Piszcie TAK czy NIE
uwielbiam Audrey, uważam ją za piękną, świetnie grała, ale według mnie NIE jest najpiękniejszą aktorką :D
Trochę się tego bałam, ale stwierdziłam, że jak chcą wyzywać, bo uważam np. Ritę Hayworth za ładniejszą, to niech wyzywają ;D
Krystianie to że my uważamy że AH była najpiękniejsza nie musi oznaczać że i inni tak myślą.Nie brakowało i nie brakuje pięknych kobiet na ekranie.Pozdrawiam.
nie, są ładniejsze aktorki w hollywood ale audrey jest bardzo utalentowana i jak najbardziej zasługuje na swoje miejsce w rankingu. pozdrawiam.
Ciężko wybrać najpiękniejszą kobietę Hollywood.
Audrey czaruje i czarować będzie jeszcze długo.
Gdybym mogła utworzyć ranking dziesięciu najpiękniejszych to ona by się tam znalazła.
Tak. Moze są osoby ładniejsze czy tak samo ładne w tych czasach ale jak popatrzeć na charakter zachowanie i klasę... to reszta przy niej to puste lalki. Nie wszystkie aktorki, oczywiście, ale na jednym forum ktos napisal że Miley Cyrus jest o niebo lepsza i ładniejsza. Myślałam że się załamie... TAK
Nie. Była piękna, ale widziałam na ekranie piękniejsze - zaznaczam, że nie mam na myśli współczesnych aktorek i gwiazdeczek.
była piękna, ale nie zjawiskowa, miała cudowną osobowość i za to ją wszyscy kochają a w dodatku była taka naturalna a to rzadkość :)
http://gabbiemarie.blogspot.com/
Tak! Była przepiękna, cudowna i zjawiskowa. Nie mogę oderwać od niej wzroku (a nie jestem lesbijką :) ).
Nie. Też się trochę boję, ale powiem że dla mnie śliczna była Mairlyn Monroe. Nie dość że atrakcyjna, to przepiękna i zmysłowa. Fakt że była zagubiona, a przy tym (dużo) gorszą aktorką od Hepburn to już inna droga :)