uważam, aby jej gra aktorska była zła - tu akurat się broni wieloma dobrymi rolami. Ale co do Aubrey... Ona już na stałe zapisała się w historii kina, nie dość że utalentowana to na dodatek piekna. Jej uroda robi wrażenie, tym bardziej że w czasach jej młodości nie były popularne operacje plastyczne i powiekszane biusty i usta.

Audrey - Angelina to plastik i sztuczność - Wmówiono społeczności że jest piękna a tak naprawdę jest pusta i brzydka.