Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Widzieliście? W ta niedziele byli "Śniadanie u Tiffany'ego", w ta co będzie będą "Rzymskie
wakacje", a jeszcze w następną, 21 lipca będzie "Sabrina". Sama klasyka, same dobre filmy z
Audrey Hepburn. Ja od zawsze lubię klasykę, ale mam w niej dużo zaległości, wiec jak się
dowiedziałem, ze co niedziele na tvn7 będzie film z Hepburn, jedna z najbardziej znanych i
cenionych aktorek to się bardzo ucieszyłem. Śniadanie.. już oglądałem, a następnych dwóch
również nie mogę przegapić. Wiem, ze tka trzy tygodnie z rzędu pokazują filmy z Audrey ale na
następne dni w necie nie ma programu, wiec nie wiem czy dalej tez będą, ale to jest bardzo
możliwe. Macie zamiar oglądać ten cotygodniowy cykl z Audrey Hepburn? Ja oczywiście tak, dla
mnie to pozycje obowiązkowe,.

mucka77777

Obowiązkowo. ;)

mucka77777

Co za pytanie :D Mimo że wszystkie 3 już widziałem i tak zasiądę przed telewizor.

mucka77777

To naprawdę wspaniale! TVN7 powoli staje się moim ulubionym kanałem. Puszczają bardzo ciekawe filmy, często również te starsze.

mucka77777

28.07. wyemitują "Złodzieja w hotelu"... czyżby czas na cykl z Grace Kelly?

madz20

Tez własnie to zobaczyłem, i trochę szkoda, ze już nie będzie filmu z Audrey Hepburn, ale to nic bo, "Złodzieja w hotelu" obejrzę z taka sama przyjemnością jak dotychczasowe 2 filmy z Audrey i jeden który będzie w ta niedziele. Albo cykl z Hitchockiem albo Carym Grantem.