Jeszcze jakiś mięsiąc temu miała 8, 490 a teraz ma 8, 434.
Co jest???
Bo jest celowo spuszczana tak jak i między innymi MM.To już nie pierwszy a któryś raz z rzędu.Komuś widać bardzo zależy na tym rankingu.Pozdrawiam.
O Audrey nigdy w ten sposób nawet nie pomyślałem bo dla mnie jest bliska sfery sacrum (nie jest boginią ale półboginią już tak)
Ja skrótowo w postaci jednego słowa stwierdziłem tylko fakt celowego zaniżania oceny Audrey w celu obniżenia jej pozycji w rankingu.Ranking ten zresztą nie ma dla mnie większej wartości bo to nie pierwszy raz i gdyby nie to celowe działanie wynikłe chyba faktycznie z zazdrości to była by ona już dawno w pierwszej trójce albo i wyżej.Pozdrawiam.
Też uważam, że ten ranking jest absolutnie niesprawiedliwy. Ktoś musiał być naprawdę wytrwały, by AUDREY HEPBURN z 4. miejsca spuścić na DZIEWIĄTE! Zadrość ludzi nie zna granic ;(
?? Słucham??
1. Jestem ogromną miłośniczką Audrey
2. Co to ,,Montana"?? Zobacz jakie filmy oglądam i dopiero wtedy oceniaj mój gust ;/
3. Czemu szanowny pan zaprasza mnie do znajomych i nawet nie pamięta mojego nicku?
4. Widzę, że nawet ludzie oglądający dobre filmy mogą zachowywać się buracko ;/
Nie miałem na myśli tego że Ty jesteś fanką Montany ale że osoba obniżająca złośliwie ocenę Audrey ktokolwiek to jest .
Nic nie szkodzi. Jestem po prostu urażona, bo jestem uzależniona od Audrey, a ktoś mówi, że jestem fanką Hannah Montana [ bo o to ,, coś" chyba chodzi, tak? ]. Posiadam o Aud cztery książki, codziennie szukam jej rzadkich zdjęć, a ktoś mówi, że zaniżam jej ocenę ;). Spokojnie, spokojnie, wybaczam ;D.
Pozdrowienia!
Ale ja nie miałem na myśli Ciebie tylko tego kto zaniża ocenę Audrey choć ponoszę winę za to że napisałem to w taki sposób że wyglądało iż chodziło mi o Ciebie .
zgadzam się,nie rozumiem jak takie cos,co jest tal mdłe,nijakie,zimne jak sopel lodu może być tak cenione Ona zawdzięcza swą kariere pochodzeniu z wyższych sfer i swym znajomościom I przypomina trolla,ale cóż,jak ktoś gustuje w trollach,to może i dla niego jest bożyszczem hehe
dla mnie się podoba fizycznie, ale znam po prostu mnóstwo lepszych aktorek, które powinny byc wyżej od niej
nie czytałam jej biografii, jedynie dawno temu oglądałam film o niej z jennifer l.h., więc nie wypowiadam się na temat tego, jak zrobiła karierę
Z charakteru twej wypowiedzi wynika że trollem to jesteś raczej ty.Nie musisz jej lubić ,ale przynajmniej zachowaj,o ile cię na to oczywiście stać,pozory przyzwoitości.Ten ranking już dawno stracił na jakimkolwiek znaczeniu,między innymi przez takie osoby jak ty.
Mnie tez dziwi taka slaba pozycja. Przynajmiej juz nie spada. Wzbila sie o oczko wyzej. Jest na 10 miejscu. :)
Mnie tez dziwi, ze jest tak nisko. Przynajmiej już nie spada. A wzbila się o jedno oczko. Jest na 10 miejscu.