Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Jakie są Wasze ulubione filmy Audrey Hepburn? To moja ulubiona aktorka.
Audrey jest jedyną aktorką, której każdy film widziałem, jednak większość z nich - kilka lat temu w dzieciństwie, więc nie za bardzo pamiętam...
Ja uwielbiam film takie jak 'Rzymskie wakacje', 'Sabrina', 'Zabawna buzia', 'Śniadanie u Tiffany'ego' i 'Doczekać zmroku'. Z tego co wiem dobre też są 'Miłość po południu', 'Wojna i pokój', 'Niewiniątka', 'Szarada', 'My Fair Lady', 'Dwoje na drodze', no a przede wszystkim 'Historia zakonnicy' (za tę rolę Audrey zdobyła trzecią nominację do Oskara), którą chciałby zobaczyć najbardziej, jednak nigdzie nie mogę tego filmu znaleźć!
Jeśli ktoś go ma i może mi pomóc go zdobyć, proszę pisać na bardotek69@o2.pl

Dzięki!

bardotek69

widziałam tylko dwa filmy z audrey sniadanie i zabawna buzie. mysle, ze wypadla w obu wspaniale aczkolwiek podobiee. ;)

blond

'Śniadanie u Tiffany'ego', 'Szarada', 'Jak ukraść milion dolarów', 'My fair lady', 'Sabrina'...

bardotek69

,,Miłość po południu" świetne! :P no i ogólnie ,,Szarada", ,,Śniadanie.." ,,My fair Lady" a dzisiaj się szykuję na ,,Historię zakonnicy' oraz ,,Dwoje na drodze" :)

Monikk_

Przez te cztery lata od założenia postu widziałem już wszystkie!

"Historia zakonnicy" to arcydzieło, polecam wszystkim! A także "Dwoje na drodze".

bardotek69

Śniadanie u Tiffany'ego, Rzymskie wakacje, Szarada :))

bardotek69

Śniadanie u Tiffany'ego
Rzymskie Wakacje
Szarada
Doczekać Zmroku
My Fair Lady
Jak ukraść milion dolarów

bardotek69

Wojna i Pokój.