Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Dziś po raz pierwszy będę miał okazję obejrzeć "Śniadanie u Tiffany'ego" już się cieszę :D

Jakie inne filmy z Audrey Hepburn możecie mi polecić i dlaczego?

smoke_city

Polecam to co lubię najbardziej czyli "Rzymskie wakacje", "Szaradę", "My Fair Lady", "Dwoje na drodze" i "Miłość po południu".

madz20

"Śniadanie u Tiffanyego" to był miód dla mojej duszy, nie sądziłem że tak mi się spodoba. Audrey Hepburn zagrała kapitalnie, nie można było oderwać od niej wzroku :0)
Zaczynam od "Rzymskich Wakacji". thx za odpowiedź!

smoke_city

Audrey to moja ulubiona aktorka i obejrzałem z nią ponad dziesięć filmów. Podobały mi się, nawet część z nich należy do moich ulubionych, ale gdybym miał wybierać, to tak:
1. Śniadanie u Tiffany'ego!
2. Doczekać zmroku - polecam, genialny thriller
3. Szarada
4. Dwoje na drodze
5. Rzymskie wakacje/Jak ukraść milion dolarów lub Sabrina C:

smoke_city

Widziałem ponad 10, chyba największe wrażenie zrobił na mnie ten, który oglądałem ostatnio: Historia zakonnicy. Zresztą sama Audrey uważała go za swój najlepszy film. Bardzo lubię też Rzymskie wakacje i Śniadanie. Nie lubię natomiast Wojny i pokoju - film dłużący się, nudny, z udziałem świetnych aktorów, kompletnie nie pasujących do powierzonych im ról :) Oczywiście wspaniałe kostiumy, za co duży plus ode mnie. Pozdrawiam!

smoke_city

SZARADA! Super film - tylko pod żadnym pozorem nie czytaj wcześniej spisu aktorów itp - bo to psuje cały efekt :))))
Historia Zakonnicy
My Fair Lady
Rzymskie Wakacje
Sabrina

Wojna i Pokój to chyba jedyny film w całym moim życiu na którym zasnęłam :)