Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Który z filmów, w których wystąpiła Audrey Hepburn polecilibyście na początek, osobie młodej. Który zawiera tyle uroku i magii, by zaczarować już w kilka sekund po rozpoczęciu seansu? Proszę o propozycje oraz, jeżeli to możliwe, o krotkie uzasadnienie. Dziękuję.

użytkownik usunięty
consectatrix

Witam. Trudno mi jest Tobie doradzić jaki film powinnaś obejrzeć na początek, gdyż ja uważam, że Audrey Hepburn w każdym filmie potrafi zaczarować widza swoim urokiem, wdziękiem i talentem:) Myślę jednak, że film za który dostała Oskara byłby chyba najodpowiedniejszy, czyli "Rzymskie wakacje". Prawdopodobnie mogłaś jednak oglądnąć ten film w telewizji, jeżeli tak to drugim filmem z Audrey który powinien cię jak to ujęłaś "zaczarować w kilka sekund" na pewno będzie "Sabrina" - komedia romantyczna w którym Audrey grała z Williamem Holdenem (przez pewien czas spotykała się z nim w swoim prywatnym życiu) i Humphreyem Bogartem :) To tak na początek później polecam obejrzeć film „Historia zakonnicy” jest to chyba najlepsza kreacja aktorska Audrey Hepburn w jej karierze. Naprawdę warto, na mnie osobiście ten film wywarł ogromne wrażenie i jest jednym z najlepszych jakie widziałem. Oczywiście jest wiele bardzo fajnych filmów z Audrey w roli głównej o czym mam nadzieję będziesz chciała się przekonać po obejrzeniu któregoś z wyżej wymienionych przeze mnie:) Pozdrawiam

consectatrix

Najlepiej od początku czyli od "Rzymskich wakacji" a skończyć na "Dwoje na drodze".