Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Widziałam tylko jeden film z jej udziałem, pani zdecydowanie nie przypadła mi do gustu. Być może trafiłam na ten niewłaściwy, ale skoro jest w pierwszej 10 powinna być dobra pod każdym calem. Jak dla mnie nie jest.

ajsia

skoro wolisz "utalentowana" Angeline Jolie to nikt ci tego nie broni...

Vin_McQueen

Angeline lubię niekoniecznie za jej talent lecz za jej postawę...

ajsia

Aleś teraz dowalił...
Audrey była Ambasadorem Dobrej Woli Unicef.
Widzisz podobieństwo...?

ajsia

Na początek trzeba koniecznie zobaczyć "Rzymskie wakacje". Po tym filmie niemal każdy zakocha się w Audrey Hepburn. Następne filmy z jej udziałem można już śmiało oglądać w dowolnej kolejności. Polecam także "Śniadanie u Tiffany'ego".
Napisałaś: "powinna być dobra pod każdym calem". Audrey nie była dobra.
Była wspaniała. Żadna inna aktorka nie może się z nią równać. I nie mam tu na myśli niewątpliwego talentu aktorskiego, który niewątpliwie posiadała. Głównie mam na myśli jej osobowość i urodę.

La_Pier

La Pier, dziękuję. To samo chciałam napisać ;)
To zabrzmi strasznie naiwnie, ale nie wyobrażam sobie, jak można nie kochać Audrey...

dzieckorosemary

Koleś miał wlasne zdanie na jakiś temat i nie powiedział tego brutalnie, że jest głupia itd. Po prostu nie przypadła mu do gustu.
Osobiście bardzo ją lubię....

mersiaczek

Ewentualnie "kolesiówa"... :) tak jak napisałeś, jest to tylko i wyłącznie moje skromne zdanie. Nawet jej nie skrytykowałam - oceniłam ją w sumie tylko za jeden film, jaki widziałam, z jej udziałem. Wydawała mi się zbyt ekscentryczna, trochę zwariowana. Nie doceniłam jej być może dlatego, że na co dzień nie przepadam za takimi ludźmi.

La Pier - skuszę się na Twoje propozycje i być może zmienię zdanie :)

ajsia

sorki nie spojrzalam na nicka...:)
ja ja lubie wlasnie za to, ze jest troche zwariowana

mersiaczek

Wy mówicie zwariowana i ekscentryczna, ja mówię charyzmatyczna, spontaniczna i z poczuciem humoru. Ciepła i urocza. Te jej ogromne, sarnie oczy i łabędzia szyja :) I głos. Uwielbiam jej głos! :) Dla mnie ideał kobiety.

La_Pier

La Pier, czy nie jestes przypadkiem moim zaginionym bratem blizniakiem? Czytasz w moich myslach! :)

dzieckorosemary

A kto tam wie ;) Może i jestem ;) Muszę się zapytać rodziców czy przypadkiem nie mam zaginionej siostry ;)

La_Pier

Ja coś czuję, że zostałam podmieniona w szpitalu... ;>

ajsia

No właśnie, widziałaś jeden film z jej udziałem - to mówi wszystko ;)

nie_mam_pojecia

A ja radzę obejrzeć "Sabrinę" z Williamem Holdenem i Humphreyem Bogartem.
Była tam naprawdę zachwycająca. Szczupła, wdzięczna i pełna uroku. Polecam :-)

ajsia

Audrey... Uwielbiam ją, uwielbiam, uwielbiam. Za talent, wdzięk, chęć niesienia pomocy, za wszystko. "Śniadanie..." to klasyka, każdy kinomaniak powinien je zobaczyć.

użytkownik usunięty
sandra543

Niedzielne popołudnie. Spokój cisza. "Rzymskie wakacje". Z początku prawie nic nie wiedziałem - co to za film - Audrey troszkę poznawałem, ale nie z nazwiska tylko z tego zdjęcia ze Śniadania u Tiffani'ego (które dziś miałem przyjemność obejrzeć). Rzymskie wakacje zrobiły na mnie niezapomniane wrażenie.

Widziałem jeszcze jeden film z nią w roli głównej, taki w którym pewien mężczyzna pisze powieść (kryminał) aona mu w tym pomaga. Oczywiście rodzi się między nimi uczucie (powoli rozwija się przez cały film jak to bywa w filmach z Hepburn). Ktoś kojarzy tytuł?

"Paris-when it sizzles" czyli "Kiedy Paryż wrze" :)